Отговори
# 660
Красив, млад татко - радост за окото 😍
Обаче и бебчето е голямо сладкишче 💗

# 661
Привет момичета, Flowers Hibiscus
Ели-mama, Честит рожден ден!
Бъди много здрава, много щастлива и много обичана. Нека новата ти година е изпълнена с прекрасни мигове, споделени с любими хора.
Али, Heart Eyesблагодаря за превода на озета
Алекс, пиша в спойлер, че не е за Керем, но ако отворят тема за другия сериал може там да си пишем
Скрит текст:
Еля като нищо ще продължи да е влюбена в него и да го търси, това е турски сериал, те обичат такива драми. А другото момиче или има или ще отключи някакви психологически проблеми покрай това. Това е мое предположение. Без превод го гледах този епизод, та не съм разбрала съвсем всичко, но при всички положения ще е интересно да се гледа сблъсъка на майките. Няма как да изоставиш детето си, каквото и да е направило. Майката си е майка. Интересно ми е мъжете как ще се развият като образи. Този единия не го харесах още от началото - бащата на Еля. Серкай има интересен герой - да видим и там какво ще излезе, но най-ми е интересно твоя човек какво ще прави. По първоначалната информация е чист човек и обича справедливостта, поне аз с такова убеждение останах като четох, но за дъщеря си какво ли ще е склонен да направи и той?

# 662
От мен един паралел, който ми е много, много любим! Обичам да ги виждам в работна атмосфера, погълнати от някой проекти и забравили за всичките си странични мисли, всички дразнители, всички притеснения. Просто двама влюбени, които си помагат в трудна ситуация в името на обща цел. 💖

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 22:35 от Есенна магия*

# 663
  • Пришълец
https://twitter.com/i/status/1365020187561443329 💕 Много сладък Керем ви водя. Не знам от кой сериал е, но доста по-различен е визуално...
"В очакване на слънцето" Керем като "Керем Сайер"... Финалната серия и това му е дъщеричката...
Гости, мерси, че задоволи любопитството ми. Ох, не спирам да го гледам, май се влюбих отново Joy Flushed Scream

Магия, готин паралел. И в 4ти еп. държи с лявата си ръка нейната.

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 22:42 от Маргарита Н.

# 664
Мисля, че Ханде си е левичарка, та за това 🙈

# 665
  • Пришълец
Тя да, но той не е. За кратко ни заблуди и се запитахме да не би и той да е левичар.

# 666
Даа, имам спомен, че го бяхме обсъждали, че ако я хване с дясната си ръка то ще й пречи да вижда, ама Керем/Серкан може и с двете ръце да се справя еднакво добре.. в чертежите, де. 🙈😄
Иначе за паралела, благодаря, старая се да крася темата ни с разнообразни сцени, които се харесват, не само с такива от последния епизод. ❤ Бързо намирам приликите и издирвам gif-чета или снимки.

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 22:50 от Есенна магия*

# 667
Даа, имам спомен, че го бяхме обсъждали, че ако я хване с дясната си ръка то ще й пречи да вижда, ама Керем/Серкан може и с двете ръце да се справя еднакво добре.. в чертежите, де. 🙈😄

И в оправянето на Еда/Ханде... В помагането де, "неволна печатна грешка" от моя страна 😏

На мен младият Керем не ми е толкова симпатичен, колкото сегашният. Не знам защо, но такъв без брадичка, без бръчките по челото.. Все едно е една млада краставичка още и твпърва ще му расте мустак 🙄

# 668
  • Кърджали
Blue,
Скрит текст:
Според това, което Асланту казва в интервю героя му ще се види принуден да избере стеана в битката юебду двете майки, като в един момент ще търси и той истината за случилото се (видя се в серията че изобщо не одобрява идеята за брак между дъщеря му и Илкер.. Предполагам като баща на дъщеря в един момент ще изпита солидарност с Бахар (майката на Ела), не изключвам и някакви чувства да се намесят.
Бащата на Ела и той отвратителен човек, непрекъснато унижава и обища жена си, че била останала проста гимназистка, нямала висше, нали забременяла малко преди да навърши 19.В същотомврвмвмс години изневерява на жена си. Абе в един момент не знаех кой ми е по-отвратителен - той или Илкер.
Но аз наистина не мога да си представя Ела да продължи да е влюбена в Илкер. Той я преби до смърт, захвърли я мислейки, че е мъртва и н следващия ден тръгна да се жени.
Не знам... Иска ми се поне тук историята да не е "бий ме , обичам те"
Хммм, да, аз сериозно се бях запитала Керем дали не е левичар.

# 669
Само Ханденцето може да каже колко добре помага Керем с тия ръце. 🤪🤭 Поне от името на Еда може са говори, видяхме ги как си помагат на една библиотека 😀

# 670
  • Кърджали
В Туитър се завъртя това клипче от някаква реклама. В което случайно познайте и кой друг участва - танжуващо наше Бамби...
https://twitter.com/dengesizlestim/status/1365030029374214144?s=09
Не мога да го капа направо тук да го покаже, препраща към Туитър..

# 671
  • Пришълец
Много го харесвам младия Керем, не съм го забелязвала преди Rolling Eyes Вампирската визия ми е близка до тази в Слънцето, ама пък със сегашната най си подхождат с Ханде. Тя като гледам (доколкото мога да преценя от няколко снимки през годините) в момента е доста по-женствена, та направо разцъфнала. Хубаво, че не са ги събрали по-рано на екрана Stuck Out Tongue Winking Eye

# 672
  • София
Кога успява това момче да огрее на толкова места?

# 673
  • Плевен / София
Кога успява това момче да огрее на толкова места?

Работохолик си е Керем....като Серкан Болат....

# 674
  • Пришълец
В Туитър се завъртя това клипче от някаква реклама. В което случайно познайте и кой друг участва - танжуващо наше Бамби...
https://twitter.com/dengesizlestim/status/1365030029374214144?s=09
Не мога да го капа направо тук да го покаже, препраща към Туитър..
А те дали знаят за съвместната си реклама, интересно Grinning

Линде, голямо предизвикателство. Колко ли е трудно да изгражда два образа едновременно...

Магияя, понеже вие с Миси най-често носите гифчета, та ми се щеше да питам сами ли ги правите, от Туитър ли чрез конвертиране... не за друго, интересно ми е, пък и аз се занимавам чат-пат да обменим някоя идея. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт