Боя за коса - Blond49 - Клуб на блондинките

• 48 071
  • 764
  •   1
Отговори
# 195
  • София
И аз да си кажа, че търся Olaplex 1 на добра цена или ако някой желае да се комбинираме Relaxed

# 196
  • София
Nad от къде поръча плекса? Аз търся изгодна оферта, но все не намирам.
Косата ти е много хубав цвят и изглежда чудесно.

Много благодаря! Аз по-студено го искам, но поне не е жълто... от фризьорката ми го взимам, но често се появява и в мейкъп с цена 540-545лв.
https://makeup.bg/product/339228/

Много ти е хубава косата, цветът също ми любимото русо. Но нека отбележим и че е сравнително къса, това също помага. Аз ползвам конските витамини и редувам с олаплекс 3,4 и 5. Доколкото разбирам са слабички, но аз съм доволна - мека и жива ми е косата.

О да, но и издевателствата над косата са доста.... в последните 4м. от русо го докарах на черно, момичетата тук ме упътиха, как да го махна.... след това се изгаврих и с ярко розово, което трябваше да махна с адска смес, по някое време и блондорна баня правих.... като се спра на един цвят, ще намаля и плекса Simple Smile

Косата ми винаги е била мноооооооого тънка, с годините доста оредя.

Последна редакция: ср, 17 мар 2021, 12:40 от nad_tab

# 197
  • София
Много ти е хубава косата, цветът също ми любимото русо. Но нека отбележим и че е сравнително къса, това също помага. Аз ползвам конските витамини и редувам с олаплекс 3,4 и 5. Доколкото разбирам са слабички, но аз съм доволна - мека и жива ми е косата.

Как ползвате конските витамини?
И аз взех, но още не съм ги ползвала.

# 198
Ползвам ги 1:1 с кокосово масло смесени. Намазвам обилно, включително корените и скалпа, разресвам, покривам с найлон и кърпа и стоя възможно най-дълго, минимум 2 часа. После се измива учудващо лесно тая мазнотия. Шампоанът ми се разпенва веднага, а иначе чак на второто миене.

# 199
  • София
И аз да си кажа, че търся Olaplex 1 на добра цена или ако някой желае да се комбинираме Relaxed
  Описание Olaplex Professional Salon Kit
Характеристика

Комплектът съдържа:

Bond Multiplier N° 1x 525 мл.
    Bond Perfector N°.2 2x 525 мл. 550,00лв Струва ми се добра цена,но да кажат момичетата които ги ползват.От Нотино в момента.

# 200
  • Варна
Добра и не чак толкова https://www.parfimo.de/haarserum-olaplex-bond-multiplier-no-1-sa … ium=product#96840  Парфимо ДЕ. Доставката до адрес на превозвач е безплатна от там до БГ 10лв.

# 201
  • BG-DE
Този травъл сет https://www.notino.de/olaplex/professional-travel-kit-kosmetik-set-i/ същото нещо ли е?

# 202
А да препоръчате някой сешоар?         
   След протеиновата терапия, косата ми е неузнаваема, със страхотен блясък 😊

# 203
  • София
А да препоръчате някой сешоар?         
   След протеиновата терапия, косата ми е неузнаваема, със страхотен блясък 😊

Двустъпковият протеин на Афоджи ли използва?

Вземи си хубава четка, аз се родих с тази. Огромна е, полусуха къса коса изправя за 2-3мин.
https://makeup.bg/product/442398/

# 204
  • София
  Аз съм с този от много години и съм супер доволна.

# 205
През Декември си взех сешоар на Оливия Гарден от Нотино, с подарък 2 четки за изсушаване. Много, ама много съм доволна!
Като се зачета във форума започвам да си мисля, че трябваше май Парлукс да взема, но реално нямам забележка към моя си сешоар

# 206
Моля за впечатления от шампоана и балсама на Олаплекс! Моята коса е много суха и изсветлена до ниво 10.
Също искам да помоля ползвалите новото олио на Креастаз cica extreme да споделят дали е протеиново или хидратиращо. Олиата на Ланца - Healing oil и коприната на Чи ми втърдяват връхчетата и ги заплитат, затова искам да избегна купуването на неподходящ продукт. Благодаря предварително!

# 207
  • София
Моля за впечатления от шампоана и балсама на Олаплекс! Моята коса е много суха и изсветлена до ниво 10.
Също искам да помоля ползвалите новото олио на Креастаз cica extreme да споделят дали е протеиново или хидратиращо. Олиата на Ланца - Healing oil и коприната на Чи ми втърдяват връхчетата и ги заплитат, затова искам да избегна купуването на неподходящ продукт. Благодаря предварително!

Аз имам подобен въпрос, много се чудя на шампоана и балсама на Олаплекс, но при наличието на около 10 серии в момента, предпочитам да се въздържа от покупка, та питането ми е към използвалите Олаплекс и блондинската серия на Керастаз, коя е по-добра Simple Smile

Относно олиото, моята коса го възприема, като чиста хидратация, за да втвърди леко го смесвам с капчица пролонгър крем.

# 208
Аз съм доволна от шампоана и балсама на олаплекс, но ги ползвам с продукт номер 3 от серията, който за преди миене. Също, както казах, редувам и с тривитаминола, така че може би тези неща също си оказват влияние. Косата ми е супер мека на пипане,  хидратирана е. Пия от години и рибено масло, според мен това също влияе.

# 209
Ето моите впечетления от olaplex 1,2,3,4,5,6 И 7.
Напомням, че моята коса е изсветлена до 10то ниво, като в краищата все още имам остатъци от обезцветяване - което за мен е мъртва част.
Редувам терапии:
Преди боядисване на корени веднъж на около 25 дни - измивам с ДПШ( моя е на Oway -Htech, който е с ph 10 и отваря кутикулите на косъма). След това подсушавам леко с кърпа косата и нанасям за моята дължина на косата -  смесени 7.5 мл olaplex 1 с 45 мл вода с помощта на малко шише с накрайник. Увивавам в кърпа и стоя - примерно 40-50 минути. След което навлажнявам леко за да активирам и нанасям olaplex 2. Тогава ползвам терапевтичната си ултразвукова и инфраред преса. Така не е необходимо да спя с olaplex 2. Измивам първо с вода, а после с olaplex 4 - много малко количество е необходимо от него, много е концентриран. По желание нанасям съответно шампоан - препоръчително е протеин преди боядисване. Измивам, подсушавам и нанасям Olaplex 5.
Стоя с него докато съм под душа,  измивам, подсушавам и нанасям малко количество olaplex 6, смесено с olaplex 7. Разкошен резултат, особено първия път - бях във възторг.  Това правя 2-3 или 4 дена преди да боядисвам корени.
След като съм боядисала корени и е дошло време за измиване на косата, мога да направя пак терапията с olaplex 1 и 2, или само с olaplex 3, ако нямам толкова време за 1 и 2. Пак измивам косата си, но не с ДПШ, а с този който е наред - редувам  хидратация, балансиран, протеин,  като в корените задължително нанасям шампоана за стимулиране растежа на нова коса oway micro stimulating hair bath. На измита и подсушена коса, стоя колкото време е необходимо с olaplex, ако имам време - инфрачервена и ултразвукова преса,  ако не - измивам добре с вода, после мъничко olaplex 4, след това малко шампоан - който ми е на ред. Препоръчително е измиването на olaplex 1,2 или 3 да е с olaplex 4.  След това на подсушена коса нанасям по моя метод моята си смес за убиване на жълти пигменти - fanola no orange- със сини пигменти! + маска, която ми е на ред, а в краищата слагам olaplex 5, за да не се наблъскат със син пигмент. Стоя около 20тина минути, измивам, подсушавам и впръсквам в корените серума на oway за укрепване и сгъстяване на косата oway hair loss densifying remedy,  а на останалата част нанасям - olaplex 6 смесен с olaplex 7. Така си правя терапии с olaplex 1 и 2 или само 3 на всяко измиване, защото имам количество и защото трябва да заздравя косъма.  И съм доволна и щастлива.
Сега ми предстои да тествам корейската козметика за коса  Lador,  чиито уникални ампули за много увредена коса тествах и бях изумена от ефекта. Това ме накара да си поръчам другите 3 продукта, които е препоръчително да се използват заедно с ампулите за силно увредена коса

Ще дам отзиви скоро, че засега съм само на ампулите, а те са си уау Simple Smile
Hands V

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 17:36 от Anelia Dimitrova 649961

Общи условия

Активация на акаунт