Отговори
# 135
  • Кърджали
Предполагам дразни Еда. На инат. Ся остава и Еда да даде 5 процента от акциите си нанДениз от инат и ще ида да подпаля офиса им.
Омммм, ще изчакам събота... Омм...индруг път са ми вдигали кръвното, а в събота се оказвало че не е толкоз страшно.. НоСеркан Болат, това са акции бе идиот, като ше гк раздаваш, метни едни 5 процента и на мен...

# 136
Тъпанар първа категория. Човека, който искаше да управлява сам си дава 5 % от акциите доброволно.
Еда, фейо, върни му го с лихвите.

# 137
Ето го фрага с бг субтитри Hug
https://ok.ru/video/2153558510092  

# 138
И на мен не ми е ясно ...., но явно Селинката скоро няма да напусне сериала. Предварителните слухове за 3-те епизода, няма да се окажат истина и ще ни пили нервите още доста време Wink
Благодаря, Алекс, за бързия превод! И пак нищо не ми е ясно, де. Защо на Селин 5%, каква е идеята? Да дразни Еда? Джерен явно не е казала на Еда, а всипки други са знаели.

Али, Алекс много ви благодаря!

# 139
Ясно, че да я дразни, но защо? Тъкмо затоплят отношенията и той пак с рогата напред. Много щяла да губи вика Селината... Серкан и дава от неговите си акции, какво е загубила? Мисля, че Серкан няма как даде от акциите на Еда 😀😀

# 140
  • Пришълец
Според мен Серкан иска да имат поравно с Еда, не знам как стигнах до този извод Joy Пък и в същото време ще я подразни чрез Селин...

# 141
  • Кърджали
Щом са 5 процента предполагам ѝ връща онези 5 процента, които Селин му беше предала преди да замине. Както знаем тя е разказала нейната версия на цялата история и предполагам се е изкарала жертва и сега Серкан ги връща. После ще съжалява, ама ще си е заслужено (Обичам го Серкан Болат, ама не отричам като прави глупости). Селин естествено лети из небесата. Но ще падне тя... Надявам се,върху огромна скала

# 142
Освен, както казва Марги, да иска да са равни с Еда с по 45%, ако това ще им осигури повече време заедно двамата. Но пък Еда не е доволна, че Селин има акции? Явно не гледа от нашия ъгъл на нещата 😀

# 143
Серкан прави подарък на Селин за нейния рожден  ден Joy изключително романтичен подарък 5% акции Joy любов , любов извира от този подарък Joy в началото се подразних колко глупаво постъпва , но сега ми е смешно , в крайна сметка сам си навлича беля на главата и после много ще страда...

# 144
Тъкмо изгледах серията, а сега и превода на фрага.. Серкан си заслужава всикото, което Еда ще му стовари на главата. Няма никакво право да я пита защо се отказала от тях, от него, от на баба му хвърчилото. Ами, извинявай, Серкан бей, но в моя край имаме една приказка - Пут*о Маринкин... Ти си е същият. Няколко пъти й повтори, че Еда я нямало в мозъка му, само фирмата ги свързвала и такива неща, после защо го оставила?
Ядосах се, не на серията, тя си е хубава, на онзи безпаметен ананас. Щом и проценти ще й дава... Сега Селин ще се вре между шамарите, ще се бие в гърдите, че и тя е собственик и ще им се пречка.
По традиция - аз не обичам вторите фрагове, а този още от неделя ме ядоса 🙃
Искам вече женски бой, пердетата остават на заден план. Ще е приятна гледка Еда да оскубе малко косата на Селин, да й направи задушаващо тръшване, после да измете фирмата с нея и щом Селин иска...
Една кокошка С или БЕЗ 5%, пак си остава кокошка 🐔

# 145
Привет къзлар,
да се включа и аз.
Алекс, Али, благодарности за преводите, Алекс на теб и за новата къщичка.
И аз като Кукличка нещо не съм във възторг от фрага. Прекалено много станаха маймуните на клона срещу Еда. Казах веднъж и пак ще го кажа, изобщо не ми допада как сценаристите съсипаха приятелството на момичетата. Хапчета, детски любови, простотии... Не ми допада. Колкото и да съм поддръжник на Серкан ще кажа, че ако наистина не си спомня нищо, а дори и да си спомня, изпълненията, които гледаме на моменти са си чиста подигравка с Еда. Не ми харесва на къде отива кокошката, защо и дават и акции отново? И с какво е започнала - дали за начало на загубите има предвид акциите или нещо друго? Това някаква игра на Серкан ли е, какво се опитва да направи? Дениз се надявах да не е толкова противен, но уви, това няма да е първата роля на актьора в която ще го харесам. Ще има да чака. Дори искрите между плодовете и зеленчуците не могат да ми докарат настроение за серията в събота. Да се връщат Ефе и бабката. Тя всъщност бабката може и да е зад кокошката. Какво ли ще измислят сценаристите?

# 146
  • Кърджали
Това ще стане ясно в събота. Ама е време Енгин да хване приятеля си и да му метне един бой. Бащата на Пъръл нали си падаше малко мафиот, да го върже и него с главата надолу - малко кръв да влезе в мозъка му.
Блу, моля те, нека новите сценаристи не се сетят че и баба имахме. Че съвсем ще оплетат ситуацията. И сега  е вече ужасна..

# 147
Защо, женски бой и зад пердета може да има 😜
Фрага както винаги, нещо показва, нищо не казва, а нас наказва да се опитваме да разгадаем това което не може да бъде разгадано.
Благодаря за преводите!

# 148
Тази вечер настроението след фрагът ми е :

Селин на супа.
Серкан на кайма.

# 149
Ох, открили са цветарницата. Не може ли да открият и адреса на някой от сценаристите. Сякаш сме на обратната страна на Луната. Нищо не виждаме. Еда, дръж се. С теб е женският отбор. Макар че Серкан май вече си те иска. Е, няма как да си го признае.

Общи условия

Активация на акаунт