90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема VIII

• 27 025
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
За поведението на Стефани нямам думи. Върти ги и двамата братовчеди  и това си е. Явно си има фетиш към младежи. То половината жени в това предаване май са така.
Това с теста за бременност на Юлия беше егати театрото. Абсолютно режисирана реакция на родителите на Брендън. Явно продуцентът стои до оператора и диктува как да реагират, какво да кажат, какви гримаси да направят...  Няма да се учудя, ако е така.
Иначе за Майкъл и Наталия... аз на негово място няма да търпя и ден тази капризна женица. Всъщност той каза, че "красотата й е грозна". Ако изобщо са го превели правилно.
Джоуви - алкохолик от класа. След 15 години ще е абсолютна развалина

# 301
Буквално го преведоха това ("красотата ти е грозна"), но не е ясно какво е имал предвид Майкъл - американците му се подиграваха, че се прави на философ и предполагаха, че е имал предвид вътрешната й красота.

# 302
  • Sofia
... американците му се подиграваха, че се прави на философ и предполагаха, че е имал предвид вътрешната й красота.

Да, той си поясни, всъщност, в следващото изречение. Не помня какво точно каза, но беше нещо в стил, че поведението ѝ я прави грозна (само на английски гледам шоуто).

# 303
  • Sunshine state
Да точно така каза, а не че е буквално грозна, както тук някой написа. Много ми е натовараща Натали, нямаше и аз да я изтърпя.

# 304
  • София
Аз написах, че е казал, че е грозна. Той точно това каза - красотата ти е грозна или отвътре си грозна. Няма значение дали някой обижда външността или вътрешния ти свят, обидата си е обида. За 2 епизода той й каза - не те обичам, не искам да се женим и ти си грозна отвътре. Ако не е нагласено, той просто е голям кр*тен

# 305
Те в момента са заедно - най-вероятно е сценарий.

А пък Ребека рекламира нещо за остлабване във Фб - видях, че в Редит се коментира рекламата; странно е, че суетна жена като нея се е съгласила да се покаже по този начин, но сигурно са й платили добре:

# 306
Тъкмо щях да напиша, че я разбирам Наталия,  с този мъж който я кара да се чувства несигурна, но пък дали наистина не е само за шоуто...
Снимката на Джордж с бременната му приятелка носи кофти послание.

# 307
  • Sunshine state
Именно - постановка е. А тя колко пъти му казва, че е алкохолик и дебел и не знам си още какво? Не вярвам тия неща да са истина, иначе нямаше да са заедно.

# 308
# 309
Брандън и родителите ли са това? Майката изглежда някак стара, странно, сега е по-свежа от тогава... Може да е от светлината на снимката.

# 310
  • Sofia
Да,те са.

# 311
  • София
И тримата са ми като 2 капки вода. 😀
Наталия си има своите косури, но и Майк не ми изглежда да е цвете за мирисане. Не ми харесва поведението и на двамата.

# 312
Неслучайно има такава теория, че хората избират партньори, които приличат на тях; имаше го и в епизод на Брейн геймс Simple Smile

Направих още една галерия със стари снимки - този път са малко по-малко.
https://90dnidosvatbata.wordpress.com/2021/03/14/%d0%bf%d0%be%d0 … 0%b0%d1%81%d1%82/

Скрит текст:
Иска ми се да видя снимката на Пол с по-добро качество (прекалено е пикселизирана), но я няма никъде...

# 313
Вчера гледах една сцена в магазина като бяха Наталия и Майк. Как я гледаше, имам чувството, че е разочарован, все едно не може да я понася. Тя пък дали не напира само за виза?

# 314
Едва ли ще може да работи като актриса, модел и журналистка в САЩ.

Общи условия

Активация на акаунт