Любители на Котки - Тема 156

• 31 940
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
Съботно-неделно

# 541
Здравейте !
Прекрасни са ви животинките, да са здрави и игриви !
Исках да попитам къде в България мога да намеря Мейн кун коте и на каква цена ?

# 542
Снощи в леглото нямаше място за мъжката ми половинка:)
Не мога да завъртя на 90градуса снимката:(

# 543
Здравейте. Силиконовите гранули в котешката тоалетна на колко време се сменят?

# 544
Аз заведох котето на профилактичен след приключване на болестта и седмица след като свърши антибиотика ...Првгледаха го обстойно и поставиха ваксината..
Това в петък сутринта. До вчера следобяд жизнен и с огромен апетит, снощи обаче доста поспа...и днес отново спи цял ден. Сутринта го изкара корем . Възможно ли е да е от ваксината или се хвана наново с някаква болест, тъй като го пуснах в двора след като казаха че е здрав. Да, знам че няма имунитет изграден за болестите срещу които поставихме ваксина, но положението в къщи беше нетърпимо. Сложихме втора доза имуностимулатор аз бях писала а доктора каза, че в по-добре от самата ваксина това.
Единствено съм му дала нови гранули някакви пилешки пишеше, просто да разнообразя и той буквално преяде с тях вчера...

# 545
  • Между гори и планини
Моя мини лъв албинос. Много гальовен 🥰

# 546
Здравейте. Силиконовите гранули в котешката тоалетна на колко време се сменят?
Зависи от поносимостта ти към миризмата. На моята предишна принцеса сменях на седмица. Най много 2.Абсурно е за мене месец. Ние поне не понасяме.

# 547
Здрасти хора!

Откакто реша Плъх с четка за събиране на излишната козина, забелязвам, че има пърхот. Не мисля, че има пърхот, вероятно е заради четката.

Препоръчайте ми хубава четка за събиране на козина. Не си харесах в зоомагазина.

Нашата е тази. Туко-що я сресах. Чистя я и я дезинфекцирам след ползване.

# 548
Преди да вземем Майк, бях купила бентонит икономик и силикон..... жената от която го взехме ни даде една найлонка с пелети,аз не го взех насериозно.и след наакана моя жилетка метната на стола му сипах пелетите и оттогава насам само това...бързо лесно, чисто,и икономично...след всяко ходене решетъчна лопата...пресяваш в чов. тоал. и готово.....пускаш водата и ... грижи нямаш даже и тоалетната е кутия купена от дом.потреби....ама се връзва с интериора

Последна редакция: нд, 14 мар 2021, 17:41 от Parvoleta Dimitrova 642448

# 549
Котките са различни. Моето си избра котешка тоалетна от бял пясък, на Зоо Роял, взимам я от Билла. Иначе, в началото изпробвах всичко, в един ден, вкл. тези пелети, за да видя кое ще хареса.  Хареса й и почвата на цветята, но тя не е опция 😆

Чистя всеки ден, подменям на 6-7 дни. Един пакет от 4 литра стига за този период.

Подариха ми пакет Силикат, с мирис на цветя, при една покупка.
Ако някой от София го иска, ще му го дам лично, тъй като струва колкото транспортните разходи.

Последна редакция: нд, 14 мар 2021, 17:42 от Анонимен

# 550
От известно време ползвам соевите, които могат да се хвърлят в тоалетната. То при мен разхода е минимален, щото двора е голям Simple Smile НО - определено миризмата е в пъти по-малко, отколкото с всички други пробвани. Най-гадни ми бяха бентонитовите.

# 551
И смного голям риск ... сигурно ще ме изтрият....ама как да почистя черните фуги.... пробвах всякакви препарати...на мокро е добре и като изсъхне пак белее

# 552
И смного голям риск ... сигурно ще ме изтрият....ама как да почистя черните фуги.... пробвах всякакви препарати...на мокро е добре и като изсъхне пак белее
Боядисай ги с тънка четчица и черна акрилна боя.

# 553
Котките са различни. Моето си избра котешка тоалетна от бял пясък, на Зоо Роял, взимам я от Билла. Иначе, в началото изпробвах всичко, в един ден, вкл. тези пелети, за да видя кое ще хареса.  Хареса й и почвата на цветята, но тя не е опция 😆

Чистя всеки ден, подменям на 6-7 дни. Един пакет от 4 литра стига за този период.

Подариха ми пакет Силикат, с мирис на цветя, при една покупка.
Ако някой от София го иска, ще му го дам лично, тъй като струва колкото транспортните разходи.
По лесния начин с пелетите пуснах в темата за човешката тоалетна.
Ако някой го е пропуснал ви го пускам и тук.
Заслужава внимание!
Ако нещо Бетси се издъни минавам на това! Нищо друго!
https://youtu.be/LhgynG941D8
Ако не разбирате англ... Взиматт се 2 легена, които да могат да се поставят един в друг. Горния плитък. Горния се продупчва с дрелка нагъсто. Сипват се пелети. След изхождане е по малка нужда се отделя прахообразна дървесина, която след разрръскване пада на долния леген.
Жената обяснява, че така гледат 7 котки и цената на пелетите е супер ниска, миризма няма, почиства се просто като изхвърли долния леген и.... екскремента...

Последна редакция: нд, 14 мар 2021, 18:40 от Анонимен

# 554
Пелети съм ползвала за морското свинче.
Идеята с пресяването е супер! Защото иначе си е гадничко.
Ние сложихме малко бентонит, когато беше снежно и замръзнало вън... и си е зор за муцки да ровят:)
Наша Джуджи така й хареса, че сутрешното Пиш Продължава да го прави там:)
Иначе имахме инциденти в ... хавлия или саксия Astonished

Общи условия

Активация на акаунт