Промоции на книги - тема 9

• 42 104
  • 729
  •   1
Отговори
# 285
И моите така, обаче забравих да ги взема Joy
Какво си взехте?

# 286
  • Варна
Този път повечето са за малкия, втората е за мен:

Тя май и първата е за мен, много дебела ще му дойде Laughing
Днес му взех една и от Сиела, "Джордж и синята луна", и тя е на космическа тематика.

# 287
  • Euskal Herria
Утре ще си получа книгите от Сиела, преди малко получих имейл от Еконт.

# 288
Ехаа, супер!
Аз поръчах като гост, без да създавам профил, надявам се да си получа книжките. Напоследък предпочитам поръчките като гост, че свят ми се вие от регистрации... Не им помня паролите 😂

Последна редакция: пт, 05 мар 2021, 20:04 от лорелай

# 289
Бихте ли споделили в колко часа сте направили поръчката? 😂
Много съм нетърпелива. Знам,че срокът е до 15 дни, но искам да се ориентирам. И с наложен платеж ли беше, защото платените предварително ще се обработват с приоритет (така пише в сайта).
Много благодаря ❤️

# 290
  • Euskal Herria
Направих я на 3-ти по обяд - 13 часа. И платих с карта директно.

# 291
  • Mostly in my mind
Е, тук това, че е с карта явно има предимство. Понеже моята поръчка е от 8 часа, но ни вест, ни кост. Но пък хич не съм се запритеснила. Когато я пратят. Дано я пратят. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 292
  • Euskal Herria
О, да, аз се бях настроила да чакам доста, въобще не съм видяла това условие за плащането. Но пък аз винаги плащам с карта поръчките, не съм в България и гледам да ангажирам някой  само да получи поръчаното.
И всичко купено през годината, го взимам, когато се приберем за ваканция. Затова предпочитам електронните книги.

# 293
Здравейте, Емас имат ли щанд на борсата? Къде се намира? Правят ли отстъпка при покупка на две книги?

# 294
# 295
Orange пускат ли често минус 20%? Искам няколко детски книжки от там, та се чудя да чакам ли?

# 296
  • Варна
Orange пускат ли често минус 20%? Искам няколко детски книжки от там, та се чудя да чакам ли?

Чак често...Но пускат, поне няколко пъти годишно. Съвсем наскоро сякаш имаха отново намаление.

# 297
От Сиела имам имейл, че поръчката се предава на куриер ... доста са бързи,честно казано не очаквах толкова експресно, тук като ви чета мислех едно 10-15 р.дни.  Да отбележа,че са с НП,не съм плащала с карта.
А утре ще пристигнат и от Озон 🤭

# 298
Какво си взехте от озон?

# 299

Общи условия

Активация на акаунт