Боя за коса - Blond49 - Клуб на блондинките

• 48 245
  • 764
  •   1
Отговори
# 330
Да така е не става на всяка коса, но дори да е 12% пак е по- щадящо от блондор.
Иначе моята си я правя точно с 6%.

Последна редакция: пн, 12 апр 2021, 16:23 от G.Savova

# 331
  • В полите на Пирин планина
Толкова русо с 6% няма как да стане, дори и на естествено светла коса...

# 332
О да като нейния цвят няма как да се докаратолкова русо само с боя, освен ако не е напълно бяла косата. Не бях се замисляла, тъй като никога не съм искала толкова русо. Обикновено го асоциирам с водещата на едно бг предаване дето се съдят за щяло и нещяло. Та жената е с такова русо, и изобщо не и отива.

Последна редакция: пн, 12 апр 2021, 18:49 от G.Savova

# 333
  • В полите на Пирин планина
Аз също се боядисвам с 6% и 8-ци, защото искам тъмно русо. Естествената ми коса е светла, т.е. целя около 1 тон изсветляване. Но съм по-скоро изключение. Simple Smile

# 334
Аз пробвах Матрикс, дето някой я похвали от преди няколко поста. Да ви кажа, доста силна ми дойде и агресивна. Направих я с 9 оксидант, скалпа и кожата на врата ми бая се опърлиха. Корена пак е една идея по-тъмен, което ме ядоса на фона на това че боята си е агресивна. Не знам дали ще повторя. Иначе надолу си стана равномерно рус цвят, натурален, без оттенъци, стоях около 3 мин в банята с разпенена боя. Не съм сигурна дали ще повторя скоро.

Последна редакция: пн, 12 апр 2021, 18:56 от brumm

# 335
Да не се бъркаш?... Наскоро nad_tab похвали Матрикс... Мажирел не помня да е коментирана скоро...

# 336
Редактирах се 😀😀, блондинка съм, прощавайте

# 337
  • София
Аз нямах никакъв проблем с Матрикса с оксидант 9%, корена ми стана по-светъл. На мен ми зеленееше леко, след първото измиване с NO Yellow се оправи.

Но наистина е силна, без да е миризлива, толкова светъл корен с друга боя не съм постигала.

# 338
  • sofia
Мислиш ли че 10 Мин блондор са по- щадящи от 30 Мин боя с 6% окислител ?
Simple Smile не, не мисля
русо щадящо....голям мит ,просто става два пъти по– бързо и предпочитам така:)

# 339
Здравейте момичета, искам да питам някоя изсветлявала ли си е косата с боята на олиосета. Естественият цвят ми е 7, от години е доста светла, но този цвят го постигам със Syoss и понеже вътре има синьо прахче реших да пробвам нещо по щадящо Blush

# 340
  • София
YANA1986 Поздравления за добре изглеждащата коса, въпреки блондора! Simple Smile

В тази връзка искам да ви попитам: С какво предпазвате и третирате горния слой на косата? На повечете блондинки ( и при мен вкл. ) той се къса, трудно расте и стои като изгорял. Пробвам с различни термозащити, олиа, кремове и след като я изсуша краищата пак седят като изгорели. А я подстригвам редовно.

# 341
  • София
YANA1986 Поздравления за добре изглеждащата коса, въпреки блондора! Simple Smile

В тази връзка искам да ви попитам: С какво предпазвате и третирате горния слой на косата? На повечете блондинки ( и при мен вкл. ) той се къса, трудно расте и стои като изгорял. Пробвам с различни термозащити, олиа, кремове и след като я изсуша краищата пак седят като изгорели. А я подстригвам редовно.

За жалост, никак... онзи ден фризьора просто подстрига по-късо горния пласт.

# 342
И на мен ми писна от този горен пласт. Колко пъти съм подстригвала цялата коса заради него.

# 343
Brummm, ти не сподели с кой номер на Матрикс си се боядисала? Hands V

# 344

Общи условия

Активация на акаунт