💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 1 /21.02. - 28.02.2021/

• 47 010
  • 857
  •   1
Отговори
# 495
  • Испания
Различни

# 496
A знаете ли дали Поли и Мишо имат деца?

# 497
  • До морето
Засега единствените, при които не виждам любов са Здравка и Миро и Лейля и Иван.

# 498
  • Испания
A знаете ли дали Поли и Мишо имат деца?

Сладко момченце.

# 499
  • София

Един за друг (24.02.2021)
Сезон 2  Епизод 4

и още
на МОБИЛНИТЕ, тези ЛИНКОВЕ се отварят без всякакви добавки,
    но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА

трябва  да се инсталира разширението

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 04:02 от Mari_Mar

# 500
Точно, Яница печели приза за нацупено мръкало, и е само на 21 г. Горкото момче толково приятно ми се струва, как я търпи не знам.
На 21 ли е?Тя за тва е такава още на са и се наместили чакрите.Започна да ми става малко ясно,защо се държи така.Ще порастне,ама да не го изгони накрая с тва си поведение или играе цирк за пред камерите.Те женени ли са,че не ги помня всички

# 501
Точно, Яница печели приза за нацупено мръкало, и е само на 21 г. Горкото момче толково приятно ми се струва, как я търпи не знам.
На 21 ли е?Тя за тва е такава още на са и се наместили чакрите.Започна да ми става малко ясно,защо се държи така.Ще порастне,ама да не го изгони накрая с тва си поведение или играе цирк за пред камерите.Те женени ли са,че не ги помня всички

Да, женени са

# 502
Женени са.

# 503
Женени са, нали тя няколко пъти каза, че заради ковид ситуацията, 3 пъти са отлагали сватбата.
Много е малка Яница, на пръв поглед никога няма да й дам 21г, по-скоро бих предположила към 30+. А за държанието, не е ок, не знам дали има 2 мнения тука, но сигурно е от годините. Ще порасне, има още много да види и преживее.

# 504
  • Перник
Не съм съгласна, че темперамента и манталитета й може да се променят с годините. Стефания е на същата възраст.
Тази Яница най-вероятно ще изтерясва още повече...

# 505
Mari_mar, директният линк е за. предишен епизод от вторник. Ще можеш ли да пуснеш линк към епизода от сряда? Благодаря предварително.

# 506
  • София
Mari_mar, директният линк е за. предишен епизод от вторник. Ще можеш ли да пуснеш линк към епизода от сряда? Благодаря предварително.
Ооо...добре, че писа
Поправих го и се извинявам, за грешката.

# 507
Тази Тяна ми прилича на жената на Ивайло Захариев - Станислава. Толкова ми е противна тя, че като гледам Тяна също не й симпатизирам

# 508
Здравка само драма направи днес. Разказа историята им за първото им "обичам те" толкова злобно, после той искаше да я прегръща, а тя само се дърпаше и се държеше като някаква ученичка. В началото си мислех, че просто е притеснена от новото място, хора и обстановка, но явно просто си е такава...

Ние си записахме 40 от въпросите и мъжа ми ще ме изпитва, докато например мия чинии за време или някоя такава глупост, за да се забавляваме Grinning Grinning
то тяхното "Обичам те" си е било нестандартно. Тя му казала, че го обича, а той се усмихнал, после тя се разплакала. Там имаше разминавки - той се мисли за по-забавен, за по-емоционален, тя също.  Интересен беше и въпроса за първата му любов - оказа се, че е самата Здравка, а тя не можа да се сети и тръгна да назовава някакви имена.

Въпросите са 25, но за всяка двойка казаха само по няколко. Няма време за всичките.

# 509
  • Испания
Въпросите не са 25, а 30. Жените трябваше да дадат поне 25 верни отговора.

Общи условия

Активация на акаунт