Пазарът на недвижими имоти в Пловдив - какво се случва реално? - тема 2

• 89 758
  • 750
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Моля за препоръка на агенция за недвижими имоти, която се занимава с парцели? За София питам.

# 721
Тук е темата за Пловдив, може би е по-добре да питаш в софийската.

# 722
  • София
Благодаря, много се извинявам, не съм дочела, видях само първите думи.

# 723
Какво ви е мнението за новия комплекс Тракия Грийн парк? В момента ми се струва в нищото, даже не знам как ще се стига до там. Но за в бъдеще с продължението на бул. Санкт Петербург и построяването на МГ зад х-л СПС дали ще стане привлекателно място за живеене?

# 724
  • Пловдив
Ако построяването на МГ там ви е някакъв ориентир, забравете. МГ-то го строят там от 35 години.

# 725
Аз искам да задам един въпрос малко в страни, как се гледа сега на жилище без тераса? Много малки студиа са без тераси, а на мен ми изглежда безумно....

# 726
АЗ не гледам с добро око. Затова, когато си избирахме апартамент, си харесахме такъв с тераса над 90 кв.

# 727
Аз искам да задам един въпрос малко в страни, как се гледа сега на жилище без тераса? Много малки студиа са без тераси, а на мен ми изглежда безумно....

Зависи.
Аз не бих направила такъв компромис, за мен е важно (задължително) да има поне една отворена тераса. Безумно ми е да видя жилище с усвоена тераса, без да има друга поне. Ако трябва да избирам първи етаж без тераса, или последен без асансьор но с тераса, май бих избрала втория вариант (стига да не е повече от 5 етажна сграда де).
Мисълта ми е, че всеки търси и харесва различни неща.

# 728

Зависи.
Аз не бих направила такъв компромис, за мен е важно (задължително) да има поне една отворена тераса. Безумно ми е да видя жилище с усвоена тераса, без да има друга поне. Ако трябва да избирам първи етаж без тераса, или последен без асансьор но с тераса, май бих избрала втория вариант (стига да не е повече от 5 етажна сграда де).

Какво разбираш под усвоена тераса?
Такава, която е превърната в кухня или затворена, но има само саксии, прозорците са все отворени и има място за сядане с книга и кафе?
Аз имах предвид изобщо да няма тераса и то когато жилището е една стая, безумно!

# 729

Зависи.

Ние точно поради тази причина вече обмисляме да продадем апартамента си, който в без тераса. На мен лично това много ми пречи. Но мисля, че съпругът ми е ок с това и не знам дали ще се решим на тази крачка.

# 730
Зависи от терасата -аз имам 3, две от които абсолютно безсмислени и неизползваеми - малки,обли,ок.2 квадрата всяка,с изглед към булеварда, мръсотия и шум.Освен да ги мия често, заради мръсотията, друго там не правя.

# 731
Здравейте никъде не видях да споменавате Гербера 4 който се строи до мебелна къща. Там съм харесала апартамент и мисля да купувам та затова ви моля за мнение. Благодаря Ви предварително.

# 732
Здравейте никъде не видях да споменавате Гербера 4 който се строи до мебелна къща. Там съм харесала апартамент и мисля да купувам та затова ви моля за мнение. Благодаря Ви предварително.

На каква цена продава, ако не е тайна?

# 733

Цената се определяла спрямо сградата и квадратурата за точна цена на място в офис но не съм от Пловдив. От човек разбрах че на гаражите искат 1300 на квадрат. Аз затова искам да чуя мнения дали си заслужават апартаментите в този комплекс.

# 734

Цената се определяла спрямо сградата и квадратурата за точна цена на място в офис но не съм от Пловдив. От човек разбрах че на гаражите искат 1300 на квадрат. Аз затова искам да чуя мнения дали си заслужават апартаментите в този комплекс.

Ехе значи ги дават по 30к евра гаражите ли? Не знам за качество на строителството (колко да е добро...), но аз там не бих взел. Визирам ако е в близост до булеварда - ще е страшна мръсотия, ужасен въздух и шум. Потокът на коли там е огромен.

Пс. Сега видях, че е зад спортния център, което е горе-долу окей. Честно казано ако искат повече от 1к на квадрат на зелено не мисля, че си заслужава.

Общи условия

Активация на акаунт