Седмокласници 2020/2021 - Тема 8

• 32 285
  • 749
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Добри, да ти е много здраво порасналото детенце! Да купиш подарък на майка му! Това е закон вкъщи - за рожденните ди на децата трябва подарък и за мен. Stuck Out Tongue Winking Eye

Dive, децата са силни! Ще се справи щерката. Трудностите ги учат да изграждат характер. Когато големият ми син беше в 7кл бившият ми съпруг ни беше побъркал - тормоз, крясъци (дори не искам да си спомянм). Христо (синът ми) беше в позиция на мъжа вкъщи и се опитваше да защитава брат си и мен. Тогава заведох дело по закона за домашното насилие. Месец преди изпита получих ограничителната заповед и поне този период мина спокойно. Детето се представи чудесно, влезе в най- желаната паралелка в Пловдив и вече е студент 2курс в СУ Компютърни науки.

# 61
Dive, иланг- иланг - 🤗(огромна прегръдка)!

Dive, пазете себе си, психическото и физическото си здраве и браво на деца, които  успяват да се справят, въпреки стреса, с отговорностите и ангажиментите, които имат.

Последна редакция: нд, 21 фев 2021, 16:14 от silan

# 62
  • София
Добри, да ви е жив и здрав рожденика Tada Да достига винаги поставените си цели и да имате много поводи за гордост. Весел празник!
Към момента има може би само две отворени пързалки. Едната е в парк Възраждане, а другата е на стадион Юнак.
За нас втората е по - добра.
За ЛК, е необходимо само единият родител и при подаване и при взимане.
Dive, прегръдки и за двете ви 🤗 Бъдете силни и се поддържайте взаимно.
Успех на всички, които се борят днес с ПИ 🤞

# 63
  • Варна
Dive, прегръщам те много силно. Иска се смелост да споделиш толкова лична история. Аз съм била на мястото на дъщеря ти, само като прочетох и спомени и случки ми се върнаха в съзнанието. Но бъди сигурна в нея, тя ще се справи. Въпреки стреса и емоциите в точния момент ще се събере и ще даде всичко от себе си. Вярвай в нея!

Младежът приключи пробния. Мога само да си мечтая за добрия резултат от бел. Тук няма да изкара толкова. Ще изчакаме финалните точки, но сериозно трябва да се замисли. Дано това го стресне малко и се стегне.

# 64
  • София
Dive, иланг-иланг, огромна прегръдка и от мен Kissing Heart. Браво на децата, че, въпреки стреса, не се отказват! Сигурна съм, че ще успеят в живота! Навремето, когато щях да кандидатствам във ВУЗ, загубих вуйчо си, който богогворях. Емоциите ми не можеха да се опишат с думи. Стегнах се, влязох там, където исках и бях обещала на вуйчо си. Наложи се да бъда подкрепа и за майка ми, и за баба ми. Много бързо пораснах. Но, въпреки мъката, това ми беше от полза.
Аз днес съм с майка ми в болницата, влезе за поредната манипулация. Наборът се изнервил на 1 задача от първи модул и на една - от втори. Затова и последната, 23-та, изобщо не я е почнал - било му писнало, защото имал и 2 курса днес, а и домашни имал. Но си я скрийншотнал-щял да я погледне тази вечер или утре. Обяви, че ще брои точките си без нея, намам думи- освен да го пратя да проверява на НВО като е толкова либерален Joy

# 65
  • Варна
Хей момичета, благодаря ви за подкрепата! Иланг-иланг, браво за смелостта и куража - така се отглеждат истински мъже!
Но да не обръщаме темата на "лична драма" - справяме се, не е толкова трагична историята ни, всеки си има проблеми. Просто се подготвям психически за нова порция "Тъпа съм, много съм зле, как па поне малко мозък не се е заврял в главата ми" и подобни тинейджърски драми Simple Smile След седмица ще ги повтори и така се калявам за истинското НВО да съм не перде, ами театрална завеса Simple Smile

# 66
Дайв, много прегръдки и от мен!

И моята девойка преживява тежко всеки неуспех, днес на пробния не е успяла да реши едната задача от втория модул, 2-3 от първия каза, че е налучкала, потънаха й гемиите... За съжаление, много й е трудна тази математика!

# 67
Добри, живо и здраво да ти е момчето, много радост да имаш с него!

Скрит текст:
аз се ваксинирах днес. толкова спокойна и жизнерадостна, и облекчена не съм се чувствала от лятото. само това ограничение в пиенето веднага след ваксината ме тормози, но няма съвършенство.

# 68
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Благодаря за пожеланията, момичета. Simple Smile
Горинич отпразнува и поиска да се върне вкъщи.
майка му се находи и начерпи допълнително, програмата е изпълнена.
от утре пак на тръстиката ДО. Sad мрън.

# 69
ST.Dobri, жив и здрав да е синът ти. Желая му успех тази година на НВО.
Моят син направо се е сгромолясал на втория модул -не е решил две задачи. Естествено проблема е  в задачите , не в него както винаги.  Тука резултата ще бъде още по-зле и от БЕЛ.Взех да се отчайвам, на всеки следващ изпит се представя по-зле от предходния. Как може след толкова курсове и уроци , да върви надолу😒

# 70
Добри, честит празник! Много здраве и благополучие на детето и цялото семейство.
Ред виолет, давай си кураж. Не се знае какво ще е на реалните изпити. Може би е от преумора или моментно друго състояние.

# 71
Опитвам се , но за съжаление не съм оптимист за изпита.Гледам да  се настройва за мисълта, че най-важното е да сме живи и здрави , но не мога да си кривя душата , че съм малко разочарована  от него . Истината е, Че може много, но постоянно се скатава. И сега пак проблема е някъде другаде, а не в неговия мързел да решава задачи.

# 72
  • Варна
Аз не разбрах, днешният ПИ по математика качен ли е някъде да го видим? В пощата не го открих.

# 73
Аз също смятах да се ваксинирам, но за съжаление сме официално с Ковид цялото семейство, след като заразата тръгна от класа- около 10 деца са с положителни тестове, другите не тестват просто, но всички са със симптоми. За това и не държах да прави ПИ в Регалия, но тя реши да пробва, защото това й бил първия пробен. Какво е направила, честно казано, не е важно!

# 74
  • София
red_violet, може да е моментно състояние, може наистина да са били трудни задачите, не се отчайвай.
Моят син на всички ПИ по математика имаше потресаващи резултати, най - високият му беше 56 точки. На НВО, обаче даде всичко от себе си ( както писах и преди, искаше на всяка цена да се махне от кварталното училище) и изкара 83 точки.
Децата, когато знаят, че това са само ПИ, не се впечатляват много, не си дават много зор и затова и резултатите са такива, но на НВО, там вече залога е твърде висок.

Общи условия

Активация на акаунт