90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема VIII

• 26 958
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Наистина изглежда добре Simple Smile Симпатична двойка са, дано да им потръгне.

Сега попаднах на еднастатия от преди 2 дни, в която пише, че и Касиа разкрила, че някои неща в тяхната история са фалшиви - например двамата са били женени преди началото на сезона, сватбата им във Вегас е само за предаването. https://screenrant.com/90-day-fiance-jason-cassia-relationship-t … meline-pregnancy/

Последна редакция: пн, 22 фев 2021, 16:19 от pppqqq

# 76
Йоланда беше доста глупавичка, ама се радвам, че си е намерила мъж. Симпатичен изглежда.

# 77
  • Sofia
Новият на Касия прилича малко на Флориан,но е много по-симпатичен.

След развод не трябваше ли американските съпруг/а да ги издържат 10год 🤔

# 78
Не да ги издържат, а да гарантират за тях - не съм сигурна какво включва това, но веднъж споменаха, че ако съпругът чужденец извърши престъпление, неговият спонсор отговаря финансово пред закона. Май са длъжни и да поемат здравните разходи на човека, ако той не може да ги поеме сам. И мисля, че не е 10 години, а до живот или докато са в Щатите.

# 79
  • Sunshine state
Да, така е - поемаш всички грижи, финансови, здравословни и отговаряш пред закона. Това е т. нар. документ affidavit of support, с който един вид гарантираш, че ти отговаряш за този човек и той няма да се превърне в тежест на държавата. Важи докато човекът, за когото си поел отговорност, не стане гражданин или навърти определени години трудов стаж . Много е отговорен този документ и малко хора се навиват да го подпишат ей така, но пък при К1 визите /годеническите такива/, е задължителен.
Вчера гледах новия епизод;
Скрит текст:
Юлия и Брандън се съмняваха, че тя е бременна и преди още да са направили тест, отидоха и го лепнаха на родителите му, та те не бяха никак доволни. После се оказа, че тестът е отрицателен и им олекна, обаче бащата изсъска, че откакто Юлия е дошла им носи само неприятности. Според мен беше глуппаво да разлайват кучетата, ама Брандън настоя. Стефани и Райън се скараха и тя откачи - взе да си търси пръстена от баба й, взе да му се заканва.. Той се качи на едно такси и изфиряса. Не беше много по реда си Стефито в този епизо, но знаем, че при тях е само цирк, та..
Натали и Майк - жива мъка е да ги гледаш. Тя настоява да изгладят неразбирателствата между тях и иска да ходят заедно на терапия, той от своя страна изглежда абсолютно незаинтересован да поправя каквото и да било в отношенията им и й казва, че не желае да се ожени за нея, тя пак си настоява, че си искала пръстена.. Тягостна история. Взе да го обвинява, че я манипулирал с тая сватба, с пръстена, а той й каза, че не е сигурен дали иска да се женят изобщо. Тя тогава го попита дали иска тя да се прибере в Украйна и той й каза, че така ще е най-разумно, но тя пак истеряса и взе да реве и да се тръшка как й бил провалил живота. За мен проблемът е изцяло у Натали в случая, защото хем вижда, че нещата не вървят, хем се натиска там, където не е желана. Един вид отказва да пусне кокала, ама и тя него ще..
Хейзъл и Тарик малко ги даваха - как говорят по скайп с една негова приятелка и как Хейзъл й казва, че искала да си намери интимна партньорка тук в САЩ час по-скоро, за да станела по-щастлива. Много тъпо. Изобщо не знам защо Тарик толерира това.
Яра и Джови имаха годеж и се скараха,защото той я оставяше сама през цялото време и си беше подпийнал. Казаха на родителите му, че е бременна и майка му много се зарадва.
Зиед и Ребека отидоха на гости на сина й и жена му, които имат деца. Викаха му 'дядо', макар да е само с 2 години по-голям от сина на Ребека, но нямал нищо напротив. После Ребека го заговори на тема дали за в бъдеще той няма да поиска деца и той й каза, че за сега е ок, а тя му рекна, че оженят ли се, е до живот и развод няма да му даде. Малко като заплаха ми прозвуча. Тя самата не може да има повече деца, защото има частична хистеректомия. Та, това е. Simple Smile

# 80
Аз днес го гледах.
Скрит текст:
Стефани е луда! Нагласено е, обаче това поведение й идва отвътре. Дори когато е снимано да са били разделени, когато са били заедно тя сигурно се е държала така. Зле е жената!

И аз мисля, че беше глупаво Брандън да тича първо при майка си. Между другото, в този епизод на Bares all, който си пуснах сутринта, Деби каза, че според нея майката на Брандън е най-ужасната майка и двете изобщо не могат да се сравняват. Joy

А Натали най-после разбра, че не са сгодени... Въпреки, че и това е театър. Но дори да беше вярно - Майкъл е подал документите за виза след раздялата им, значи намеренията му са били сериозни или постъпката е нелогична.

# 81
  • Sunshine state
Скрит текст:
Според мен Майк е от хората, които се носят по течението,а тя като се е тръшнала и на всяка цена иска брак и сватба, ей това се получава. И аз се втрещих от на Деби думите снощи като я чух в bares all. Laughing

# 82
Може и да е така, но той е стигнал прекалено далеч - тъкмо започнаха да свикват заедно и реши да й се противопостави...

Напоследък доста се коментира за Натали, че е била женена два пъти, а не веднъж. Тя твърди, че е актриса и е участвала в над 10 филма и тези снимки с разни мъже, които се изкарват, са с нейни колеги.
Но онези от сватбата са истински. И кипърецът се казва Синан (ако помня правилно - чух го в едно видео) - значи турчин и вероятно мюсюлманин. Сигурно и това, че е вманиачена по религията е част от сценария. Тя преди се сърдеше в социалните мрежи, че кадрите й били едитнати така, че да я изкарат религиозна фанатичка...

# 83
  • Sunshine state
И като е стигнал, какво? Означава ли това, че дори да не му харесва, трябва да търпи? Наясно съм, че това е шоу между тях най-вероятно, но Натали е непоносима на моменти, трудно се изтрайва. Голяма драма куийн и е способна да мине през трупове, за да постигне, каквото си е наумила.

# 84
Къде гледате Bares all?

# 85
Аз гледам видеата, публикувани в тази група във Фб: https://www.facebook.com/groups/90dayfiancebaresall

Майк трябваше да е по-прям с Натали, а не да й прави разни намеци и накрая да стигнат до скандал. Аз не знам тя въобще извини ли се за пръстена или прие, че щом го иска, значи се е извинила?

# 86
  • Sunshine state
От кратките видеа, които пускат по време на новите епизоди ги гледам.
На мен също така ми се струва, че има и някакъв род езикова бариера при Натали и Майк, защото нейния английски е наистина лош и често пъти като започне да му обяснява и просто.. И аз едва я разбирам, та добре, че пускат субтитри. Не знам как я превеждат по БГ ТЛС, ама хич не й е добър езикът.

# 87
Превежда се много избирателно. Примерно при Натали въобще не може да се разбере, че има акцент и не говори добре, а при Язан дубльорът нарочно говореше смешно в някои от сцените.

# 88
  • Sunshine state
Акцентът й е потресаващ, а и тя някак процежда думите, не ги изговаря и се получава много неразбираемо.

Последна редакция: пн, 22 фев 2021, 22:02 от Pupitka

# 89
Да, звучи като във филмите, когато се опитват да представят възможно най-смешен руски акцент. Дали в училище не им преподават английски по този начин? Нейното the е силно натъртено ЗЪ. И аз говоря грубо, но за да го докарам така ще трябва да се старая Grinning

Общи условия

Активация на акаунт