90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема VIII

• 27 030
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Азот изобщо не я хареса Никол така закръглена. Още при първата им среща каза, че е очаквал да е по-слаба. Казваше й да яде здравословни храни, да ходи на фитнес. Те още ли са заедно

# 511
  • Швейцария
Британи за мен на тази снимка си е дебела. Не ги разбирам аз тези пясъчни часовници.

# 512
  • Sunshine state
За мен Британи не е дебела,ама ми идва в повече позата тип "Ела Кумчо, изяж ме."

Последна редакция: сб, 27 мар 2021, 05:49 от Pupitka

# 513
Реклама за следващия епизод - сватбата на Зиед и Ребека (скромно, заради вируса, тя искаше голяма сватба). Не знам как търпи този корсет, аз не мога да изтърпя и по-стегнати дънки.

Лариса се е снимала в булчинска рокля, хората се чудят дали има нов годеник:

# 514
  • Sunshine state
Ребека ще пръсне тоя корсет, доста тясен изглеждаше.

# 515
Лариса е тагнала Ерик в профила си в инстаграм. Явно са си заедно.

# 516
До скоро бяха разделени. Може пак да са се събрали, това е нормално при тях.

Изгледах финала на Лав геймс - Елизабет и Андрей спечелиха - явно знаят много един за друг. Така и не им дадоха трофей, защото предаването не е в студио (а всички се свързват по Интернет - нещо като Зуум среща).
Колт и Деби са на трето място.

# 517
  • София
Лариса беше и пускала снимка с Ерик, а той пък с едно момче и беше написал, че ще му е кум. Така че явно ще се женят с Лариса, ако не се изпокарат пак. 😁

Две секси снимки от Колтиии 😔
Скрит текст:

# 518
Последната много секси!!!ужас

# 519
  • Sunshine state
Колт е направо ... 🤢 Абе какво им става на тия от 90 дни?? Всеки се тупнал добидюс независимо дали е във форма или не. Много са "огладняли". 😆

# 520
  • София
ОТврат! Колт ми е все по-малко симпатичен. Вече изпитвам нещо средно между съжаление и отвращение.

# 521
Сега видях в инстаграм, че Лорън и Алексей ще имат още едно момче 💙

# 522
Ай майкоо, тъкмо вечерях, бляк 😩

# 523
Тези Тарик и Хейзъл са супер скучни. От 5 епизода само си търсят приятелка и нищо не се случва..

# 524
Да каква е тая фикс идея с тая приятелка и то по време на пандемия..
Стефани пак беше на черешата особено като премрежи поглед а Харис мед му капе от устата ще каже всичко което трябва само да замине ..

Общи условия

Активация на акаунт