Любители на Котки - Тема 156

• 32 465
  • 753
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Здравейте,и честит 3 март!
Зуки Су,избрах името защото е звучно и ми харесва и сега като го извикам ми отговаря Smile

една снимка от преди няколко месеца,сега е доста отслабнал.
И една прекрасна снимка от тази сутрин Sparkling Heart

Последна редакция: ср, 03 мар 2021, 14:20 от Roisin

# 286
Роисин, чудна компания!
Няма ме, тип като излезе няма ли по вашия и бЛизкия двор основно да обикаля?
Аз не мога да ги удържам ... излиза си по важни работи след панливкопенията. Въпреки, че не беше кастрирсн ... късмет, природа, божа работа

А това е сестра му Шуши Simple Smile при майка ми живее... много гушлива.

# 287
Да, той ходи на три места само. В нашия и съседския двор защото има приятел там и срещу нас къщата където е гаджето му. Но идват други котки, преминават ...бият се...сега са в период когато маркират територия и той пази своето... Кой знае какви мърляви и болни са минали или той е срещнал ходейки отсреща ...Иначе не се отдалечава . Връща се вечер по едно и също време..Просто не знам с кой се среща...

# 288
Гаджето му?

# 289
Шони и пози
 спящи

спи и ме държи с лапичка да не му избяга мами 😂

и едни фарове

# 290
Малееее
Сериозна приятелка Simple Smile Heart Eyes

# 291
  • София
Кой каквото прави, Мацоца все около купичките се върти Joy Joy Joy

Скрит текст:

Днес колеги си менкаха заек за петел (или петел за заек...) и заека го настаниха в един кашон в халето (на Маци владението). Показах й заека (беше ме страх да не го нарани; да не обърне кашона и т.н.) и като се стресна това коте като видя, че има нещо живо... цял следобяд стоя на почетно разстояние от кашона. За мен беше голяма изненада като я знам какъв безмилостен ловец е.

# 292
Да бе, точно, те котките са все по сериозните връзки. И също като при хората после потомството е отговорност на женския индивид.

# 293
А Канела,
Нашия двдо/ татко Снежко беше много добър татко. Мама забягване вечер по “дела” .
Снежко не даваше на малките да мръднат от определена територия и ги завръщаше! Силно се учудих и аз! И никога не е посягал на кое да е от младите котета...
AnyHr,
Тази Мацоца е като сестра близначка на наш Шошо!!!

# 294
  • София

AnyHr,
Тази Мацоца е като сестра близначка на наш Шошо!!!

Неее, Шошо е черен, тя е трицветна или по- скоро костенуркова (нищо, че не й личи много- бялото е на много дискретни места Joy). И е дребничка, а яде за 3 котки и не е придирчива, всичко, което Блеки не яде, тя не отказва. 😻

Последна редакция: ср, 03 мар 2021, 22:10 от AnyHr

# 295
Има си гадже да. За съжаление не знае, че му е сестра. Взехме ги двамата от Плевен...Той е у нас. А тя в къщата отсреща. Когато настъпи периода за разгонване , съседката каза че ги хванала в неудобна Поза и че всяка сутрин между 8.30 и 9 той е пред вратата да я чака. Когато я пуснат , играели в тях по двора . Вечерта към 7-8 той се прибира. Сутринта като изгрее слънцето започва да мяука на вратата и аз му отварям и така...вече месец и половина са неразделни. Страх ме е защото пресича пътя а тук е главен път ...Проучих, че ако евентуално тя е забременяла от него, или няма да има аномалии или те не са толкова фрапиращи, като например стерилитет. За разлика от кръвосмешението при други животни и хора например. Та ще видим ...Тя е хубавица, с много дълъг косъм, вероятно не само той се навърта у тях. Гледат я както и ние него- през деня когато особено са топли дни е навън, следобед или вечер най-късно се прибира ...
Сега е много тъжен и не спира да
Мяука пред вратата....
има си и приятелче от съседната къща , персиец . Той макар и мъж понякога мяука под терасата ни, нашия наостря уши и хуква и като му отворя, двамата потеглят на някъде Simple Smile Та вие де шегувате, ама има интересни и мили отношения между животнките ...-) Когато бяха малки още умишлено не ги срещахме със сестра му, за да не останат и двамата само в едната къща...След 3 месеца ги събрахме и тя го наби. Но сега са неразделни .

Последна редакция: ср, 03 мар 2021, 21:55 от Анонимен

# 296
  • Между гори и планини
Нали знаеш, че женската може да бъде забременена от няколко мъжки наведнъж. И реално всяко котенце да е от различен татко. Моите Памук и Биби бяха много различни - Тя трицветна и късокосместа , той пухкав в бяло и сиво.
Чери също гледа котета като майка,  само не е кърмил. А женската ги биеше.

# 297
Няма ме,
Не се притеснявай за потомството! При котките няма значение!
Нашите родоначалници са брат и сестра.
Те са ни “външните” котки.
Гледаме 2 от дъщерите им, а Шошо е син на същата майка, но от друг...
Сега всички без Дядо Снежко са кастрирани...

# 298
Мъжа ми категорично отказва да “осакатяваме” котенцето . Каза никой не ти гарантира, че ще го блъсне кола или че няма да хване друга болест освен тези, които се предават от котка на корка, а другата каза е необратимо . Тази сутрин станах в 3.30 точно. До 6.50 не спря да мяука. Всички сме будни...Искаше навън, как ли не се правих на маймуна ...не млъкна бе...
Сега е кротък, спи ...Sad

# 299
Интересно дали, ако бяхте взели женска котка мъжът ти щеше да мисли същото?

Общи условия

Активация на акаунт