90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема VIII

• 27 062
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
Анджела как пищя докато й взимаха биопсия преди време, представям си сега колко я е боляло след тези процедури!

# 391
Е, да, но сега е била под пълна упойка.
Докторът сигурно се почувства неудобно. Между другото, наистина прилича на Майкъл.

Допълвам: в Инстаграм се разпространява гола снимка на Никол, която уж е от нейния Онлифанс акаунт Astonished Помислих, че е фалшива, но отдолу са коментирали Дейвид Тоборовски (Дейвид на Ани) и Бейбигърл Лиса и изглежда снимката е истинска...

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 20:34 от pppqqq

# 392
Това, дето Стефани уж "обърка" името на Харис и му каза Рай....  си беше чисто режисьорска постановка!

След малко започва "Мама се прибра" Grinning Да видим какво са измислили този път

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 21:13 от diziler

# 393
Имаш предвид Стефани.
Ще ги гледам, мамините синчета Simple Smile

# 394
  • I want it all and I want it now.
Мамините синчета са един пьт. 🤣
Имаше и такова за майки и дьщерите, но пуснаха само няколко епизода.

Странно са ми тези бракове от предаването 😜 особено тези с голямата разлика, как очакват след получаване на зелена карта да останат с тях. Тази баба с нигериеца и другата пак с едно младо момче😊

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 21:23 от Syn

# 395
@pppqqq, Да, обърках името.
Представете си свекърва като Лейла... мале, мале... Невъзможно съжителство Grinning

p.s. вечерям в момента и пак рекламат с джуджетата "винаги съм готов да извадя нещо", еееее

# 396
С тази Лейла не може да се получи нищо - или трябва да се отделят завинаги, или да се разделят.
Що се отнася до ските - свекървата е права, натрапват й се в личното пространство. Аз не бих приела спокойно някой да ми натрапва хобито си. Предложила е - отговорът е "не" и това би трябвало да е краят на разговора.

# 397
Да, натякването и повтарянето много дразнят.
А на Анет защо й е червено лицето?

# 398
И на мен ми направи впечатление - като се ядоса става като домат. Ще си отива със смокинга, дето го избра Joy
Тесните булчински рокли не ми харесват - правят всички да изглеждат дебели.

# 399
  • Sunshine state
Коя Никол е с гола снимка? Тази на Азан ли?? Мамоо.. 😵 Нищо не ми излиза в Гугъл. Някоя добра душа да ме светне на лично, моля! 😁

# 400
Беше безумно тъпа серия, 1 час дават как избират булчинска рокля, егаси скуката. Попаднах на статия с интересни факти около "Обичам мамино синче"

Отделно... виждам, че Шекиб е професионален актьор. Значи явно е нает за предаването да си изиграе поредната роля.  
Ето снимки от различни снимачни площадки, където Шекиб играе.

P.S. И видео с папагалче върху скубаните вежди, хахаха

# 401
Мамините синчета са един пьт. 🤣
Имаше и такова за майки и дьщерите, но пуснаха само няколко епизода.

Не бяха само няколко, а даже два сезона излъчиха у нас.

# 402
  • Швейцария
Вчера в епизода Тарик ме разби. Измерил 2 метра и излиза с противогаз на двора хаха. Тяхната драма с тази приятелка, която търсят, ми е толкова тъпа. Гнусна работа по-скоро.
На коя Никол са голите снимки? Може ли и мен на лично някой да ме светне?

# 403
Предварително се извинявам ако е коментирано в предишни теми, според вас на всички ли плащат за да участват в предаването? Аз иначе не си обяснявам това желание да си развяваш драмите с жената от Украйна или обсебващата ти майка...🤦♀
Или пък много искат да ги дават по телевизора.

# 404
Плащат на американците - около 15 000 долара на сезон - това е за новите двойки, а за тези, които са по-популярни се говори, че получават доста повече.
От екипа нямат законово право да плащат на чужденците, но се предполага, че половината пари са за тях.

Общи условия

Активация на акаунт