Седмокласници 2020/2021 - Тема 8

• 32 293
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
Jenny леко преболедуване. Ние го минахме цялото семейство , освен мен вкъщи никой не разбра , че го е преболедувал докато не направихме тест за антитела.
Някой деца на изпити се мобилизират , други се спичат, надявам се да е от първите. Днес подадох документи и за АК. Няма големи шансове и за там , но иска да се пробва. Дано има късмет макар ,че ще озорим с баща му  с таксите ако пък вземе , че го приемат.

# 76
jennyb, леко да го карате!
у нас девойката се мобилизира и обикновено се представя по-добре на изпитванията, но младежа нищо не може да го трогне.

# 77
mira70, а те в едно училище ли искат да учат? За близнаците ми се върти в главата, че могат да ги приемат заедно, като се взема по-високия изкаран резултат от НВО. Но може и да се заблуждавам, затова ми стана интересно.

# 78
  • Варна
Jenny, леко и бързо да минава и да няма последствия.
Светли, утре ще излезе ключът с отговорите и при първа възможност ще форматирам, че в момента е скрит теста, но предполагам утре ще го отворят пак, както беше по БЕЛ.
При моята щерка има излишно паникьосване и губене на време. В един момент сякаш се мобилизира и досега чак "тотал щета" не е била, дано и на истинския изпит се събере достатъчно навреме. От днес равносметката е - на първи модул за една е сигурна, че е сгрешила, на втори не е решила две подточки, по една от първа и трета задача. Ще излязат и още като видим ключето утре. И пак аз съм доволна, а тя не Simple Smile

# 79
vox, да, в едно училище искат и мисля, че още го има това за близнаците, ако влезе единият и другият влиза с него.
засега единият е добре по бел, а другият по мат, няма да стане така:smiley:

# 80
За подценения преразказ - може да се пробва да се говори с междучасие, и оттам с проверяващия? Не би трябвало да отказват консултация или... не знам. Така или иначе важното е детето да вземе макс от коментарите, а точният резултат не е от такова значение.

# 81
  • Бургас
St.Dobri , честит рожденик! Много здрав и успешен!
И ние днес празнуваме РД на дъщеря ми. Кога беше едно мъничко бузанче, кога порасна 14 годишна девойка доста по-висока от мен.
За жалост част от рождения ден беше и ПИ в Регалия. Коментарът й беше, че първи модул и бил елементарен и втори модул с по-трудни задачи. Няма да проверявам предварително, ще изчакам резулатите.
Лека вечер, момичета!

# 82
  • Варна
Калка, да ти здрава и много успешна девойката! Вярвам на преценката й относно днешния ПИ. Мисля, че във вашия случай няма какво да проверявате предварително - ако не е максимален, то вероятно ще много близо до максималния резултат. Наздраве Simple Smile

# 83
  • София
kalka, да ти е жива и здрава девойката! Нека бъде здрава, целеустремена, успешна и борбена Kissing Heart
Да ви попитам, нали още е рано да се говори за отпаднали от НВО произведения? Днес, учителката в школата по БЕЛ им е казала, че "По жътва" отпада...

# 84
Честита рожденничка, kalka! Да е много щастлива!

# 85
  • София
Добри, да ти е много здрав порасналия младеж! Много да ви радва и да продължава все така (май сме му много фенките, майки на момичената Joy )
Много ми хареса идеята на иланг - иланг: "Да купиш подарък на майка му! Това е закон вкъщи - за рожденните ди на децата трябва подарък и за мен"

kalka, честит да е деня и на твоето момиче Simple Smile Много да ви радва, а догодина да се смее за днешното прекарване на деня.

Dive, голяма Hug за девойката (за съжаление понякога родителите тревожим децата, дори да не го съзнаваме или да се осъзнаваме в последствие, не че променяме това Sad ) иланг - иланг и на теб и бързопорасналите ти момчета голяма  Hug
Аз съм поизостанала с темата и скоро не съм се включвала, само ви се радвам, но от предишната ми стои въпрос : С какво направихте лилавите крайчета на косата? Имахме един неуспешен опит с някаква ДМ-"боя" , която по-скоро оцвети временно дрехите, не и косата. Искам да зарадвам девойката.
Аз съм от следващата партида рожденници с девойката - Мартенчета.
Скрит текст:
Направо съм в недоумение за подарък, тя не е от изискващите, но в същото време "полезните" неща не са й много присърце (в същност миналата година подаръкът й се оказа полезен - първият й собствен PC, предишната -  слушалки, неразделна е с тях). Взех и кожено яке хареса го, но не й блеснаха учите като казах че е за РД. Не кифлеее, но се радва на бижута - отнесе ми 1-2 пръстена, който се коригират,  Simple Smile, пръстите й са като солети Joy  обиците са консуматив и гривни има.
РДто й е в петък (по-следващият). Идеята е след училище (нали са ДО)  да се срещнат с приятели (3-4 деца), да се разходят и след това в къщи - да се донабърборят и почерпят. Може би в събота ще има продължение с други 2 от старото училище, тъй като са в различни смени, а и така е по-добре да не се събират голяма купчинка.

След Коледния матарон с ПИ, не съм давала нищо да решава, даже пропуснах, че свършва модул 2 и не да платя за Мат към школата по БЕЛ, та, Моли , не съм я тормозила Joy

jennyb, дано ви се размине бързо и без последици.

Последна редакция: нд, 21 фев 2021, 21:58 от Desem

# 86
kalka, честита ти рожденичка. Здрава и успешна да е!

Desem, моите предложения за бъдещата рожденичка са гривна Пандора, като добавяте талисмани в последствие по други поводи или нещо от Виктория сикрет.
Моето момиче е малко още, но гледам от на колежката щерката каква е модата сред тийнейджърите Simple Smile
Сетих се и за още нещо популярно сред младите, селфи ринг лампа. Трудно ми е да сложа линк през телефона, но като го напишеш в гугъл ще ти излезнат предложения.

П.п- Дописвам се, че може да си спокойна за едно. Всичко, което предложих не влиза в графа полезни Simple Smile

Последна редакция: пн, 22 фев 2021, 08:39 от vox

# 87
  • Варна
Десем, не знам дали ще е полезен опитът ни с лилавите краища, защото на дъщеря ми косата е с балеаж (лятото й изсветлиха краищата). Тя по принцип е със светло кестенява коса и преди изрусяването опитите с лилаво не бяха сполучливи, т.е. трябва си русо, за да хване боя, която не омазва дрехите.
За подарък и моята харесва бижута, предимно обеци, голяма част от които си прави сама, та едно водене в магазин за такива чаркове и купуване на каквото-ти-иска-душата беше за нея по-голям подарък от доста скъпи слушалки...

# 88
  • София
Моята госпожица е малка още, но кифлее- нали танцува с каките, а и така ги гримират и фризират за участия, че забравям, че и на 10.
Desem, има едни персонализирани кейсове за телефон, лъскави, с изписано име. Скоро една приятелка подари на дъщеря си и каза, че много се е "изкефило" дЯтето.

# 89
  • София
Честит празник на всички празнуващи, на мамите 🥂
За цветна коса само с предварително обезцветяване става, какво ли не мазахме с каката и единствено лек нюанс получавахме. Накрая на фризьор и сега е ярко синя.

Общи условия

Активация на акаунт