Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са някои от преживяванията на майките?
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени майките?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Какви са някои от преживяванията на майките?
-
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени майките?
-
Какви са някои от темите, свързани с грижите за бебета?
-
Какви са начините за справяне с ревността при децата?

! Искам пак да съм си слабичка и пак да мога да нося хубави дрехи, сега всеки ден съм с едни и същи и с този огромен корем
Вече си мечтая как разхождам бебчо по магазините и в парка, но сигурно ще мине доста време докато се получи, защото идва зима, а и на мен ще са ми нужни доста месеци, за да изглеждам добре.
въобще не ми е с този голям тумбак.
, защото утре -3.10- най-прекрасния за мен мъж остарява с една година. По този повод искам да ви кажа че зодия везна е наистина много хубава, постоянно се уча от мъжа си на толерантност, добрина и справедливост. Много е хубаво че малките ни душички ще са такива.
- днес сънувах хубав сън обаче - раждах и всичко мина перфектно
ама каквото е такова - все пак си представям таткото как ще се опули ако стане така
пожелавам Ви да се обичате вечно, хайде дойде си време и за подаръка през октомври!