Боя за коса - Blond49 - Клуб на блондинките

• 48 090
  • 764
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Не мога да помогна със съвет, но от какво е допълнителният растеж. Изглежда да има осезаема разлика в предната част.

# 586
През две седмици използвам този серум. Може и по-често, но косата ми се омазнява. Ако има косопад спира след 2-3 нанасяния. А винаги след него имам нови косъмчета. Растежа не е само в предната част, на всякъде имам нова коса.
Използвам също и Вълшебството, за което се пише в другата тема. От него косата ми расте много на дължина.
https://woodenspoon.eu/produkt/hair-growth/

# 587
  • Варна
Блондираната коса трудно ще задържи цвят,но ако ще го правите Oway наистина е добър вариант. На мен ми харесва цветът ви,а и грижата ви е прилична. Можете да си вземете Hmilck на марката и да го ползвате по всички възможни начини. Като преуош,като балсам,като финиш. Това чудо работи и прави все добри неща с косата. Могат да ви направят в салона възстановяваща терапия и определено ефект ще има.

# 588
Благодаря ви! Simple Smile  И аз това си мислех за боята, но все пак реших да се допитам и до вас. Не знам изобщо дали косата ми ще издържи на боядисване, защото е тънка. Ще я подстрижа до раменете сега, и ще оставя кичурите да израснат.
Ще си взема Hmilck.
Ще има ли по-добър резултат ако го използвам с терапевтична преса? Мога ли и маската O.Way rebuilding да я правя с такава? Обмислям покупката на преса.

# 589
  • София
Още един въпрос ми изниква свързан с лилавите шампоани за неутрализирани на жълти оттенъци- наистина ли всички лилави шампоани изсушават косата или си зависи и от самия шампоан, марка и т.н.? Разбрах, че не е добре и да се прекалява с тях (да не се ползват при всяко къпане) в такъв случай колко често да ги ползвам, дали веднъж седмично е прекалено? (имам лилавата серия на Керастаз - лилав шампоан и лилавата маска)

# 590
  • София
Още един въпрос ми изниква свързан с лилавите шампоани за неутрализирани на жълти оттенъци- наистина ли всички лилави шампоани изсушават косата или си зависи и от самия шампоан, марка и т.н.? Разбрах, че не е добре и да се прекалява с тях (да не се ползват при всяко къпане) в такъв случай колко често да ги ползвам, дали веднъж седмично е прекалено? (имам лилавата серия на Керастаз - лилав шампоан и лилавата маска)
Смесих 1/1 Фанола за брюнетки(No Orange) с Joico - Moisture Recovery, перфектен е за моята коса, но при мен и само фанолата не изсушаваше, но ми беше прекалено пигментиран. Допада ми повече от лилавия Керастаз.

# 591
  • Варна
Тониращия на Керастаз не изсушава при адекватна останала грижа. Имало е моменти,в които съм ползвала шампоана на всяко миене и проблем не съм имала,но го ползвам на второ шампоаниране и стоя не повече от две три минути с него. След това съответно маска,балсам и финиши.

# 592
Здравейте, много ми допада форума и се радвам,че ви има. Исках да споделя и моята борба за руса коса: за последните два месеца се изсветлявам 3-пъти с боите на Лакме, от 7-ца постихнах това. Имам бяла коса. Искам да стана по-светла, не зная дали след това да съм по-пепелна или бежова, засега таргетирам да се изветля без да я съсипя косата. Исках да ви питам с 12.00 на Campagnia de color дали ще стане? Мислех корените с 11.11, защото ми стават по-светли и много жълти.
Поръчах си и сива и розова обливки, които мислех да изпозлвам след боята, за придаване на нюанс.
Прочетох за грижа за косата и ще се постарая да спазя съветите ви, благодаря ви много.

П.с. Косата ми е бухнала и тънка, много се къса и преди да започнах да се изсветлявам. Със сешоар и преса става добре, но се изтощава. Снимките са без топлинна обеаботка. Само с финиш олио (само ампула има без маска и балсам след ДПШ)

П.с. След последното изветляване станах като метла, което оправих с ампула на Лалга, не е за вярване колко са добри. Малко са скъпи, но си заслужават много:ето тази ампула:
https://www.zlatnaribka.com/lalga/ampula-s-algae-za-super-vazsta … algabolster-12-ml

Последна редакция: нд, 20 юни 2021, 13:23 от loralina

# 593
  • София
Косата ти стои като изпръхнала (и моята е така), та ще следя отговорите към теб.
Коя ампула на Лалга си ползвала?

# 594
Косата ти стои като изпръхнала (и моята е така), та ще следя отговорите към теб.
Коя ампула на Лалга си ползвала?
Ампулата е ето тази: https://www.zlatnaribka.com/lalga/ampula-s-algae-za-super-vazsta … algabolster-12-ml

# 595
  • София
stiann Penetraitt

Също така терапията на joico k-pak reconstructor + intense gydrayor прави чудеса
Може ли да споделиш повече за joico k-pak reconstructor + intense gydrayor?Кои точно продукти ползваш и колко често.

# 596
  • София
stiann Penetraitt

Също така терапията на joico k-pak reconstructor + intense gydrayor прави чудеса
Може ли да споделиш повече за joico k-pak reconstructor + intense gydrayor?Кои точно продукти ползваш и колко често.

Да, ето тези:
https://www.arlen.bg/product/16592/restrukturirasht-krem-za-stre … ructor-150ml.html
https://www.arlen.bg/product/16590/hidratirashta-maska-za-suha-k … atment-250ml.html

Те са част от 4 стъпкова терапия която включва ДПШ, един друг продукт наречен cuticle sealer който аз нямам и искам да пробвам но съм го намирала само в 1 литър опаковка реконструктора и худрататора.

Аз правя терапията по следният начин:
Първо мия с дпш на joico (може и друг), след това леко подсушавам с кърпа, нанасям реконструктора, съоя поне 30 минс, отмивам с вода, пак подсушавам с кърпа и нанасям хидратора за още половин час.
Косата става уникална след това.
Реконструктора е протеин за хидратора мисля че е ясно.
Закупих терапията след като прочетох много ревюта в американски сайтове и все положителни

# 597
  • София
stiann Penetraitt

Да, ето тези:
https://www.arlen.bg/product/16592/restrukturirasht-krem-za-stre … ructor-150ml.html
https://www.arlen.bg/product/16590/hidratirashta-maska-za-suha-k … atment-250ml.html

Те са част от 4 стъпкова терапия която включва ДПШ, един друг продукт наречен cuticle sealer който аз нямам и искам да пробвам но съм го намирала само в 1 литър опаковка реконструктора и худрататора.

Аз правя терапията по следният начин:
Първо мия с дпш на joico (може и друг), след това леко подсушавам с кърпа, нанасям реконструктора, съоя поне 30 минс, отмивам с вода, пак подсушавам с кърпа и нанасям хидратора за още половин час.
Косата става уникална след това.
Реконструктора е протеин за хидратора мисля че е ясно.
Закупих терапията след като прочетох много ревюта в американски сайтове и все положителни
Много благодаря!

# 598
Здравейте, момичета! От години искам да си изсветля косата, която е натурално ниво 6, с 2 или може би 3 тона до златно русо и активно се поразрових за фризьори и т.н. преди около година, но всички салони, които посетих за консултация ми предложиха обезцветяване с блондор, което не мисля, че е удачно и предполагам много от вас са на същото. Та, купих си боя 8.0 и 9.0 с 9% оксидант, спрях се на Oway като форумен любимец, но имам въпрос, тъй като ще ми е първо боядисване - имам един Сolorphex лежащ наоколо, който купих, защото беше на промоция, добре ли ще е да го използвам или няма смисъл при положение, че боята е щадяща?

# 599
Според мен можете да го добавите в боята, но при първо изсветляване, при това с боя, с 9 оксидант, аз честно не виждам смисъл. Нито чак толкова ще ви се изтощят дължините, нито да са вече изсветлени и да ги пазите.

Общи условия

Активация на акаунт