НОЕМВРИйчета 2❤2❤ тема 3

• 26 943
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Абе, момичета, на някоя от вас още да и кървят венците?
На мен малко ми кървяха, но в началото на месеца най-накрая намерих време на отида на зъболекар. Казаха ми, че през бременността е нормално да се повъзпалят, както и, че се е понатрупал зъбен камък (което обикновено не се случва чак толкова при мен) и съответно той допринася за възпалението. Изчистиха ми го и ми казаха няколко дни да жабуря с Елудрил, за да се възстановят венците. Та определено имаше ефект от двете неща и вече си възвърнаха нормалния цвят.

# 106
Здравейте. На тези от вас, на които им е дошъл вече цикъла - как е.?
На мен ми идва за втори път. Първия беше слабо към нормално. Но сега е много обилен. Такова чудо не е било. Знаете ли някой трик, да не става река.. Аз като родих не кървих толкова...
Иначе не чувствам някаква болка, всичко ми е ок.

# 107
Мен ме предупредиха, че първият ще е по обилен к така беше, после се нормализира. Трик мисля че витамин ц отслабва кървенето ама не съм сигурна, помня че аспирина или нещо такова го засилва. Проверка в Гугъл направи Simple Smile но аз не бих пила, явно тялото се чисти. Големи превръзки и честа смяна.

# 108
Момченцата са си по едри, няма спор, Калоян на 3м беше 6,600 и 62 см. По моя кантар сега е 6,900 и 63 см. На консултация сме чак на 12.03, че нали трябва да има 1 месец между ваксините, а и той реално на 05.03 ще направи 4м. Реших да му сложа ротарикс. Аз си мислех, че е големичък 😂 явно е в норма, още половин кг и ще удвои рожденното си тегло. Знам, че до 6м задължително трябва да е така.
Лятна количка аз мисля да взема нова, може би към април май. Тази ни е адски голяма и едва се събираме в колата.
Юмручета още си ги стиска, не чак до бяло но рядко ги отпуска. Забелязвам го днес доста си играе сам, хваща играчки, дори успя да огъне арките на гимнастиката 😂😂😂 то не бе ритане, дърпане, бутане 😂😂😂 започна да се върти доста, но обръщане няма. Мисля си, че ще е мързеливичък
Цвети същата работа и при нас 1:1. Явно са ни се паднали близки по характер и физика бебчовци.

# 109
Моята първа менструация беше доста обилна в рамките на 3 дни и после спря изведнъж. Сега ще видим втората, важното е, че нямах болка. Стискайте палци да е все така, и за вас стискам аз, че е много тежко да имаш такива болки всеки месец!
 Моля ви се кажете ми какво е това нещо да яде през 1/2 часа през нощта и да реве. Как се промени това бебе, а така добре си спеше, и ние покрай него. 😂 Кърмата ми ли не е качествена, по принцип имам, даже и повръща. Мислех, че е скок, но не е. Не искам да му отказвам да папка, обаче е смазващо това положение.

# 110
  • София
Позлва те да заспи. Нищо ти няма на кърмата, хаха.
Кърмачетата имат такива периоди.
Поне го кърмиш и имаш силата на цицата! The ultimate mute button Grinning
Ако иска на час, аз бих му отказвала и му давала на 2. Ама не знам каква е вашата динамика.Може и да не ми е добър съветът.

# 111
И при нас е така. Вече се отрича твърдението, че има не хранителна кърма. Ако детето си расте, значи имаш достатъчно. Периоди са това и са съвсем нормални. Изтощително е, знам, вечер не ми се ляга изобщо като знам какво ме чака. Но знам, че ще мине и това, трябва да стиснем зъби още малко. Засега предпочитам просто да ми дам да яде, отколкото да реве и да трябва да го разнасям половин час, за да поспи още час.

# 112
  • Варна
Във Варна е 16 градуса и пече яко слънце. Изкарали сме Борко по боди, панталонки и разкопчан суичър. На мен ми е топло по блуза и се потя. Виждам бебета около 1 годинка в количката с шал, шапка и зимно яке. Вътрешно плача за тях.

# 113
И ние сме по боди, леко ватирана блузка и плътен памучен панталон. Духа слаб ветрец при нас въпреки слънцето, но с блуза и шушлеков елек ми е ок. Разминах се с количка, увита със зимен термочувал. И аз плаках.

# 114
А аз видях в морската и бебета със космонавт и дъждобран 😭😭 Колко да духа, то в количката е завет. Аз го метнах в колата така както е в нас и взех 1 суичър и шапка за всеки случай. Изненадана съм, че всичко работеше 😱
Днес нашия тати има РД и бяхме цял ден на разходка. Излязохме в 12 и пъкмо влизам в нас, кърмих отново в колата. То не се виждаше алеята от хора, но следващия път заселвам една пейка и не ми пука 😁

# 115
  • Тук... някъде
А аз почти се разплаках, защото замръзнах😣 при нас много подлъгва слънцето, а вятъра е леден. Изкарах бебка по тънък гащеризон и суичър, а аз с пролетно якенце. За нея нося винги дрешки и й облякох заешкия костюм, но аз си мръзнех. Един термометър в града показваше 10 градуса и аз толкова си го усещах, а според weather -a беше 18 🤦🏼♀ Вчера беше обратното - приложението показваше 13, а навън беше жега и се наложи пак в движение да разсъбличам, а аз да се потя с дебело яке.
Аз си чакам за втори път М, но първия път беше доста оскъдна, ще видим сега как ще е.
Цвети, да ти е жив и здрав рожденика!

Последна редакция: сб, 27 фев 2021, 20:14 от KOKONDRELLA

# 116
  • Варна
Цвети, честит ти рожденик! Жив и здрав да е и много да ви обгрижва с любов с малкия! Stuck Out Tongue

Ние предположихме, че ще е кочина в морската и отидохме на разходка в Албена. Беше супер. Трябва да пробвате, особено сега щъкат разни хора, но малко. Кърмих го в една градинка с беседка. Satisfied
Оххх като видя дъждобран без дъжд, сняг или вятър и ми става лошо... Cold Sweat

# 117
Вчера и днес и аз хвърлих термочувала и космонавта. Тук бяше 19 градуса. 0ях пред дилема какво да облека. Нямам за момента подходящи дрехи.

# 118
Тия с навлечените бебета в морската и аз ги видях. Ама имаше и такива, дето ме гледаха укорително, че моите са БЕЗ шапка 😁 Как да ги навлека, като аз бях по къс ръкав..

# 119
Благодаря ви момичета!
Наистина ми е жал за децата. Пазят пазят, но така милите прегряват 😟, а утре като е -10 с колко космонавта ще ги облекат 😟 , но всеки си решава за детето.
Ние уж излязохме за 2-3 часа, а направихме голяма обиколка на крайбрежната и морската 😂, направо се преродих. Миналата година заради пандемията, а после и през бременността не успявах да се разхождам толкова. То не беше жега, пишка ми се, искам да поседна 😃😃

Общи условия

Активация на акаунт