Жената зодия Риби - 19

• 33 979
  • 425
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Е, масова идея за рибите е, че обичаме драмата. Може би, като бях на 20. Сега само като си помисля за драматизми и ми става лошо Laughing

# 316
Как си изкарвате, риби? Започвате ли да усещате приближаването на есента вече?

# 317
Здравейте рибки! Изчерох доста, но не намерих къде да си изчисля асцендента. Може ли помощ?

# 318
  • София
Ти знаеш ли точния си час на раждане? Знаеш ли го, изчисляването става лесно и има достатъчно места, които го правят.

# 319
А как мога да разбера дали съм родена по времето на ретрограден Меркурий?

# 320
Да знам го. Открих доста места в нета. Риби с асцендент рак съм. Heart

# 321
  • Sofia
Да знам го. Открих доста места в нета. Риби с асцендент рак съм. Heart

Аз пък съм Риби с Асцендент Скорпион. И двете с теб сме двойна Вода /по Слънчев знак и Асцендент/. Океан от емоции, чувства, изживявания, сърдечни трепети, усет, нюх и интуиция... но и море от тревоги, страхове, напрежение, силна емпатия, ако не сме се научили как да ги владеем и как да съхраняваме психиката, душата и духа си.

Здравейте на всички в Аквариума Simple Smile Не съм писала тук някъде от май-юни месец миналата година! Бях в тежка депресия, съответно изобщо не съм влизала и във форума. Нито да чета, нито да пиша... Добре, че съвсем скоро този гаден период свърши и сега се уча отново да "плувам" в дълбоките форумни води на бг-мамма. Добре заварила, дами! ... Явно Сатурн лично на мен много ми сговняса положението, общо взето единствено по отношение на психичното ми здраве. Всичко друго ми е наред, слава на Бога. Как сте останалите Рибки?

# 322
Аз от известно време съм доста зле психически

# 323
  • София
Vihrogonche, съжалявам, че си минала през това. Ако ти се споделя- пиши.
При мен както винаги всичко е на юруш, 100 дини под всяка мишница...Въобще това лято не го усетих.
Карам курсове от 2 години и в неделя ми беше последния изпит. Вчера осъзнах, че от пролетта не съм си извеждала децата на площадката. Баща им ги извежда 1-2 пъти седмично, като смогне. Баткото излиза и сам, но малкият не смее. Излизал е 2-3 пъти с батко си, ама сме на нокти и като цяло мъжът ми не е съгласен, та гледам да не разрешавам нещо, който той не иска.
На нова работа съм от 3 дни. Видях обявата на компания, с която работим в предишната ми работа...и малко ми беше кофти, ама подадох молба. Познавам собственичката от години, тя неведнъж се е шегувала, че ще ме открадне и то аз се дадох накрая.
Малко ми се сърди бившата шефка и колежка. Много си бяхме близки, ама тя е такава-всичко е на живот и смърт, днес, завинаги...ако нещо не се случи, както и харесва е почти равно на предателство. Не сме се карали, но си я забелязвах, че е унила, казах и, че ще минавам да пием кафе и чат пат и пиша, ама е мълчалива.
Близнаци е, знаете ги какви са тип "всичко или нищо" и сме приятелки от години, но тя си е да кажем малко злопаметна и много обсебваща. Приятели ли сме-всичко трябва да ни е общо. Чакам да минат тук първите ми дни, седмици и ще и занеса кафе някой път, може би да поговорим отново.
А в новата работа е доста натоварено. Досега в бившата ми работа не беше натоварено, пиехме си кафенце двете по цял ден, бъзици, снимки, дрехи, пазаруване, клюки и сплетни. Сега си е истинска работна, корпоративна среда в офис, с протоколи на работа. Симпатични са-шефката познавам от 12 години, две колежки познавам бегло, трета пък преди много години ме е обслужвала когато имаха магазин, а не цяла компания, изнасяща за цял свят.
Но пък е интересно, сферата ми е на сърце, от 5 години работя в нея и ми е нещо като кариерно израстване. Има и накъде във фирмата, също и сме се разбрали след изпитателния срок да поема някои други неща, които ще се заплащат допълнително. Та ми е вълнуващо, макар и доста уморително.

# 324
Рибки, лесно ли се отпускате на ново работно място и как сте при работата в екип?

# 325
Аз от известно време съм доста зле психически
Не си сама...

# 326
  • Sofia
Дези, радвам се за теб Flowers Hibiscus Все така да се чувстваш на мястото си в местоработата ти! Flowers Four Leaf Clover
Горска катеричка и Паневритмия, период е, и това ще мине, горе главите! Revolving Hearts
Добре се чувствам на ново работно място, бързо свиквам, да, а и се сработвам с колегите, когато трябва да се работи в екип, а не само по индивидуални проекти и задачи.
И да, усещам как лека-полека идва Есента. Сутрините са по-хладни. Вече има опадали жълти и оранжеви листа по Земята.
Радвам се, че темата ни се раздвижи!
Пишете и останалите Blue Heart

# 327
Вихрогонче, ти от отдавна се включваш. Помня преди години в една от темите беше писала, че имаш книга за съвместимостта между различните зодии и тя бях помолила да ми напишеш какво пише за Риби и Лъв и ти ми беше отговорила. Вълнуваш ли се от Астрологията? Blush

# 328
  • Sofia
Много се интересувам.
Аз съм психолог, астролог, зрителен терапевт и таролог.
Бъдещ писател също така.

# 329
Супер. Доста интереси. Heart Психологията е много интересна наука, но какво е "зрителен терапевт", извини?

Общи условия

Активация на акаунт