Борбата с рака - духовното оцеляване, физическото преодоляване - 70

• 48 973
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
  • Sofia
Леко да минава!

# 556
  • Русе
Зори, стискам палци да мине леко Hug

# 557
  • Русе
Болки по тялото - гръб,кръст,колене, китки...Снощи не можех място да си намеря,на където и да се завъртя,всичко ме болеше.
Зори, аз имах същите болки, когато бях с Ковид- открих, че топлия душ ме облекчава и през 2-3 часа влизах в банята, на своя глава пих и Беналгин. При мен кризата беше ден и половина. Да минава бързо и леко.

# 558
Зори дано бързо да мине. Ти нали имаше някакви симптоми покрай детето преди време,?

# 559
Скорошно оздравяване, Зори🤗❤
   ММ имаше същите мускулни болки, когато беше с Ковид, но придружени с температура доста дни. Дано при теб да мине леко и бързо.

# 560
Дами, тъй като в момента ми вливат, сама съм, скучая и по повод днешния празник реших да споделя. Мъжът ми като види че ми е лошо след вливка, млъква и изчезва някъде. Тежко му е на човека. Та реших да го питам като в рекламата на Малиция, като се прибера
- Ти не използваш ли ФЕК, Доцетаксел или подобни коктеили. Какъв мъж си ти тогава!
🤣🤣🤣

# 561
  • Plovdiv, Bulgaria
Болки по тялото - гръб,кръст,колене, китки...Снощи не можех място да си намеря,на където и да се завъртя,всичко ме болеше.Точно като след бялата химия ми е.Сухота в гърлото,главоболие.Сутринта имах малко температура, но сега нямам.
Зори, и ние вкъщи сме с Ковид. Донесе го моят съпруг от колега, който бил без маска и болен, въпреки, че моят съпруг е бил с маска! ВЪЗМУТЕНА е крайно недостатъчно за такъв тип хора! Започнахме веднага ивермектин, но аз имах понякога главоболие и болка в очните дъна, болеше ме в началото кръст, гръб, врат, но мислех, че е от остеопорозата хаха, а това били симптоми основни на този щам. Вчера се влоших, силна тежест в гърдите, много отпаднала и температура до 38, по препоръка на лекар от ковид отделение /той ни лекува по телефона/ започнах дексаметазон, който отлагах. Днес ми е по-добре засега.
Прегръдки от мен!

# 562
Здравейте момичета.
Пиша и плача защото вече ми писна (и без това съм с лабилна  психика, но нещата,които ми се случват ми идват в повече)
Оперирана съм преди седем години от дуктален папилом на дясна гърда.
А миналата година през май от фиброаденом отново на дясна гърда.
С лавата гърда никога не съм имала сериозни проблеми НО онзи ден усетих, че е по-твърда болезнена и напипах огромна буца в нея- преди цикъл съм ако това има значение.
Веднага тръгнах на мамолог (последното ми посещение беше декември месец при доктор Валентин Иванов от Токуда, който за съжаление разбрах, че вчера е починал).
Отидох в онкологията прегледаха ме и казаха, че имам неравномерни кисти в този участък които вероятно са се възпалили и ми изписа антибиотик за една седмица.
Прочетох в интернет,че има рак, който е със същите симптоми, които имам аз възпаляване, зачервяване и болка ... Не мога да спра да плача!
Има ли момичета между вас с подобни симптоми?Появила се изведнъж възпаление на гърдата който се оказва туморен процес.(пак напомням, че посещавам мамолог често и досега не съм имала проблеми с тази гърда освен кисти под 5 милиметра)
Не знам къде да отида за второ мнение, макар че никой досега не ми е казвал че може да е рак, но явно имат съмнение щом казаха задължително след седмица (10дни)да отида пак.Аз силно съм притеснена! Ако не полудея дотогава ще отида 😢.
Преди имах и киста на дясна оперирана гърда,която доктор Иванов ми пунктира вкара спирт на нейното място и тя се залепи.
Сега вече като го няма има ли някой който да се занимава с подобна манипулация?
Надявам се да ми пишете.
Предварително ви благодаря.
Здраве и късмет!

# 563
  • Русе
Шуши, стискам палци бързо да Ви минава и без усложнения Hug

Светла, не се панирай излишно. Дишай дълбоко. Пък и рак да се окаже, ние тук всички сме така и дишаме още.
Кисти също болят и се възпаляват. От личен опит го казвам.
Търси второ мнение днес/утре преди да си се съсипала тотално. Василев, другарчето му, че не му помня името... дано и другите мацки предложат имена. Всеки ще откликне за спешен преглед.

# 564
  • София
Светле,не се панирай предварително. Майка ми също е с кисти и няколко пъти вече и теглят течност.Но пък на позната и намериха рак при операция за премахване на киста,та си трябва следене.Ако много се притесняваш ,може да си правиш ЯМР веднъж годишно.Дано са само кисти!

Благодаря, Шуши!И ЛЛ ми го изписа днес,само чакаме и ПСР-а,че аз антигенен от аптеката само имам.Обаче колегата ми бръкна доста навътре,чак усетих да ми се стича кръв назад ,а тези в лабораторията едва брълнаха  ,почти не усетих,та не знам, колко ще е  достоверен.Личния ми даде направление за теста,за кръв и снимка.Снимка няма да правя за сега,ще изчакам.Неприятно впечатление ми направиха в лабораторията, защото след ПСР-а ме пратиха на кръв на другата опашка,а не ми взеха те.Еми то така мога да заразя някой,там чак всякакви - може да има бременни,онлоболни и т.н.,много глупаво решение от тяхна страна.

# 565
  • Plovdiv, Bulgaria
Светле,не се панирай предварително. Майка ми също е с кисти и няколко пъти вече и теглят течност.Но пък на позната и намериха рак при операция за премахване на киста,та си трябва следене.Ако много се притесняваш ,може да си правиш ЯМР веднъж годишно.Дано са само кисти!

Благодаря, Шуши!И ЛЛ ми го изписа днес,само чакаме и ПСР-а,че аз антигенен от аптеката само имам.Обаче колегата ми бръкна доста навътре,чак усетих да ми се стича кръв назад ,а тези в лабораторията едва брълнаха  ,почти не усетих,та не знам, колко ще е  достоверен.Личния ми даде направление за теста,за кръв и снимка.Снимка няма да правя за сега,ще изчакам.Неприятно впечатление ми направиха в лабораторията, защото след ПСР-а ме пратиха на кръв на другата опашка,а не ми взеха те.Еми то така мога да заразя някой,там чак всякакви - може да има бременни,онлоболни и т.н.,много глупаво решение от тяхна страна.
Зори, и на мен като ми взеха PCR а, беше едвам докосване в устата и в носа, но пък положителен излезе.  Един път преди Нова година  в КОЦ Пловдив такъв тест ми направиха, че направо 3-4 дни ме боля носа отвътре.
Аз моята лична искам да я сменям. Ходим толкова рядко при нея за изследвания, иначе само 1 път месечно за рецепта за Ксанепра.
 Не ни дава направление за кръвни изследвания, тя ги пускала като оздравеем, молих й се за снимки, ми то аз излиза ,че трябва да си следя всичко, тя за какво е? Редно е от нея да е инициативата за всичко! Да не говорим, че от 10 години, на пръсти сме ходили при нея за направления и то все за сериозни неща.

# 566
  • София
Зори и Шуши, леко да го изкарате!
Зори, ти не беше ли го карала, защо имам такъв спомен?

Светла, ако имаше съмнения за нещо, щяха да кажат направо, най-вероятно наистина е възпаление, изпий си антибиотика и не са шашкай предварително.

# 567
  • в сърцето на държавата
Шуши, Зори...бързо да се оправите!!!
Светле,  дано няма лошо при тебе...
Моят мъж пак отива на вливки утре...херпецин, после е жив зян...

# 568
Зори, Шуши, успех, да мине леко!

# 569
  • София
Благодаря ви!

Олив,детето го кара и мен тогава много ме болеше глава и мислех,че съм го карала,но после правих тест за антитела и нямах.
 Теста ми е положителен.
 Обаче левкоцитите ми са 2.4,при вас също ли са така?

Общи условия

Активация на акаунт