Промоции на книги - тема 9

• 42 151
  • 729
  •   1
Отговори
# 465
По случай рожденият им ден

# 466
Тази тема наистина трябва да има предупреждение, че е опасна за вашите финанси. 😁
Браво за хубавото намаление на Ентусиаст, но като си добавя доставката и 29-е % рязко падат на и под 20%. В такъв случай по-добре да си изчакам любимите Озон-ци. 🤩
А ми се искаше да взема Трети шанс и още 1-2 за жените на Африка и Ориента, но с толкова непрочетени други, не ми е супер спешно.

# 467
  • Разпиляна във въображението
Две от желаните ми от ОЗОН книги са в момента намалени в Ентусиаст. Прибавям и още една и ще поръчвам.

# 468
# 469

Много е неприятно, че нямат безплатна доставка над определена сума. Когато доставката ти изяде част от спестеното, се губи се тръпката от намалението.

# 470
Така е, сега поръчах от Ентусиаст, ама 6 лв доставка не ми се нрави

# 471
Книгите от Ентусиаст днес ще ми ги донесат. Много бързи.

# 472
  • София
Малко изпуснах темата, но доста книги на Ентуисиаст са супер намаление в Озон. Сега купувам една за децата. Всъщност взимам общо 4 книги
3 са с 45-50%:
   Зоопарк от пластилин
   Искам да знам: Човешкото тяло
   Човешкото тяло в 30 секунди
1 с 90%:
   Дневниците на виаграта
В последната поръчка имах диск и бисквитки. Сега не знам дали ще сложат нещо Simple Smile

# 473
Книгите от Ентусиаст днес ще ми ги донесат. Много бързи.
Кои книги си взехте?

# 474
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Пуснах поръчка от Озон. Днес ще я взема, но като погледах в любими, са намалили книги, които преди или бяха с по-малко намаление, или не са били, защото сега ме е яд, че не съм ги поръчала. Възможно ли е Озон да променят намалените книги?
Edit: Мда, даже две от книгите, които съм купила са още намалени. Минала съм се с 6 лв. общо Simple Smile

Последна редакция: вт, 30 мар 2021, 11:27 от marquise de kukundrel

# 475
"Трети шанс", "Ангелски данък" и "Образована" Simple Smile

# 476
И аз си взех супер евтини книги от озон, както и Да общуваме без агресия...дано ми помогне...че нещо ме избива на агресия в последно време

# 477
  • Mostly in my mind
4 лв ми показа на мен до офис на Спиди.

# 478
4 лв ми показа на мен до офис на Спиди.
При мен за 3 книги беше над 6 лв до офис на Спиди. Поиграх си и установих, че колкото повече са книгите, толкова по-скъпа е доставката. Явно заради теглото, но... това е безумно и се отказах от тях за момента.

# 479
Голяма тъпотия! Поръчах 5 книги, явно затова ми е по-скъпа доставката!

Общи условия

Активация на акаунт