Време е за ИКЕА! - Тема 33

• 49 680
  • 732
  •   1
Отговори
# 420
Относно ключа за лампата....Виждала съм ключ,който е изнесен на страницата на гардероба и така се усвоява всеки сантиметър

# 421
Относно ключа за лампата....Виждала съм ключ,който е изнесен на страницата на гардероба и така се усвоява всеки сантиметър

Нашият е така и е доста удобно.

# 422
Благодаря ви за съветите. Мисля все пак, че ъгловият е по-удачен вместо да се лишавам от последната рамка и да взема такъв 2 метра:)
Пък идеята за Били не е никак лоша..Ние си имаме книги за събиране и мислех да са в хола, но пък това място може и да се ползва.

Аз съм с ъглов. Не подозирах колко може да ми е удобно и колко събира точно ъгловата част. Следващият ми гардероб отново ще е ъглов определено.

# 423
  • Sofia
Какво е мнението Ви за тази тава?
https://www.ikea.bg/products/cookware/ovenware/koncis-tava-za-pe … -stomana/10099053

Тези тигани дали са с добро качество?
https://www.ikea.bg/products/cookware/frying-pans-woks/frying-pa … parzhene/10292098

# 424
  • софия
Имам тавата. Удобна ми е, с висок борд, достатъчно голяма.

# 425
+ 1 за тавата. Голяма е. В по-малък вариант я има, но без решетката.

# 426
Аз имам дори по-евтиния тиган и съм доволна.
Този е от по-скъпата серия май.

# 427
  • При елфите ...
😉

# 428
# 429
Здравейте! Някой от вас да използва спалня на Икея с латексов матрак на Екон? Притеснява ме  че матракът е ужасно тежък и не знам ще издържи ли конструкцията и подматрачните рамки. Харесала съм това легло, но ме притеснява, че то надали е предвидено за толкова тежък матрак.
Моля ако имате опит с тези матраци да споделите, дори леглото и рамката да са други. Благодаря ви!

# 430
  • Пловдив
Ние сме с Икейско  легло
https://www.ikea.bg/products/beds/double-king-size-beds/double-b … 6x207-sm/49157985
и тази подматрачна
https://www.ikea.bg/products/beds/bed-slats/lonset-podmatrachna-ramka/70278344
Матракът е латексов на Екон,твърд ,с максимална дебелина.
Спали сме само 2 пъти на спалнята,но често се излягаме да починем от работата по къщата.Няма никакъв проблем с тежестта,а ММ е много висок и е малко над 100кг.
Преди време питах точно за същата спалня,която сте показали,защото я нямаше изложена в нашия Икейски център,но никой не сподели мнение.
Малко ме притесни подръжката на плата затова взех металната и и уших калъф.

# 431
  • София
Нашето обзавеждане за спалнята е от Комо,но матрака и подматрачните са ни от ИКЕА и сме много доволни от тях.
Това е рамката и нямаше никакъв проблем да се комбинира със спалнята,сглобихме си я доста лесно,така че имайте предвид,че се комбинират добре и с други легла,не само с Икейски:
https://www.ikea.bg/products/beds/bed-slats/lonset-podmatrachna-ramka/70278344
Матрака ни е също от ИКЕА и спим на него вече пета година,не е мръднал,а и детето понякога го обръща на батут,знаете как е😂
Не бих казала ,че са им лоши матраците.

# 432
  • Варна
Здравейте! Някой от вас да използва спалня на Икея с латексов матрак на Екон? Притеснява ме  че матракът е ужасно тежък и не знам ще издържи ли конструкцията и подматрачните рамки. Харесала съм това легло, но ме притеснява, че то надали е предвидено за толкова тежък матрак.
Моля ако имате опит с тези матраци да споделите, дори леглото и рамката да са други. Благодаря ви!
Ние сме с втори матрак на Екон, много е тежък наистина.Спалнята ми е по поръчка. В магазина на Екон ни препоръчаха специална подматрачна рамка на Екон,направена да издържа на този товар. Според мен не рискувайте с каква да е подматрачна,първоначално ни предложиха на Рос мар, но като чуха ,че матрака ще е Екон ,веднага казаха и подматрачната да е на Екон.

# 433
  • Пловдив
Матракът от Екон при размер 160/200 тежи 50 кг.Тези килограми се разпределят равномерно и не са натоварване върху един ламел.Натоварването от човешкото
тяло е по-концентрирано-говорим за 100кг само върху едната половина на леглото.Тоест ,една подматрачна рамка е направена да издържа поне 250кг +,все пак никъде няма ограничение за  допустимо натоварване, а и има 25 годишна гаранция .ММ е спал дори на детските легла с онези най-простичка летвички за подматрачна и децата са скачали отгоре им.
Средната греда на икейските спални е конструирана много добре-метална е (поне нашата) и поема перфектно тежестта.
Имаме бюджетни спални от Икеа и Юск в ценови диапазон 250лв ,както и поръчкова спалня,която бе точно 7 пъти по-скъпа от тях и ,да си призная, е по-нестабилна от  споменатите евтини.
С това  си мнение не генерализирам  и не заклеймяват всичко друго освен Икеа,всеки има различно виждане.Просто, споделям личните си предпочитания на база изпитаните легла,всички с матраци на Екон.

# 434
Много ви благодаря за мненията!
nelina-london, вашата спалня е изцяло метална, а в състава на тази с тапицерията има и пдч, което малко ме притеснява. Много красив калъф сте ушили, изглежда чудесна.
Изненадахте ме с тежестта на матрака, мислех че е по-тежък, 80 кг поне.

Общи условия

Активация на акаунт