Образователен Говорилник: 13-та сбирка на Задругата на жабешката отвара

• 23 873
  • 734
  •   1
Отговори
# 465
Сладкарница Романс в Симеоново😀 страхотни палачинки бяха.

Моите любими пици са на Чиполини на Оборище. Когато го отвориха преди десетина години, пиците представляваха една тънка кора и съвсем малко материал. Изяждаш една и след час си гладен. После малко увеличиха материала заради масовия вкус, ама още стават.

# 466
  • Отвъд алеята зад шкафа
Вярно бе, Романс се казваше. Леле, преди 100 години ми се струва.

Да, Форно Чиполини е едно от местата, които имах предвид. Имат филиал и в Лозенец.

# 467
  • София
Този Проя не знам кой е, били сме още в едно заведение, някъде там беше, може и да е същото. 
Проя преди 100 години имаха ресторант в Стрелбище и още от тогава много си го тачехме. После го закриха там, а сега имат в Бояна зад Фантастикото на Пушкин. Имат и в Драгалевци. Храната е тип балканска (даже май се води сръбска, но на мен си ми е българска) - сърми със зелев лист, джолани в гърне, хубаво телешко варено и т.н.

# 468
  • София
Сръбски ресторант е Проя по принцип. И собствениците са семейство сърби. Имаха ресторант и на семинарията преди. Ресторантът в Драгалевци се намира в бившия ресторант Перла.

# 469
И си ходеха мутрички, сега са го научили разни юпита и ИТ-та с бебета и дечурлига, та ми развалят атмосферата😀

# 470
  • София
Нот, отивай в Маринелата - там са се преместили. Laughing

# 471
Знам. Затова не ходя😀 ама девойката беше, и в Кук, и в другите дупки. Срещу 20 лева стаята. Поне това отпадна.

Бях днес при Лео в Рустико в Драгалевци. Страхотно слънце, нови неща, нови цени и немного хора. Аш я нямаше💐

# 472
  • София
Знам. Затова не ходя😀 ама девойката беше, и в Кук, и в другите дупки. Срещу 20 лева стаята. Поне това отпадна.
Това ти предлагам да го обясниш по-подробно. JoyJoyJoy

# 473
  • София

Бях днес при Лео в Рустико в Драгалевци. Страхотно слънце, нови неща, нови цени и немного хора. Аш я нямаше💐
Хах, не. Аш си направи един стек риба тон с италиански салатки и дресинг, сипа си чаша хубаво бяло вино, пусна си италианска музика, изпи виното, изяде салатките и пробута туната на мъжкото тяло. После си поръча скъпо червило с есенциални масла от много известна френска марка и си пусна Нетфликс. Не зная за вас, но откакто минах хоум офис, започнах да се гримирам, да си слагам парфюм, да ръся пари за неща като молив за устни (60 лв. и подобни). Нещо съвсем се смахнах Rolling Eyes

# 474
На теб баш ли да го обяснявам, с шестици по НП и процес вероятно😀

Седим си вкъщи след спагетите с морски неща, не са дарове определено, и правим ретроспекция на образованието и прочие възпитание на децата. Мдаа, все можело още да се направи.
Та вземайте мерки овреме.

Аш, ти си в къща. Друго е усещането. Мен не ме свърта дори ден, ако има слънце. Програмата до края на май е запълнена на 80%. И НГ на Крит, Малта или където и да било наблизо, че Виетнам и т.н. са брр.

# 475
Реших и аз да сготвя,а да не поръчвам. Та спретнах набързо едно ало матар (поне 10 порции) че ММ яде направо от тенджерата с един малък черпак.
Заведох малката на фризьор,подкъсихме косата поне 15 см и сме готови да посрещнем пролетта и лятото със свежа прическа.

# 476
  • София
Аш, ти си в къща. Друго е усещането. Мен не ме свърта дори ден, ако има слънце. Програмата до края на май е запълнена на 80%. И НГ на Крит, Малта или където и да било наблизо, че Виетнам и т.н. са брр.
Ooo, и мен не ме свърта. Ако не беше пандемията, сега да бях някъде, ама пусто страх Sad

# 477
Спокооо, животът се събужда през пролетта. Както Лейка казва, господ здраве и поводи за много усмивки да й дава през следващите две седмици💐 Ще ни липсва много!

Малкият черпак е любим уред на уважаващите себе си мъже.

# 478
  • София
Защо ще ни липсва Лейка, какво изтървах, лоските ли я хванаха и нея???

# 479
Аха. Политика.

Общи условия

Активация на акаунт