Пазарът на недвижими имоти в Пловдив - какво се случва реално? - тема 2

• 90 015
  • 750
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте, по повод забавяне в изграждането на жилищен комплекс Южен 2 - ПИМК БИЛД гр. Пловдив е създадена група https://www.facebook.com/groups/965973291377539. Надявам се да се обединим, да обменяме опит и да си бъдем полезни. Предварителната информация на инвеститора беше, че акт 16 ще бъде наличен през месец декември 2022 г.

# 466
Здравейте, получих информация, че вече има създадена група за Южен 2 гр. Пловдив. Намирам за уместно и коректно да закрия новосъздадената и заявих желание за участие във вече  съществуващата https://www.facebook.com/groups/261984968851803.

# 467
Не намирам сайт на Томов.Трябва мипроекта на сградата в Смирненски,която сега започва..
Някой може ли да помогне?

# 468
Стройколукс ООД ти трябва май.

# 469
Здр, споделете мнение дали има потенциал жилище точно до гребната с новите комплекси на 6ти септември? Мерси.

# 470
  • Пловдив
Здр, споделете мнение дали има потенциал жилище точно до гребната с новите комплекси на 6ти септември? Мерси.
Потенциал за какво?
За живеене, за отдаване под наем, за препродажба с цел печалба?

# 471
Стройколукс ООД ти трябва май.
Не,Томов ми трябва,но не намирам сайт.

# 472
Потенциал за какво?

За наем се чудя, но не е ли извън света?

# 473
  • Пловдив
Потенциал за какво?

За наем се чудя, но не е ли извън света?
Ако ще купувате, за да отдавате под наем не мисля, че има някаква печалба в това точно там. Ако ще купувате, за да отдавате под наем 10-15 години докато евентуално детето/внучето порасне и живее там - тогава е по-приемливо.
Ако искате да наемете там, тогава задължително с паркоместа според броя на колите ви.
За далече, не е кой знае колко далече или накрая на света. Други са проблемите - все повече строежи, които ще продължават в близките години. Много близо една до друга сгради, улица, която не знам как след 5 години ще поеме всички тези коли и хора. Беше хубаво като бяха 2-3 комплекса и няколко къщи сега лично на мен изобщо не ми харесва на какво заприлича там.

# 474
Да, ходих да гледам в Грийн хил комплекса, много ми хареса, а и е до гребната буквално. За инвестиция мисля и след години препродажба евентуално… другия вариант е вми за същите пари. Говоря за двустаен.

# 475
Малко инфо за цените в сити парк 3 до мол Пловдив. Питах за двустайни висок етаж, като в зависимост от коя секция минимума е 1900 евро и стигат до 2600 евро…
И се купува, всички с хубави изложения са продадени, а акт 16 чакат след година.

# 476
  • Пловдив
Малко инфо за цените в сити парк 3 до мол Пловдив. Питах за двустайни висок етаж, като в зависимост от коя секция минимума е 1900 евро и стигат до 2600 евро…
И се купува, всички с хубави изложения са продадени, а акт 16 чакат след година.
Ужас какво са тези цени? За 2000 евро на квадрат ще си купя парцел и ще си построя къща готова до ключ, барабар с цветните лехи в двора.

# 477
Еми купуват хората, явно има доста пара. То и там е за даване под наем, но с тези цени няма избиване.

# 478
  • София

Не са продават толкова много като гледам в Пловдив Сити Парк 3.
Сега проверих какво съм си записал в началото на годината и почти няма разлика.
Продали са 4 апартамента за 7 месеца! И това е точно заради високите цени.
Ние искахме да се местим в Пловдив и да купуваме там,
но тия каки, дето са назначени да ги продават ни отказаха с изпъленията си!!!

Да не говорим, че качеството не е кой знае какво!
Точно затова и тия 2600 евро са за сграда А, която пуснаха по-късно в продажба.
Там уж качеството ще е по-високо, но най-готините апартаменти са запазени за хора от Хъс!
Затова и в последните 3 етажа в сграда А не се продават и не са се продавали никакви апартаменти и т.н.!!!

Тия свободните в момента са някакви кутийки със спални по 10 м2 и ужасяващи изложения,
та ми е много интересно кой ще е толкова изперкал да ги купи? Освен ако не пере пари, както се случва най-често... Rage

Това съм си записал началото на февруари:
Пловдив Сити Парк 3 - Общо 240 апартамента.
Свободни към  06.02.2023:
   - Сграда А - не е в продажба
   - Сграда Б - 8 свободни
   - Сграда В - 12 свободни
   - Сграда Г - 33 свободни
   - Сграда Д - 17 свободни

Последна редакция: вт, 29 авг 2023, 23:50 от mitkomitashki

# 479
Излиза или са продадени на зелено 2022г или са пуснали за продажба първо най-кофите апартаменти с изложения север изток. Иначе сега в секция А има до пети етаж по един двустаен пуснат на 178 хилки, източни.

Общи условия

Активация на акаунт