💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 1 /21.02. - 28.02.2021/

• 47 051
  • 857
  •   1
Отговори
# 315
  • В страната на мечтите.
Тя ми каза, че тогава го е направила пред камера и е казала всичко, защото е искала да каже какъв здравословен проблем е имала, за да загуби първото си бебе и да окуражи и другите жени със загуби да търсят причината, но от продукцията са изрязали доста голяма част от разговора им и накрая е излязло сякаш само за внимание го прави.
Много се радвам за тях Heart

# 316
Тя ми каза, че тогава го е направила пред камера и е казала всичко, защото е искала да каже какъв здравословен проблем е имала, за да загуби първото си бебе и да окуражи и другите жени със загуби да търсят причината
И какъв проблем е имала? Нека позная..тромбофилия? Нереално е колко много млади жени в репродуктивна възраст я имат и заради нея се губят деца, а повечето АГ-та нехаят и чакат да загубиш 2-3 бременности за да те насочат към изследване Pensive
Пиша го това, защото имам ранна загуба и в последствие открита тромбофилия и ще съм на терапия при следваща бремнност.
Иначе много се радвам за попълнението в семейството на Искра и Данчо. Да са много здрави всички! Relaxed Хубаво е, когато след всички трудности, щастието ти се усмихне Simple Smile

От първия сезон симпатизирах на любовчетата - от инстаграма на Веси знам, че и те с Момчил са се насочили към следващата крачка - бебето, та най- искрено им желая скоро да им се случи Flowers Four Leaf Clover Nature Stars

В този сезон определено има интересни двойки и ще ми бъде интересно да гледам кой как ще се представи.
Виждам, че много хора симпатизират на Стефи и Анджело, присъедниявам се и аз + това и аз имам куче, което се казва Кая Smile
Шуменци не ме кефят, влязоха първи в къщата и веднага решиха, че те ще са шефовете едва ли не.

Във ФБ или тук някой беше коментирал, дали в следващия сезон ще вкарат хомосексуална двойка? Лично на мен би ми било интересно да видя такава, (а защо не и две двойки-мъже и жени) но като знам нагласите на хората, май по-скоро предаването ще отнесе доста хейт от колкото овации...

# 317
  • В страната на мечтите.
Тя ми каза, че тогава го е направила пред камера и е казала всичко, защото е искала да каже какъв здравословен проблем е имала, за да загуби първото си бебе и да окуражи и другите жени със загуби да търсят причината
И какъв проблем е имала? Нека позная..тромбофилия? Нереално е колко много млади жени в репродуктивна възраст я имат и заради нея се губят деца, а повечето АГ-та нехаят и чакат да загубиш 2-3 бременности за да те насочат към изследване Pensive
Пиша го това, защото имам ранна загуба и в последствие открита тромбофилия и ще съм на терапия при следваща бремнност.
Иначе много се радвам за попълнението в семейството на Искра и Данчо. Да са много здрави всички! Relaxed Хубаво е, когато след всички трудности, щастието ти се усмихне Simple Smile

Позна. Тромбофилия има и е искала да каже, че жените трябва да се изследват, за да не се стига до тук и както ти каза да не чакат няколко загуби, за да им се обърне внимание. Пожелавам ти и ти като Изи скоро да гушкаш бебето си.

# 318
Ехе! Чудесна новина - жива и здрава да е дъщеричката на Изи и Данчо! Пълно щастие и радост в техните сърца.Simple Smile Flowers Hibiscus

# 319
Да е живо и здраво детенцето! Иначе всяка втора българка има загуба в ранните седмици и затова трябва да се говори, да, но все пак не е това целта на предаването. Предполагам разговора им е бил и по-дълъг и са го резнали за ефир, няма как да покажат и включат всичко от всички двойки.

Този сезон дали ще има пак тестове, евентуално докторите, нали споменаха че са на тази вълна или Тяна с 4-то да закрепи брака Stuck Out Tongue Winking Eye

# 320
  • Sunshine state
Аз не искам гей двойка, камо ли пък две. Напоследък ми идва в повече толерантноста, та и тук да гледам. Нямам против хомосексуалистите, стига да не ни ги навират отвсякъде, както напоследък се случва.

# 321
  • София
На мен няма да ми пречат, ама не виждам в България как ще се случи това в скоро време. 😀

# 322
  • София
Да им е честита дъщеричката, да са много щастливи. Аз тях не ги помня.

Скрит текст:
Защо е толкова странен фейсбука, който се отваря?

# 323
Ехааа страхотна новина за Изи и Данчо! Живо и здраво да им е бебенцето и много да ги радва! 🥰

От неделните двойки ми е антипатична Здравка, мъжа ѝ изглежда супер свит и потиснат. Направо си я представям как постоянно се държи с него като някоя строга майка. Дори при тези с 14г разлика жената не ми изглежда чак толкова властна. 🤷🏻♀
Това ми е първото впечатление, ще видим по-нататък дали ще се промени. Миналия сезон и Анси не я харесах в началото, но после ми станаха едни от любимите с Мартин.

# 324
  • Берлин
Смайли, развам се, че домакинстваш тази тема.
Не гледах особено 1-я сезон и сега ми харесва, че ще има изненади.
Подробно ще пиша за двойките скоро. Засега много противни са ми германците, средно противни кметовете и митничарите.
Момичето с разкошна тъмна коса е глупавичко, изглежда като кифла, НО- сама каза, че чисти по строежите. От векове не съм срещала българин, който така откровено да сподели, че е чистач. Та нито работата е кифленска, нито кифла би я работила. Няма да отписвам момичето заради вида му.
Най-възрастните, Тяна и мъж + възрастната жена със сина си - много фалшиви ми изглеждат. Най-неприятен до момента образ ми е митничарския мъж, най-симпатични русолявите Дени/Данита

# 325
Скрит текст:
Защо е толкова странен фейсбука, който се отваря?
Защото е мобилната версия на сайта (с m.). Махнете го и ще се вижда по-нормално на компютър.

Да им е честито бебето.

# 326
Да се впиша и аз тук след два епизода. Мен кмета и жена му са ми много естествени и симпатични, някак спонтанни и с тях не мисля че ще има подмолни игри. Ей такива искам да победят- голямо, сплотено весело семейство с деца, нито прекалено лъскави, нито изкуствени.
Митничарката и мъжа й ме изненадаха приятно- за учудване мое поне за мен има хармония в семейството им.
Харесах и Яница и Момчил и те са ми забавни, както и Лейля и мъжа й.
Иначеее най не харесвам Валя и Детелин ли му беше името- възрастните. Прекалено закостенели и самодоволни, Германците и те също- надъхани и с прекалено самочувствие и вече Англичаните не знам за тях да се смея ли иили да плача. И при все това те много по адекватно приеха палатката, отколкото докторите. Милена май не е свикнала да е последна и се спече яко хахахах.
Като цяло надявам се Един за Друг, за разлика от Игри на Волята да покаже много силен втори сезон.

# 327
  • Испания
Приятно гледане!

# 328
  • София
Любимата ми част от всяко едно реалити. Началото Simple Smile
Хем всички са тук, хем знам, че те първа предстои толкова много...

# 329
  • Испания
Залозите

Да бяха махнали надписите горе в ъглите.

Залогът на Полина и Мохамед беше 2720 лв.

Последна редакция: вт, 23 фев 2021, 22:14 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

Общи условия

Активация на акаунт