Седмокласници 2020/2021 - Тема 8

• 32 327
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
Браво, Desem, така ми харесваш Simple Smile Нормално е преди РД да има малка почивка детето.

И аз си имам една рибка в къщи, но набор 2006...малкия е чак в края на ноември.

За подаръци за момичета не мога да дам съвети, за съжаление. Гривна Пандора си е супер, но май си е доста скъпичка. Аз харесвам повече едни други за събиране на талисмани - nomination, по непретенциозни са ми, но пак казвам, че не разбирам много Simple Smile

# 91
  • София
Моли, объркала си се нещо Joy, няма почивка, заредили са се олимпиади - мина Физиката - не разпитвах, каквото станало такива, следва География другата седмица, добре че имаше опция да се включи към другата група на курса по БЕЛ.
Ще пропусна Пандората Joy, някой младеж да й купи, ако са модерни като му дойде времето за такива неща Joy от мама получава разни "тънички" сребърни с цветни камъчета или разни фигурки или кожени или с мъниста .... нещо което да се загуби или скъса не е драма
Тя си беше направила от гривна от верига на колело. Естествено и в нея имаше елемент на любимото лилаво - затвори я с лилав ластик. Joy

beb4o_fb, тя има определени изисквания към калъфа - да е като книжка и задължително лилаво, е стига да не си тръгне след някое състезание с подобно изглеждащ чужд (събрали им ги в началото)

Скрит текст:
Свършва състезанието, аз съм се мотала Н-часа наоколо да я чакам, прибираме се бавно и славно в къщи с градския транспорт,  пазарували, бърборили ... точно пред вкъщи, тя нещо вади телефона и установи, че не е нейния. Шах и паника.
Телефонът е изключен. Добре, че нейният го бе оставила "без звук". Звъня настоятелно, за да разберем към коя част на София да поемем, за да разменяме. Вдигна ми учител, оказа се, че другото дете още е там. Бяха открили вече объркването Disappointed
Изневиделица таткото се появи, наработил се, и се метнахме на колата и обратно към училището  за да разменяме телефони. Сега ми е смешно, но тогава доста се притеснихме (и двете с девойката), заради другото дете, което ни чакаше.

Последна редакция: пн, 22 фев 2021, 19:26 от Desem

# 92
  • Varna
Здравейте, момичета,
Честито на всички рожденици. Да са живи и здрави и да имат шанса са ви да избират къде искат да учат тази година!
Относно идея за подарък и при нас Номинейшън гривните се харесват и желаят много. Последното което много иска и би се зарадвали ако й го взема е графичен таблет, но тези които са малките като клавиатури и може да се рисува по тях, да се пише, да решава задачи... и се свързват с компютъра. Незнам дали правилно ги обясних, но са около 100 лева в техномаркет и др. Такива магазини.
Иначе при нас девойката си прави пробни вкъщи и на първия модул на БЕЛ не може повече от 55 точки да направи.
В нашето училище вече попълваме декларации с информация за децата, които ще се явяват на матурите в 7 клас.

# 93
  • Варна
О, за графичния таблет съм с 2 ръце ЗА. Има го от миналата Коледа (още като щеше да става интериорен дизайнер) и сега с това ДО е от голяма полза. С него пише направо по тестовете без да ги принтира (че нали е върл еколог) и няма нужда от сканиране, изобщо улеснение си е.
Хана, че какво повече й трябва на девойката по БЕЛ?! Като направи отлична математика, тези точки си стигат за навсякъде. Или греша?

# 94
  • София
Честит рожден ден на патерица на детенце на kalka, да е здрава и щастлива.
Като чета за оцветени коси, за пръстени, гривни, бижута си мисля че моята девойка е много изостанала в това отношение. Носи единствено обици, нищо друго, а за кичури в косата сигурно не е и чувала 😂 Вчера я взимах от курса и като започнаха да излизат едни момичета, ами те изглеждаха все едно са 10 клас, а не 7 клас. Моето на фона на тях повече от 5 - ти, трудно някой би й дал.
Графичен таблет получи за миналата Коледа, но го ползва само за рисуване 🙄

# 95
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Горинич облича каквото хване, а най-често хваща каквото аз му хвърля, че не може да си намери нещата.
но никой не би го помислил за седмокласник. за петокласник още по-малко. Wink
и в нашия клас има момичета с "вафлички", лак, грим понякога...
не съм във възторг, ама нали на тях им харесва и техните родители го намират за нормално - не се изказвам.

от рождения ден вчера Simple Smile
Скрит текст:
и ако не знаете: хората се размножават чрез делене. Simple Smile
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 22 фев 2021, 09:09 от st. Dobri

# 96
Честито на патерица и на момичето на Калка.
За кичури опита миналата година с пастели за коса от ДМ, но не хвана, нейната е тъмна. Не е много по гласенето, но понякога слага лак, сама.
Само моето ли е бебешор още, за РД като я питах, пак иска Лего. И време да си го реди.

# 97
  • Varna
Хана, че какво повече й трябва на девойката по БЕЛ?! Като направи отлична математика, тези точки си стигат за навсякъде. Или греша?
За съжаление не стига за немски и математика в МГ, а тя иска там. Но поне последните 2 години там бала не пада под 490. Но аз мисля, че не трябва да е там, така че господ ще покаже.. Тя е състезател по математика още от 1 клас и ако отиде с немски няма да има време за допълнителните задачи, а те нямат нищо общо с училищния материал. За съжаление саловете и корабите й убиха шансовете за националния кръг на олимпиадата по математика, а тя толкова се надяваше, че може да има шанс да се освободи от тази матура, че на нас са ни запазена марка грешките на лесни задачи... Отделно от това плува активно и дори и в момента не й остава време за спорт, от което аз страдам повече.
Благодаря за мнението за графичния таблет, явно ще й го купя, защото тя обяснява на много деца задачи и й е трудно на хартия да го прави...
Иначе и ние нямаме гривни, кичури, маникюри... интересува се, но не е проявила желание до момента. За кичури няма и да й позволя, че тя е червенокоса...

# 98
Да са живи и здрави вчерашните рожденици!
И моята девойка има рд вдругиден. Поръчала е мърч на Stranger Things, wwf, кубинки, рокля, чоукъри...
Сутрин облича разни аутфити, въпреки ДО-то Joy  Обещала съм, като се затопли,  нещо с косата, май омбре беше или друга дивотия.
В училище ще правят присъствени пробни и тъкмо се навих да я пусна, се оказа, че предните две седмици не са били с маски в клас, което съвсем ме отказа след случая на Джени. Та днес ще имаме три свободни часа, защото пробният е тайна и няма да ни го  пратят. Не знам дали седмият клас ще ми скъса нервите, или това отношение. Тъкмо се бях успокоила и пак се ядосах.
За баловете не знам дали правилно смятах, но за немската тук за момичета минималният на първо класиране беше 92-3 точки от двете матури, което на мен ми се вижда ужасно много.

# 99
Момичета , за тези които се интересуват СМГ спусна дати за ПИ  :
https://smgood.bg/2021/02/20/5418/%d1%82%d1%80%d0%b5%d0%bd%d0%b8 … t_1o4WzR2WKj2TWKY

# 100
  • Varna
Ето информация и формуляр за записване на пробните на МГ Варна. За съжаление засега са онлайн, но пък така ще могат и от другите населени места да се възползват. https://docs.google.com/document/d/1IrzMigDCWRssrupWvoRi_ZKL8RJg … g_BeR06HJ-a0/edit

# 101
  • Ланкър, планините Овнерог
За подаръците - у нас някой к-поп албум винаги е добре дошъл. За гримове и боядисваници не е споменавала, но и аз съм цербер в това отношение. Сестра й все още изглежда дечко, на не повече от 15г има вид (не, че я спирам, ако ще да се татуира, а и вече може и да не ме слуша). Има време да са възрастни.
Аз явно съм много изостанала. Ни следя пробни, ни нищо. Пробен по математика имаха в у-ще (4-ка има, което бива, предвид че се е ошашкала), по бел на курса е правила, 5-ца била имала. Мале, верно вторите се гледат по-през просото, поне при мен е вярно.

# 102
В Регалия са публикували ключа с верните отговори и коментар на двете части на изпита Simple Smile

# 103
  • София
Междучасие БЕЛ:

Кратка статистика:
 - среден резултат от изпитът - 74,5/100 т.
 - най-нисък резултат - 33/100 т.
 - най-висок резултат - 99/100 т.

Последна редакция: пн, 22 фев 2021, 14:58 от ЗаСлон

# 104
  • Варна
hana, благодаря много за информацията.
В сайта им обаче не намирам нищо. Дали не е първоначално само за учащи в МГ?

Общи условия

Активация на акаунт