Отговори
# 120

Ето гоо, нещо за акциите май говорят.

# 121
Пише 2 фраг, тоест до събота - каквото са ни пуснали, това е ..... ????
Какво ще правим цяла седмица ..... Confused

Ето гоо, нещо за акциите май говорят.

# 122
Ще има доволни. И вярвам, че ще е Еда. Чакам си превода и ви благодаря, момичета.

# 123
И аз чакам превод, защото виждам самодоволни усмивки от Серкан и Еда, ревнуваща Селин и Серкан, който казва, че това не е омраза... и до там. И нещо за акциите казва. 🙈
Миси, мисля, че ще имаме още един фраг. Това вчерашното беше само откъс..

# 124
Ще имаме още един в сряда. Така поне си мисля. Не вярвам, да ни оставят до събота без нищо.

# 125
  • Пришълец
Ама ни прецакаха деликатно, сцената от т.нар. първи фраг се съдържа във втория Stuck Out Tongue Winking Eye

# 126
mi_si, ще имаме още един сигурно. Преди няколко седмици пак имахме 3, ако не лъжа...

Нещо Еда му се фръцка и пак Ахааа да се докоснат нослетата, но тя се врътка и заминава, принцесата...
Ах, Дениз, защо я спираш. Така ми се гледа животинско бой. Сърна да бие кокошка. Вярно, че кокошката не й е в категорията, но да не се слага където не й е място.
Слагам 50лв за сърната, че ще й разбие трътката на кокошката 🥳

# 127
Даже по картинки си мисля, че Серкан ще я целуне накрая, просто така се гледат.. май много искам вече да са си заедно и може и да ми се струва Smile
Еда е във вихъра си, само да не се сбият те със Селин вместо Селин и Джерен, която пък и тя с Еда иска да се кара. Доста ще се спори другия епизод. Joy
Ама наистина, сега ще ни изненадат ли с фраг 3 около сряда или с това ще сме си до снимките от епизода Scream

# 128
Еее, от неделя до събота е мнооого време да ни оставят само с озет и снимки. Сигурно ще ни пуснат още един 😀

# 129
И друг път са пускали 2 фрагмана и откъс (сцената в библиотеката) Stuck Out Tongue Winking Eye

# 130
Нещо не ме радва този фрагмент- гледах коментари - какво разправя Селин - че Еда е почнала да губи и ще продължава да губи, че Еда казва на Серкан че между тях отдавна няма любов и Серкан с всичкия си акъл, или по-скоро с липсата на такъв връща 5-те процента акции на Селин?
И какво Джерен като първа приятелка не е казала на Еда? Rage

Не разбирам защо Серкан дава акции на Селин? Weary

# 131
Хм, не разбирам идеята с 5те процента, честно казано..? Серкан дава от своите акции на Селин и стават Еда и Серкан с по 45 и Селин и Ферит с по 5?

# 132
  • Кърджали
Е той не е бил сам в пустинята някакви рибари са се грижили за негонв селцето. Явно с тяхна помош е обясмил къде се намира. Нищо странно няма. Даже един пт тях му носеше риба като бяха там със Селин.

Превод на фрага. Докато Али пусне със субритри.
Селин: Серкан какво означава това?
Серкан : От днес си собственик на 5 процента от фирмата.
Еда:какво?
Селин: Според мен трябва да свикнеш. Още много ще губиш. Това е само началото.
Еда: Ти за каква се мислиш?
Дениз:Еда
Еда: Някой сен ще останеш в ръцете ми.
Еда: Джерен, ние сме приятели. Най-малкото трябваше да ме предупредиш
Джерен:Защо да те предупреждавам, Еда? Щеше да попречиш ли?
Серкан :Който и път да спорим, от очите ти пламъци изкачат. Но в чувствата ти има нещо друго.
Еда:Омраза
Серкан : Не е омраза. А сякаш нешо смесено с любов.
Еда:Любовта отдавна се отказа от нас
Серкан :Така ли? Това омраза ли е?

Ох бе, Серкан Болат. От инат колко глупости ще направиш още...

# 133
И аз - тази Селин му е изпила мозъка.
А предишният Серкан единственото което искаше е контрол над целия холдинг. За какво дава акции на Селин - за да не може Еда да се държи пренебрежително с нея. Или просто Серкан дразни Еда?

quote author=Есенна магия* link=topic=1306253.msg42372398#msg42372398 date=1613938225]
Хм, не разбирам идеята с 5те процента, честно казано..? Серкан дава от своите акции на Селин и стават Еда и Серкан с по 45 и Селин и Ферит с по 5?
[/quote]

# 134
Благодаря, Алекс, за бързия превод! И пак нищо не ми е ясно, де. Защо на Селин 5%, каква е идеята? Да дразни Еда? Джерен явно не е казала на Еда, а всипки други са знаели, a Серкан се държи супер тъпо, Селин - нагло.

Общи условия

Активация на акаунт