Отговори
# 450
Эдравейте в 6 г.с съм и имам кашлица може ли да ми препоръчате някакъв сироп? Една прятелка ми сподели че мога да пия ванилия с сок според вас ще навреди ли ? благодария ви предварително

# 451
Эдравейте в 6 г.с съм и имам кашлица може ли да ми препоръчате някакъв сироп? Една прятелка ми сподели че мога да пия ванилия с сок според вас ще навреди ли ? благодария ви предварително

Здравейте, може да вземете Фитолор сироп, който е с бяла ружа и лайка.

# 452
Здравейте, в 7 ми месец съм, със ниско кръвно, анемия и от седмица, две не мога да спя, постоянно ходя до тоалетната, боли ме какво ли не, и после през деня нищо не мога да правя, като парцал съм, може ли да се пие нещо за безсъние, защото на мен ми влияе много това или просто както казват повечето ще се търпи и това е.

# 453
Здравейте, в 7 ми месец съм, със ниско кръвно, анемия и от седмица, две не мога да спя, постоянно ходя до тоалетната, боли ме какво ли не, и после през деня нищо не мога да правя, като парцал съм, може ли да се пие нещо за безсъние, защото на мен ми влияе много това или просто както казват повечето ще се търпи и това е.

Здравейте, може да вземете Шуслерови соли номер 3 и номер 5 ( до 12ч на обяд) по 3 табл. дневно и Шуслерова сол номер 7 по 5 табл. вечер преди лягане в гореща вода (тя е подходяща при безсъние).

# 454
Здравейте. Бременна съм в 6 г.с От три дни ми е много зле- ужжасно потене и и вълни, умора, замаяност. Имам си тревожност за която пиех Дуксет-антидепресант, но спрях веднага като разбрах. Възможно ли е да ми се връщат симптомите или има как да е и от хормоните?  Ще посетя доктора си но все пак има ли възможност в краен случай да пия АД и бременност?

# 455
Здравейте, по препоръка на лекари трябва да въведев жълтък след годинката, както и пшеницата. Бебчо е на 8м., захранен със зеленчуци, заешко, ориз и сливи. Доколкото знам трябва да се редува месо и жълтък. В случая какво да добавя в пюрето вместо жълтък?

# 456
Здравейте, по препоръка на лекари трябва да въведев жълтък след годинката, както и пшеницата. Бебчо е на 8м., захранен със зеленчуци, заешко, ориз и сливи. Доколкото знам трябва да се редува месо и жълтък. В случая какво да добавя в пюрето вместо жълтък?
Здравейте, ако не давате жълтък, тогава всеки ден добавяйте месо към зеленчуковото пюре.

# 457
Здравейте. Бременна съм в 6 г.с От три дни ми е много зле- ужжасно потене и и вълни, умора, замаяност. Имам си тревожност за която пиех Дуксет-антидепресант, но спрях веднага като разбрах. Възможно ли е да ми се връщат симптомите или има как да е и от хормоните?  Ще посетя доктора си но все пак има ли възможност в краен случай да пия АД и бременност?

Здравейте, трябва да се консултирате с лекаря, който е предписал антидепресанта. По принцип тези лекарства се спират постепенно, а не изведнъж. Хомеопатичен продукт при тревожност е Sedatif PC.

# 458
Здравейте Мира Делчева, благодаря ви предварително за отговора. От няколко дни имам бяла точка под долния клепач на едното око и чувствам бодежи в самото око. Кърмя бебче на месец, има ли някакво хомеопатично лечение на проблема или да изчакам да отшуми?

# 459
Здравейте, може ли да споделите подходящ хранителен режим за дете на 1 г и 6м което в момента е с повръщане (вирус)?

# 460
Здравейте, може ли да споделите подходящ хранителен режим за дете на 1 г и 6м което в момента е с повръщане (вирус)?

Здравейте, първо трябва да спре повръщането, давате течности по 1-2 лъж. докато спре повръщането. После захранвате с бисквита, сухар, супичка по малко като сдъвква много добре храната.

# 461
Здравейте Мира Делчева, благодаря ви предварително за отговора. От няколко дни имам бяла точка под долния клепач на едното око и чувствам бодежи в самото око. Кърмя бебче на месец, има ли някакво хомеопатично лечение на проблема или да изчакам да отшуми?

Здравейте, опитайте да правите промивки с лайка. Запарвате лайка с гореща вода и с тампон промивате окото.

# 462
Здравейте,

Синът ми, който е на 2, преди дни прояви алергия към храна - не знаем какво точно е, но имам съмнения, че е от прекомерно ядене на ягоди, малини и цитрусови плодове. Появи се обрим по лицето и в момента е на диета.
Знам, че не трябва да яде цитрусови плодове, червени зеленчуци + моркови, риба, яйца, шоколад, месо, но съм в шах - какво меню мога да му изготвя?

Обезсолено сирене и кисело мляко може ли да яде? Банани, круши? Ядкови млека? Може ли броколи? Бисквити детски?

# 463
Здравейте,

Синът ми, който е на 2, преди дни прояви алергия към храна - не знаем какво точно е, но имам съмнения, че е от прекомерно ядене на ягоди, малини и цитрусови плодове. Появи се обрим по лицето и в момента е на диета.
Знам, че не трябва да яде цитрусови плодове, червени зеленчуци + моркови, риба, яйца, шоколад, месо, но съм в шах - какво меню мога да му изготвя?

Обезсолено сирене и кисело мляко може ли да яде? Банани, круши? Ядкови млека? Може ли броколи? Бисквити детски?

Здравейте, обичайно в такива случаи се препоръчва изключване на храни алергени за известно време, една-две седмици или повече. Това са млечни продукти и мляко, цитруси, мъхести и горски плодове, риба, яйца, шоколад, ядки. Месо може да давате като пилешко, пуешко, заешко месо. Ако продължават симптомите, може да направите кръвен тест за алергии, за да се види на кои храни реагира. Много е малко информацията, за да мога да се ориентирам, но може да ми пишете на имейла mira@miradelcheva.com с повече детайли и при нужда да се направи допълнителна консултация.

Последна редакция: пн, 23 окт 2023, 10:47 от Рaдост

# 464
Здравейте,

Здравейте, обичайно в такива случаи се препоръчва изключване на храни алергени за известно време, една-две седмици или повече. Това са млечни продукти и мляко, цитруси, мъхести и горски плодове, риба, яйца, шоколад, ядки. Месо може да давате като пилешко, пуешко, заешко месо. Ако продължават симптомите може да направите кръвен тест за алергии, за да се види на кои храни реагира. Много е малко информацията, за да мога да се ориентирам, но може да ми пишете на имейла mira@miradelcheva.com с повече детайли и при нужда да се направи допълнителна консултация.

Благодаря! Писах ви.

Общи условия

Активация на акаунт