Седмокласници 2020/2021 - Тема 8

• 32 351
  • 749
  •   1
Отговори
# 405
  • На морето!

Никога няма да видя такива резултатииииииииии ..............

Аз и на обърнати наобратното бих се радвала (69 и 79) на този етап 😀

# 406
  • Варна
Честита Баба Марта, момичета! Бъдете здрави и усмихнати всички!

Да си пожелаем една страхотна нова седмица!

# 407
  • София
Честита Баба Марта!

Може ли някой да сподели теста на Вектор по математика?

# 408
  • Някъде на край света
Честита Баба Марта! Да сме здрави и засмени!

# 409
  • Варна
Честита Баба Марта! Здраве и берекет Simple Smile Тази година любмата ми мартеница ще е Мерло и Совиньон Блан.
Днес ми е особен ден, взех решение за промяна и ще си пускам предизвестието на работа. Усещането е като за огромен товар, който слиза от гърба ми и въпреки мрачното време навън (очаквам да завали всеки момент, все пак вчера мих прозорци, редно е да вАлне) ми е едно такова ведро и приповдигнато Simple Smile
И имаме поща Wink

# 410
  • София

Мартенички, мартенички бели и червени.
Мартенички, мартенички бели и червени
вижте, вижте двете ми ръчички
как са украсени.

Мартенички, мартенички всеки да ги види,
вдигам, вдигам двете си ръчички,
пролет,пролет иде.
Вдигам, вдигам двете си ръчички,
пролет, пролет иде.

# 411
Честита Баба Марта, нека бъдем здрави!

Специален поздрав за всички седмокласници и съпричастни с тяхното дело от една второкласничка и майка и Simple Smile
Скрит текст:

По-наблюдателните ще забележат, че съм пропуснала един бод, но да кажем, че е против уроки Blush

# 412
  • Бургас
Страхотно е!
vox, Пижо е по- висок и затова, не че си пропуснала бод Simple Smile

# 413
Честита баба Марта!!!
Дайв, поздравления за смелостта да направиш промяна! Сигурна съм, че ще е за добро!

Девойката взе да й влиае хубавото време и да остава повече време навън, представям си април - май колкото ще им е трудно да се съсредоточат вече.

# 414
  • София-Младост
Честита Баба Марта!

Нашата школа няма да отваря, не могат да спазят изискването от разстояние м/у децата 1.5 м. Sad((
За самото НВО никак не съм обнадеждена, затова и се бях отписала от темата известно време. В момента работя по метода "каквото стане", пък ако се случи повече  ще съм радостна.
На сила не мога да го накарам да учи:( 4 месеца дистанционно и аз да бях, нямаше да издържа.

# 415
  • София

Да сте здрави и щастливи, децата - успешни и удовлетворени, и вкъщи винаги да е пролетно!
Много ми хареса идеята за мартеничка на седмокласната тема:
Скрит текст:

Dive, поздравявам те за решението!
Скрит текст:
Преди Коледа направих същото. Вярвам, че всичко е за добро, особено, когато човек се чувства облекчен. И в момента ми е толкова фриволно и щастливо, и имам време за неща, които винаги съм отлагала, както и да посветя повече време на семейството си, най-вече на набора.

Vox, прекрасна картичка Gift Heart ! Браво за старанието на второкласничката и таланта на майка ѝ Hug !

Вчера получихме резултатите от ПИ-МАТ на Междучасие.... чак ме е срам да споделя колко точки е изкарал. Беше разтроен и го изведох малко на разходка, в съчетание с купуването на мартенички. Попремина му горчивия хап, но от тази седмица ще зачести ходенето на уроци при частния учител.

# 416
  • София
Честита баба Марта!!! Да сме живи и здрави, да са ни щастливи децата!!!

Аз много се радвам на хубавото време, така поне понякога излиза навън набора. Иначе от ДО на плейстейшъна. Спря да ходи на тренировки, защото ще е много натоварен в седми клас, а всъщност - нито тренировки, нито кой знае колко учене (извън школата), просто повече пред екран... Дано задържи времето, че да може да излиза.

Поздравления за желаещите промяна (да се самопоздравя с което). Днес пък аз си взех по път за работа клин и тениска от Лидл и съм решила да влизам във форма, т.е. да излизам от кръглата форма. Дано ми издържи ентусиазма.

# 417
  • На морето!
Честита Баба Марта и от мен! Бели и добрички, успешни да са всички!

Поздравявам всички, които са предприели смели стъпки към промяна! Dive, същата крачка обмислям и аз, но като един консервативен и муден телец, отлагам все още. Пожелавам ти успех в бъдещите начинания и да съхраниш лекотата в душата дълго, дълго време.

От днес минавам на фастинг 16-8, а след две седмици ще се храня в прозорец от 6 часа и пауза 18ч + дълги разходки с домашни упражнения, че имам едни излишни 5-7кг, които вече не понасям. Надявам се тялото ми още да помни що е то добра форма и да се върне бързо към нея.

# 418
  • София
Честита Баба Марта, момичета! Нека пролетното настроение царува завинаги в душите ни Kissing Heart
На всички, предприели промени, пожелавам успех и удовлетворение от взетото решение. Само така, момичета - смело напред! Kissing Heart

# 419
Честита баба Марта! Здрави да сме всички!
И при нас още няма информация дали от събота школата ще е присъствена. Поне си спазиха обещанието и вторите предварителни изпити ги проведоха присъствено. Девойката твърди, че се е справила, макар че веднага открила една сгрешена задача от недоглеждане. Ще чакаме резултатите, но не очаквам високи точки, тя е толкова разсеяна и все бърза.

Общи условия

Активация на акаунт