Уж и малкият е с голям апетит и не очаквах да ми прави номера 😄😄
Аз следя тази мацка в инстаграм,много интересни и полезни неща качва. А рецептите и за бебета изглеждат сууупер апетитно.
https://instagram.com/drmodernmommy?igshid=stfufiohg34y

аз много се шашнах на тези седалки понеже беше суууупер тясно, а той не седи мирен и 2 секунди... Изкарах невероятен късмет стюардесата да ми намери празен ред и се бяхме разположили на 3 седалки иначе не знам как щеше да е... Иначе опитах се да кърмя, за да го приспя, но му беше адски шумно и не стана. Играхме с разни неща, пусках някакви песнички, държах го да подскача, сменях му памперса 20 минути в тоалетната да разнообразим
накрая рев, пищене, целият самолет нас гледаше.
Една жена отпред се опитваше да ми помогне с него, да му говори и му вика "Ричард умори майка ти" 
. Понякога и на мен ми дотяга да се правя на маймуна, но няма на кого да го оставя за няколко часа. Като почне да ми нервничи го мятам в количката и се разхождаме докато дойде време за спане и го прибирам в къщи да спи. Вече не му разрешавам да спи в колкчката, освен ако не е дошло времето му за спане.
Е, малко по-нервна е, но не заспива. Отдавна не се е случвало да пропусне трета дрямка.
Ще го имам предвид.
Очаквам скоро и в 6 да се събужда.