90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема VIII

• 26 965
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Май така ги учат. С колкото рускоговорящи съм общувала, 90%  от тях говорят така английски. Както и W произнасят като В.  Аз заради тези акценти понякога предпочитам нашия дублаж. Напрягат ме и вниманието ми се съсредоточава върху английския им, а не върху съдържанието.

# 91
  • Sunshine state
Пускат й субтитри, ама на Майк не знам какво му е. Юлия например не е такъв тежък случай, нито Яра. Шефката е досущ като Натали, а уж сума ходини е живяла в Южна Корея, където е общувала на английски. Чак шефът й се изнервя понякога,че не могат да се разберат. Нашият акцент далеч не е толкова изявен.

# 92
Ако можех два пъти щях да гласувам за Педро и Шантел! 😆 Мега противен ми е Педро. И цялото му семейство...🙈 особено сестра му.

Последна редакция: вт, 23 фев 2021, 10:24 от Gingerbread

# 93
  • Sofia
Говори по-зле и от индийците 🤣

# 94
Гледах едно клипче в което Сумит, Джени и неговите родители бяха във видео връзка.
Сумит каза, че когато видял за първи път на живо Джени (2011 г.), бил изненадан, че тя изглеждала по-стара от колкото е очаквал. И Дженито много се ядоса, хвърли слушалките, скри се от камерата и почна да вика. Голям срам!

# 95
Това също беше от епизод на Bares all, от както излезе американците коментираха на много места, че Сумит бил грозен, а Джени била красива за възрастта си.
Първо на първо (според мен), Сумит не изглежда зле. Изглежда като средностатистически индиец.
Второ, Джени е една от най-грозните пенсионерки, които съм виждала. Кожата й и особено това, което виси на шията й е ужасно. Цялото й лице изглежда като маска, която се свлича. В първата галерия със стари снимки сложих нейна снимка като млада и там също не изглежда особено добре. Не искам да обидя феновете й, това е честното ми мнение за външния й вид. Бих могла да се изразя по-любезно, но щях да излъжа. Не го пиша със злоба.

# 96
Джени изглежда зле, но Сумит си я обича. Колко време този човек ще издържи да е по средата между нея и родителите си е въпросът ?!

# 97
Джени е пълна инфантилка. Гледах видео от Bares all преди време, в което разказваха кога и как тя е разбрала, че Сумит е женен. Тогава тя е изпаднала в истерия и е извикала продуцента от САЩ. Човекът, с екипа си, тогава е бил на терен при друга двойка и се е озорил бая докато стигне в Индия при Джени, щото тя превъртяла. Джени обясняваше, че Сумит й готви, ходи на пазар, изобщо обгрижва я от-до! Лигла. Аз, ако съм на мястото на Джени, в подобна ситуация си събирам багажа и се прибирам. Няма да седя в Индия да цивря по цял ден и да кърша пръсти. Все пак е жена на 60 години, не на шест! Пълно куку е тя за мен. Напълно подкрепям родителите на Сумит. Абсурдни са тези отношения.

# 98
# 99
  • София
Джоуви има много грозна прическа- тип гнездо. Като селски ерген е с тая коса.

# 100
Защо Натали няма и една нормална снимка ?
И една смешна снимка на мама и Брандън 🤣
Скрит текст:

# 101
Брандън е хубава жена Simple Smile.
Натали .....

# 102
  • София
Хубава не бих казала, ама има нещо женско в него. 😀

# 103
Брандън е абсолютно копие на майка си Simple Smile

В семейството на Дейвид (на Ани) роднините също много си приличат - направо е смешно (и това са истински снимки, не с филтър):
Дейвид

Сестра му:

Дъщеря му:

Между другото, още не съм писала за всички двойки в блога - скоро ще продължа със статиите, тези дни бях много заета и нямах време за това.

# 104
  • Sunshine state
Точно на пингвина от Батман приличат Дейвидови. 😜
С тия филтри Ребека и Натали не приличат на себе си.
Много си приличат Брандън и майка му, направо 1:1. 😝

Общи условия

Активация на акаунт