Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са някои от преживяванията на майките?
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени майките?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Какви са някои от преживяванията на майките?
-
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени майките?
-
Какви са някои от темите, свързани с грижите за бебета?
-
Какви са начините за справяне с ревността при децата?
Но съм чела, че след като падне до седмица би трябвало да родиш...но това съм го чела и не съм 100 % сигурна

.И колкото повече наближава термина толкова по го мисля и се шашкам
.Дали и при вас е тъка 
/е и мъжо 3 де/.
.
Леля Зеля!
Вчера се качихме на върха на Айфеловата кула и от вълнение забравихме да се снимаме там, но имаме снимка от втората платформа, където гледката също е впечатляваща - ще взема след малко да я кача в албумчето. След голямото плюскане (там просто не мога да си овладея лакомията) съм качила само половин кило (дотук 12,5 от началото на бременността). Това е заради ходенето - минах километри и направо съм без крака, но се надявам да е за добро. Отичам, разбира се, но е в рамките на поносимото. Бебчо се оказа патриот и категорично отказа да се роди в Париж, с което ни спести едно приключение. И слава богу, защото изобщо не се чувствам готова за този момент! Тази седмица ще почвам постепенно да стягам гнезденцето за малкото пиленце. Ще сглобяваме креватче и ваничка, ще търся матрак и чаршафи. Помпа вече си имам - и аз си взех Авент. Щом и Хера е доволна, сигурно е добра - доверявам се на експертното й мнение. От шопинга в Париж намаза този път само малък бебчо, но изобщо не страдам от този факт. Като си погледна фигурата и ми минава желанието за нови тоалети, а на бонбончо му купих такива сладки дрешки, че просто не мога да им се нарадвам. Само дето всичките са за възраст от 3 месеца нагоре - само такива имаше в магазина. Дано да не ги израсте прекалено бързо. А сега ще трябва да потърся по нашите магазини нещо подходящо за новородено - приемам съвети от мамите, които вече са минали по този път.
Здравейте ние сме още 2;1
,имам си тук та ме контракции ама до там,бебка не иска да излиза и това си е.Аз въобще не мога да спя за 3 дена ми се събират 7 часа сън
Оплаках ви се на бързичко и отивам пак да се помъча да поспя.ЦЕЛУВАМ ВИ

А за дрешките, на нас ни казаха само долните дрешки да са мънички (боиди и ританки) и ни обясниха, че вече на повечето места най-малките дрешки се шиели така, че да стават от 0 до 3 м.