Пазарът на недвижими имоти в Пловдив - какво се случва реално? - тема 2

• 89 928
  • 750
  •   1
Отговори
# 315
Някой има ли впечатления от комплекса markovo villas park в Марково или някои други от новите комплекси, които се строят там?

# 316
Апартамент с тереса гледаща към Родопите в Остромила.
Неодстатъци на квартала? Ток, вода, отопление. Какви хора живеят там? Имам кола и работя от вкъщи. Нямам деца

# 317
Апартамент с тереса гледаща към Родопите в Остромила.
Неодстатъци на квартала? Ток, вода, отопление. Какви хора живеят там? Имам кола и работя от вкъщи. Нямам деца

Зависи какво търсиш - хора там няма много..ама защото си е едно поле, което агенциите рекламират като "хем в града, хем не". Със сигурност ще се застрои много (и внимавай да не ти закрият гледката от терасата), но в момента за мен това е най-непредпочитания квартал (освен Изгрев) - хем си далеч от центъра, хем за нищо - нито имаш чист въздух или паркове, нито магазини или забавления - навсякъде с колата. Забутан си в края на града.. и то в най-недоразвития край. С ток и вода е окей предполагам - наскоро бяхме на оглед в един затворен комплекс там и беше и газифицирано.

# 318
  • София
Привет. Да ви питам, с жената тия дни все по-често обсъждаме да се преместим в някое село до Пловдив и предпочитаме нещо в Родопската яка.
Прави ни впечатление, че има много обяви от Марково, а и от познати съм чувал, че има драми с ток, вода и т.н. там? Това все още така ли е и кои села, които не са в ниското ще препоръчате?

# 319
аз съм много впечатлена от Куклен.. страхотна природа..има болница, градина ../ училище също, макар че е ясно какво е нивото в него/.. магазини и транспорт.. газифизиран е района.. не са септични ями….особено горе към гората, на високото е страхотна природа.. боровата гора е над теб.. виждаш надолу целия град както и пловдив
в марково имат проблеми в тока, септичните ями са ясни..не че го подценявам, но мисля че е излишно скъпо

Последна редакция: нд, 10 апр 2022, 20:35 от FBID10156259284633594

# 320
Куклен е в много голяма близост до КЦМ,затова и доста хора го избягват.Много голяма част от населението е турско, което също е предпоставка от някои да не го предпочитат.Иначе съм чувала,че междуградския транспорт е много на често.Болница чак-едва ли.Има център на спешна помощ и здравна служба.
На къща в Марково се плаща заради името на населението място.
Бих си взела имот за почивка в Руен.
За живеене по-скоро някой от кварталите на Асеновград.По-високо е Горно Воден,но инфраструктурата е отврат.А навали ли сняг става оле мале.
Като се позамисля,и в Първенец е добре.
Но зависи кой какво търси,и с каква цел.

# 321
често ходим на гости там.. миналата година по спешност на прибиране от морето детето вдигна мн висока темп.. няма да ви казвам през ада и притеснението..нито в бургас, нито в ст загора, нито в плд можаха да го вземат.. нищо че даваме пари.. сетих се и звъннах на тези близки от куклен..дали наистина има болница.. след 8 часово разхождане по градовете..от раз си го приеха и лечението беше адекватно..
написах за болница, защото надали очакваме там да ни оперират, но осъзнавам с годините, че е страхотен плюс да го имаш в близост при спешност
.. казвали са ми за кцм-то и мнението на хора, които не живеят там.. може би имат право.. но съм сигурна че въздуха горе до боровата гора е в пъти по- чист от къщата в Лозен/ от софия сме..и си купихме уж вила наскоро/ за безумно много пари..
пак казвам.. не искам да натрапвам мнение.. но обожавам да ходя там нагости.. каквото си посадиш е ок..
а турците.. да има ги….но даже не разбирам с тях какъв е проблема.. по- скоро бих се притеснила ако имаше цигани много..

# 322
Сега,нито въздуха ми пречи,нито населението.Споменавам го като факт,ако някой(едва ли) не го знае.Природата е ок,но не е мястото на което АЗ бих отишла да живея.

# 323
  • София
в Mарково имат проблеми в тока, септичните ями са ясни..не че го подценявам, но мисля че е излишно скъпо

Ако имат същите проблеми като в Лозен до София ми става ясно защо се продават толкова къщи. Просто им писва в даден момент на хората.

Ние търсим нещо за постоянно да се преместим, но липсата на инфраструктура най-много ни плаши. Някак си идеята да се преместим през 2022 г. в населено място и да имаме проблеми с тока и водата ми се струва титанична глупост и не бихме си го причинили Confounded  Има села с по 200 човека население, които си имат стабилни ток, вода, канализация и т.н. Angry
Ама така е, като няма нищо по реда си в тая държава... Да не почвам...

Други драми има ли по тези села?

Последна редакция: нд, 10 апр 2022, 23:09 от mitkomitashki

# 324
  • Пловдив
Аз търся апартамент с 3 спални в определен квартал  но, постоянно ми предлагат я преграден хол с кнауф  и направена спалня, я кухня направена на спалня. Брокерите се опитват да пришпорват с изрази от рода "Взимай щото други ще го вземат" или "Взимай щото утре цената може да е по-висока." Еми докато не намеря това което търся няма да взема.

# 325
  • Пловдив
Трудна работа с апартаментите с 3 спални. И аз търся отдавна.

# 326
  • София
А по принцип в Пловдив кои квартали изобщо се препоръчват за живеене? Освен в центъра около Стария Град.

# 327
А по принцип в Пловдив кои квартали изобщо се препоръчват за живеене? Освен в центъра около Стария Град.
Освен около Стария град, Кичука по принцип.

# 328
Освен около Стария град, Кичука по принцип.
Въпрос на гледна точка. Аз за нищо на света няма да отида в Кичука.
Зависи от търсещите, месторабота, училища, градини….

# 329
  • Пловдив
Нито в Стария град, нито в Кичука бих живяла.
Предпочитам Кършияка и р - т Стадиона. Но това си е мое лично мнение. На някои им харесва пък много Тракия.

Последна редакция: пн, 25 апр 2022, 21:29 от *Бенджи*

Общи условия

Активация на акаунт