За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 89

• 25 197
  • 762
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте,
Бебето ми е на 6м и ни предстои взимане на кръв и носене на урина. Интересувам се урината сутринта ли трябва да я взема или може и вечерта и да я съхраня в хладилника.?
Имаме час при педи други ден в 7и30 сутринта и  се чудя дали може да не се изпишка 😁

# 166
Урината до два часа зимата,един лятото.

# 167
Tonid, и мен ме е шубе от тази на годинка и 2-3 месеца, която се бие, ама ще я слагам.
Иначе, нашата лична слага две лепенки (лейкопласт за чувствителна кожа) върху Куул Пач и така си стои цял ден. Simple Smile

# 168
Защо ви е страх?От реакции ли?

# 169
Бобчи, аз бяз да искам се вкарах във филма с тази ваксина, докато търсих информация за нея.

# 170
Т.е няма да може вечерта и да я съхраня в хладилника

# 171
Т.е няма да може вечерта и да я съхраня в хладилника
Не може.
Рокет,как се казва ваксината?

# 172
И на нас ни предстои тази ваксина след година и месец ...ослушвам се на 20-ти направи +1м.
Имаме проблем с колата(блъснаха мм челно на светофар) и сме без ама това не е оправдание Wink
Ще я правим де др.седмица звъня за час !
След това кога има ваксина и кога са консултациите,не съм на ясно ..изобщо има ли консултации ....🤔

# 173
  • Пловдив
Ако става въпрос за ваксината срещу морбили, рубеола и паротит надявам се знаете, че детето трябва да е захранено с белтък.
Предполагам, че страшна идва от това, че е жива ваксина и макар рядко, има случаи на деца развили синдром на Даун или ги "наранява" по друг начин, след нея.

# 174
Десислава, да за тази ваксина става дума, но тя няма нищо общо със синдром на Даун!
Това е генетично заболяване (хромозомна аномалия) и или се раждаш с нея или не. Нарича се още Тризомия 21 и се диагностицира пренатално.

# 175
Става дума за аутизъм, не за Синдром на Даун ...имаше една статия,която излезе преди време...предполагам че повечето от вас са я чели

# 176
И на нас ни предстои ваксината и съм адски наплашвна. Нека спрем темата за ваксината до тук, че...

# 177
Да ви кажа,моя позната не си ваксинира детето,точно заради притеснения от  аутизъм.Детето все пак е аутист.
Не знаех,че има общо с белтъка.

# 178
Мен и от по-тежки реакции ме е страх, т.к. на следващия ден ще пътуваме в друг град. А за аутизъм, всяка майка се притеснява... няма как.. дано са здрави дечицата, а за нас здрави нерви и така...

# 179
Защо трябва да е захранено с белтък детето???? Anguished

Общи условия

Активация на акаунт