Домакини 74/ Посрещаме пролетта с усмивка

• 58 998
  • 732
  •   1
Отговори
# 465
Според мен срещата му не е само една и трябва солидна прическа, която да издържи поне 3-4 часа, докато се изредят всички желаещи момичета за среща.

# 466
Мария срещата е с приятелите му /няма гадже/. Обаче нали сега "стъргалото" е в парка LaughingLaughingLaughing ще дефилират да впечатляват момичета LaughingLaughingLaughing Момичетата също излизат на групички. Един вид всички са на оглед, че нали в училище са с униформи LaughingLaughingLaughing
Аз бая се засилих да отивам на разходка из парка по същото време/че да гледам сеир/, но категорично ми забрани LaughingLaughingLaughing

# 467
  • при късмета
Ох бе, Калинче, ще ходя и аз тогава в парка, вика Joy Така де, с теб свекърви ли ще ставаме или лукови глави Joy
Хванах си беля и аз. Започнах да мия прозорци. Приготвила съм робота, че зимата само отвътре ги мия. Що се захващам, като знам, че пак дъждове идват и след 2 дни ще са все едно не съм ги пипала

# 468
Мако ми тоз сеир не е за изпускане Laughing Какво по интересно има да се гледа от кокетничене на момичета и надуване на перки от момчета Laughing

Също смятам да започна голямото пролетно чистене......

# 469
ма ко то свекървите тук сме много.
Моя дребния е по любовните трепети и ако знаеш как се смях за 1 март специална мартеница да не казвам с колко сърчица майсторихме за  девойката, а в последствие се оказа че него го"дразни" по неговите думи друго момиче от класа. И са само 4 клас.
Големият изобщо не се вълнува от такива неща, има си там един кръг от съученици с които комуникира ( предвид, че категорично отказва да излиза ) пращам го по 2 -3 пъти на ден до магазина само и само да се движи, че се е срастнал със стола пред компютъра.

# 470
И при нас е така. Гледаме да не се засичаме много с щерката. Представям си, като почнат и гаджетата.

# 471
Ами който няма сили не пише,сега 30 поста прочетох.Вързана съм с абокати и кислород.Дадохте ми силички.

# 472
# 473
  • при късмета
Писе, Hug
Шефа си има фенки още от градината. Обаче хич не ги отразява. До към 3 клас не правеше разлика дали ще играе с момичета или момчета. Сега обаче си предпочита момчешките игри и съответно същата компания. А момичетата в момента са просто досадни и нищо не разбирали Joy. Ама няма да е за дълго

# 474
  • София/Севлиево
Писе ❤️
Аз съм добре.Лежа и пуфтя,много ми е лошо,реших да хапна риба на обяд,че нали е полезна,и сега не знам къде съм.Хич да не ми се яде месо,а си трябва.Само на въглехидрати налитам.Имам едни цветенца да пресадя ,ама ще ме почакат.

# 475
При мен пече слънце, разрешиха да се събираме до 6 човека на открито - та ви каня

# 476
При мен пече слънце, разрешиха да се събираме до 6 човека на открито - та ви каня

Благодаря за поканата, предлагам да направим график и на ротационен принцип всички да почиваме на полянката Flowers Hibiscus

# 477
Ааааа можем всички да се съберем - 6 на едно одеало, другите 6 на друго Laughing Чуваме се през хиляди километри, че на 2м. ли няма да се чуем Kissing Heart

# 478
Привет, момичета! Днес бях на втора консултация при много добър глаукома специалист. Поне такива са отзивите. Чаках 3 седмици за час. Оказа се, че лекарят говори английски и ми беше много лесно. Направих пълните изследвания за това заболяване, не питайте колко вида бяха. Един час ме разкарваха из разни апарати. Добрата новина е, че капките помагат. Налягането е паднало, даже каза, че проблемът е само в едното око, а не в двете. Всичко е в самото начало и сега предстои да се следя често първите няколко месеца/години и да вярваме, че нещата ще се задържат такива. Но ми разшири зениците за едното изследване и чак сега започнах да фокусирам. Stuck Out Tongue Winking Eye

Утре ще прочета какво сте писали на спокойствие. Надявам се нашите момичета са вече по-добре! Hands Pray

# 479
Смърфи, много се радвам, когато някой попадне на добър лекар специалист. Звучиш обнадеждена и заредена с положителна енергия.

Общи условия

Активация на акаунт