Любители на Котки - Тема 156

• 31 900
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
Ееее, много лошо да се махат ноктите на коте. Не разбирам защо предните? Задните са много по-опасни. Когато играем с Плъх и ме хване, и се извие, започва да рита със задни крачка, и като се увлече ми нанася повреди 😆
Искам да си имам къщичка и аз, и да гледам пъдпъдъчета. Пеят изключително красиво и изглеждат мили.
Свраките са много игриви. Преди седмица се радвах на едно свраче и то ми се качи на главата, после подскачаше край мен. ☺

# 601
И там не ги махат, само ако собственика поиска.
Касапи, няма значение къде, да осакатят животното. Confounded

# 602
На предните лапи,за да не се катерят и драскат по мебели. Ужасно е,да.Аз на моите ноктите не мог ада им режа.
Птици няма начин някой да ме накара да гледам.Обичам сови и бухали аз,ама само да ги гледам отдалеч.
Тук и чапли ходят по дворовете,а щъркелите са символ на града и те си живеят целогодишно тук.Ако, пък някакво такова голямо птиче реши да ми влиза в двора,не знам...

Последна редакция: вт, 16 мар 2021, 12:47 от red soul

# 603
  • Между гори и планини
Ние имаме щъркели в двора понякога, търсят жаби. Совите са много магични  птици,  обикновено странят от хора, а до мен на асмата лятото кацна една. Красавица, бяла и поне 2м с разперени криле. Летят безшумно и докато я видиш кацнала на дървото и така се слива , че изчезва. Сойките са ми като папагали - по същият начин си приказват. Гълъбите разнасят много болести. Чакам с нетърпение април и май,  тогава не спя , а цяла нощ слушам славея и жабешки хор от вира до нас.

# 604
Добре де.. Ами ако вземат всички да кастрират котките няма ли да изчезне котешки вид в един момент?

# 605
  • София
Има ли реална вероятност това да се случи?!

# 606
Добре де.. Ами ако вземат всички да кастрират котките няма ли да изчезне котешки вид в един момент?
Не и докато ги има тези: Kedi: the cats of Istanbul намерете филмчето . Много е приятно.
А също и Котките на Рим
А и в Пловдив преди време имаше една специална каста - черни котки на Римския Стсдион.

А колкото до ноктите: виждала съм протектори за нокти да продават в Али експрес Stuck Out Tongue Winking Eye
А иначе нашите така тропат - събуждат ме сутрин като почнат дада ходят и тропкат напред-назад

# 607
# 608
Душица.
Като бях малка вуйчо имаше сиамка, много ме мразеше. Joy

# 609
Ивекс, още се хиля за палчинките, знам точно какво изпитваш ..ако помните миналата година ,беше с рижава грива от топене на главата да лочи сос в тенджарата посред нощ.
Ей го хубосника прави се на умряла лисица.

# 610
Вярвай ми, щях да го убия.
Сега се притеснявам като се приберем какво ще заварим, дано няма разстройство... Добре де, толкова ли е глупав или гладен да яде палачинки със сладко, хем го мразя, хем го обичам, нали така се казваше?Joy

# 611
Каква порода е красавецът (красавицата)? Определено не е сиамка, те са късокосмести.

# 612
  • Варна
Да помоля за палци за Женето-лечебната храна да подейства. Хич не ми се иска да я подлагаме на разни изследвания!
Има леко подобрение, откакто я яде, но не смея да я похваля, че и друг път имаше разни подобрения.

Последна редакция: вт, 16 мар 2021, 20:14 от Стейси Грей

# 613
Каква порода е красавецът (красавицата)? Определено не е сиамка, те са късокосмести.
Регдол е, казва се Лео, на почти 8 месеца и е 5+ килограма.

# 614
Здравейте!  Вредно ли е  храненето на женска котка само с гранула? Откакто Изи беше болна не съм и давала никакви паучове, защото сметнах, че може от тях също да се  засилва диарията и🙄Чудя се дали да опитам да и давам, или само някакви лакомства за разнообразие🤔
Аз храня само с качествена суха храна. Каквото намерих като паучове за кастрирани котки ми се стои.и много скъпо за 2 броя такива. Осигурявам достатъчно вода да има в купичката.

Общи условия

Активация на акаунт