много изнервен...

• 11 283
  • 148
  •   1
Отговори
# 90
Или чиста проба манипулация.

Такава цикличност на поведението да се дължи на биполярно разстройство/циклофрения

# 91
  • София
Такава цикличност на поведението да се дължи на биполярно разстройство/циклофрения
Аз същото казвах и на моя бивш, че има биполярно разстройство. Убедена съм, че не е манипулация, просто избухва и после съжалява за това, но не може да се контролира.

# 92
Не мога да разбера защо така се получава... психически се изтощавам. Не разбира ли че ме отблъсква и така се отчуждавам от него? Кога ще помисли за моите чувства като жена?

Никога.

# 93
  • София
Това са проблеми с гнева.
Като не вдяват, че “извинявай” не е панацея до следващият път - това вече е някаква патия.
Ама, да се лекуват, бе!

# 94
Издислав недей така... Прави сте за малко отровичка всеки ден.... Ставам дебелокожа и това е. Няма да си тровя нервите повече, че всички болести са от нерви!  Жадува душата ми за неща, които дано да получи някой ден. Всички мъже ли са еднакви

# 95
О, Боже, ще припадна вече от драма. НЕ, не са всички мъже еднакви. Това ти обясняват хората вече 7 страници.

# 96
Добре, де Grinning малко съм отчаяна...

# 97
наистина не са еднакви.

# 98
И много отчаяна ще си след някоя друга година в този токсичен тормоз. Сега ти липсват мила дума и топлина, след 10г. вече може да ти липсват здрави нерви и здраве като цяло. Хората се поболяват в такава среда.
Ти си знаеш...

# 99
Хората са си паснали. Не знам в какво се мъчите да убедите авторката... Лика прилика са си, като два стръка иглика.

# 100
  • София
Тук много може да си пишем и чешем езиците.
Но ти търсиш изход от ситуацията или искаш просто да споделиш, та дано ти олекне?

# 101
  • София
Еднакви..... не.
Но някои са имали като твоя, бивши им викат.
Защо ли се хабят момичетата да споделят...

# 102
Благодаря ви на всички за отделеното време! Търся решение на проблема, защото се уморих. Исках да чуя различни гледни точки и съвети, защото някой път не ми издържат нервите и ми става много болно. Съжалявам, ако съм натоварила някой с моите драми. Благодаря ви!

# 103
Ти други мъже не си ли имала, та да направиш разликата?
Издислав недей така... Прави сте за малко отровичка всеки ден.... Ставам дебелокожа и това е. Няма да си тровя нервите повече, че всички болести са от нерви!  Жадува душата ми за неща, които дано да получи някой ден. Всички мъже ли са еднакви

# 104
  • София
Няма нужда да благодариш, решение намери ли?

Общи условия

Активация на акаунт