Пазарът на недвижими имоти в Пловдив - какво се случва реално? - тема 2

• 89 843
  • 750
  •   3
Отговори
# 735
Мой познат пита скоро за Гребера 4- 1200 евро, акт 16 -2026г., като комплекса ще е доста голям. Доколкото знам не се славят с качествено строителство.

# 736
  • Пловдив
Мой познат пита скоро за Гребера 4- 1200 евро, акт 16 -2026г., като комплекса ще е доста голям. Доколкото знам не се славят с качествено строителство.
Това е чиста лудост. Не знам как изобщо разрешават да се строят такива гета?

# 737

Здравейте, мнения за този район?

# 738
Малко извън темата, чух че на комплекс Олимпия в Тракия им е потънал подземния паркинг и вече е подводен паркинг.

# 739
  • Пловдив
Малко извън темата, чух че на комплекс Олимпия в Тракия им е потънал подземния паркинг и вече е подводен паркинг.
на коя Олимпия? До Декатлона или първата на Акваленда?

# 740
Акваленд.

# 741
  • Пловдив
Ами тогава и новия бетонен звяр ще е на същия хал...дето ся се строи на поляната, на Хъс е май.

# 742
Здравейте, какво ви е мнението за Магнолия Форест на Хъс като локация за дългорочни наеми? Спрямо по-достъпната цена имоти (възвръщаемост инвестиция) и приятен комплекс?

# 743
Какво ви е мението за строителството на Пашов, Ивон 7 по-точно ме интересува.За живеене е апартамента, а не за инвестиция и ми се иска наистина нещо по-качествено. Предварително благодаря ако може някой да сподели мнение.

# 744
Здравейте, интересувам се от инвеститор който строи в кв. Кичук Париж дали можете да ме насочите към някой. Благодаря

# 745
# 746
Здравейте! От два месеца със съпругът ми търсим да закупим 3стаен апартамент. Насочили сме се към старо строителство и търсим добър брокер, който да ни помогне. Комисионната, която взимат въобще не е малка и досега не сме попадали на някой, който да си мръдне пръста повече от това да ни отключи апартамента, за който сами сме позвънили. Отказват да правят каквито и да е преговори за намаляне на цена от страна на продавача и съотношението цена качество е скандално.

# 747
Мога да предложа нашата. Юрист е и всичко беше наред.

# 748
Ох, ами за не ви отчайвам, но на нас ни отне година и половина-две. Сама си ровех и търсех обяви, накрая просто се появи нашето.

# 749
  • Пловдив
На мен ми отне 3 години докато намеря това което търсех.  Почвах ,отчайвах се , отказвах се , пак почвах и така 3 години.Първото което харесах беше скандално скъпо за цена отпреди 3 години . Собствениците не успяха да го продадат и си живеят и досега в него. Да де ама цените се вдигнаха за тези 3 години и  може би малко съжалявам че тогава не го взех . Намерих друго след 3 години  подобно и доста по -скъпо от скандалната цена на първото.

Последна редакция: сб, 18 яну 2025, 11:16 от mdonkova

Общи условия

Активация на акаунт