Седмокласници 2020/2021 - Тема 8

• 32 722
  • 749
  •   1
Отговори
# 225
# 226
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
те нещо свястно да са измислили тези две години?
Sad

# 227
Само да уточня, че идеята е на многоуважаемия г-н Стаматов, а не на МОН, който междувременно си изтри публикацията с предложението.

# 228
Аз си мисля, че не е много лоша идея да издърпат пролетната ваканцията по време на ДО и после всички април да се върнат присъствено. Ех мечти!

# 229
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
а ако дръпнат ваканцията, а после ситуацията се влоши и всичко пак затворят?
нито ДО, нито ПО, нито нищо. Sad
изморих се от промени и идеи, и проблясъци, и от всичко.
искам някаква стабилност.
много ли искам?

# 230
Добър вечер!

Прочетох най-после Simple Smile

Аз съм против ползването на мазила, особено ако е превантивно. На същото мнение съм и за витамини, добавки и други подобни. Акне нямат, само някоя пъпка от време на време, която бива изтисквана от мен и почиствана след това с мицеларна вода. Много ми е странно защо някой хора оставят гнойните пъпки докато стане под тях кратер...и каква е целта?

Нашия е в голямо спокойствие. Изобщо не го интересува, че НВО наближава. Разбира се само тренировките и състезанията от спорта са важни. Ето следващата неделя са на състезание и за да тренират всички заедно, в петък няма да е на училище Simple Smile

За къпането... трудна работа си е. Независимо, че тренира всеки ден. След футбол се къпе задължително, защото е вечер, прибира се към 10 и няма как да скатае. Всички сме си в къщи. Но след волейбол сутрин, пропуска. Така си го намерих, като се прибрах от работа, с екипа Simple Smile
Зъбите обича да ги мие, за моя радост. Аз като бях по-млада Simple Smile не можех да си мия зъбите вечер, после не можех да заспя. Нямах нито една пломба...но сега вече имам 5-6 и не мога без да ги измия след хранене, дразни ме, че чак боли.

Това се сещам за сега...Ще допълвам!

п.п. Всяко промяна във ваканцията на децата е много, ама много лоша идея. Да се спрат вече. Като ще е ДО, да е ( само за НВО съм категорична, че трябва да е присъствено) не че ми харесва, но ми писна от промени, заповеди, размотаване и други такива.

Последна редакция: ср, 24 фев 2021, 23:33 от MollyBy

# 231
  • София
Преди малко, по чиста случайност, телевизорът в хола не бе обърнат на канала Фортнайт/малкият вечер се наслаждава на свободата да играе/ и чух предложението за ваканциите. Не знам вече кое е добре, кое е смислено и за кое си струва да си пиля нервите. Коментарът на набора бе "Е,е,е, винаги съм искал рожденият ми ден тази година да е в неучебен ден, а те точно тогава ни връщали, не можаха ли да изчакат?!", роден е на 22 април. Кой каквото си го вълнува, това чува Joy

# 232
Всеки път, като си помисля, че вече няма накъде, МОН не могат да измислят друга глупост и те ме опровергават.
Не знам за децата, но аз наистина съм много уморена вече от всички промени.
Rapariga, колчем се сетя, че Корнелия е измислила НВО-то и почвам да се смея.
Моите се къпят и зъбите мият.
Днес чувам сина ми да говори на кучето - Не, Арчи, няма да си играем сега, бати има училище, ще прави тестове, защото не може да преуспееш в този живот, без да знаеш средната надморска височина на Балканския полуостров.
Наздраве!

Последна редакция: ср, 24 фев 2021, 20:57 от mira70

# 233
  • София
Добро утро! Чета ви с кафето и си признавам, че и това съм позволила. Дъщеря ми опита кафе преди може би година. В началото искаше по-често да пие, сега дори й предлагам понякога, но тя отказва. Мисля, че беше по-скоро, за да се представи за голяма и защото й харесва аромата на кафе. Пиеше по буквално 4-5 супени лъжици и догоре мляко. И това е част от стратегията да си избирам битките. Виждала съм хлапета на вендинг машините по колко кафета си взимат и реших, че тъй като забраненият плод е най-хубав, рано или късно и тя би посегнала. Сега мнението й е, че кафето от машина е най-голямата гадост.

Кога точно Врячо е опитал кафе не помня, но ще да е било доста отдавна. Много рядко му хрумва - а няма абсолютно никаква забрана да си прави когато и колкото иска. Същото се отнася и за алкохола. Никакви забрани няма, не помня и някога да е имал. Рядко иска - ако нещо му замирише по-така, но и тогава най-често аз допивам. По-скоро аз му сипвам, ако реша, че нещо искам поне да опита... и го допивам след опитването.

# 234
  • В светлината на слънцето
Божеее, две теми и кусур проспах. Обаче съм попаднала в жестока въртележка. Само се отбелязвам, че съм жива, да не ме забравите. Иначе - нищо ново.

# 235
  • София
Лу, много се радвам, че пишеш.  Изобщо не сме те забравили, даже се питахме за теб. Липсваш, момиче!
Дано сте здрави и всичко да е наред Flowers Four Leaf CloverGift HeartFlowers Hibiscus

# 236
  • София
Здравейте, след като се поизложи на преразказа в Регалия, моята девойка ме е подхванала да правим преразкази, това е добре, но госпожата от уроците успява само по един да проверява на седмица в моментс. А тя и се иска да направи  повече. Как тренирате вкъщи преразкази? Аз проверявам уж,но не съм много наясно с нещата.

# 237
  • В светлината на слънцето
Лу, много се радвам, че пишеш.  Изобщо не сме те забравили, даже се питахме за теб. Липсваш, момиче!
Дано сте здрави и всичко да е наред Flowers Four Leaf CloverGift HeartFlowers Hibiscus

Kally, живи сме, живи сме. Този път - без изцепки. Ама много задачи изведнъж ме завъртяха.

# 238
Sani , мога само да се възхитя на дъщеря ти.Моят се изложи с геометрията на Пи , но тази вечер дадох 4 задачи по геометрия и орева света.

# 239
Изобщо не се мъчим с преразказите. Каквото им дадат в школата, това е. Излишно ми е да си губим времето, щом няма кой да даде адекватен коментар на написаното. В къщи само първи модул и повечко ПИ по математика Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт