Жената зодия Риби - 19

• 33 971
  • 425
  •   1
Отговори
# 330
  • Sofia
Зрителният терапевт е много рядко срещана професия, изобщо по света. Той/тя работи със зрително затруднени лица, които обаче не са напълно слепи и които желаят да използват максимално ефективно остатъчното си зрение. Усвоила съм разнообразни очни игри и зрителни комплекси от упражнения, като ги прилагам с моите потребители, в рехабилитационния център, където работя, в София. Вече 12 години съм психолог и зрителен терапевт в този център. Астролог съм от 2010 година, а таролог - от 2021 година. Била съм и учител философски цикъл два пъти през живота ми досега, но понастоящем не работя в училище. Но темата е за всички РИБИ, затова достатъчно за мен...

# 331
Вихрогонче, много ме впечатли!
Тук някой преди време не писа ли, че чак 2026 г. ще ни отпусне каиша?

# 332
Да, аз го писах. Според мен 2025 ще бъде трудна година. Аз още от сега съм започнала да гледам аспекти. От декември тази година се започва едно ретроградие на лични планети и няма да е готино …

# 333
  • на Мелмак
Оооо, я по-ведро! Hug
Има моменти, минават и заминават.

# 334
Зрителният терапевт е много рядко срещана професия, изобщо по света. Той/тя работи със зрително затруднени лица, които обаче не са напълно слепи и които желаят да използват максимално ефективно остатъчното си зрение. Усвоила съм разнообразни очни игри и зрителни комплекси от упражнения, като ги прилагам с моите потребители, в рехабилитационния център, където работя, в София. Вече 12 години съм психолог и зрителен терапевт в този център. Астролог съм от 2010 година, а таролог - от 2021 година. Била съм и учител философски цикъл два пъти през живота ми досега, но понастоящем не работя в училище. Но темата е за всички РИБИ, затова достатъчно за мен...

Интересна ми е комбинацията между Риби и Близнаци Simple Smile (жена Риби,мъж Близнак).

Като цяло ,не знам дали при всички от нашата зодия Риби,но мен от доста си ме влекат точно тези теми:астрология ,таро напоследък. Любопитно ми е,какво ми е подготвила "съдбата" 😂😂😂.
Макар,че тарото ,не знам до каква степен може да покаже бъдеще и тн. По скоро си е някаква енергия ли и аз нз.
Но имам правен хороскоп ,по принцип ми казаха,че ми е заложено🙈.
Майтапа на страна,но имам страшно силно развито 6-то чувство Simple Smile Може и при всички Рибки да е така Simple Smile

Дано и 2025 г да не е трудна,че ще се побъркам вече 😂.Стига искам да се случват хубави нещаа 🫶🏽

# 335
Да, аз го писах. Според мен 2025 ще бъде трудна година. Аз още от сега съм започнала да гледам аспекти. От декември тази година се започва едно ретроградие на лични планети и няма да е готино …
А аз хранех надежда, че ще е по-добре от тази година, която не харесвам.

# 336
При мен тази година е ммого трудно, отключих хипохондрия и си представям как всеки момент умирам.
Вихрогонче, мислех да посетя психолог. Работиш ли онлайн?

Последна редакция: сб, 24 авг 2024, 16:38 от Анонимен

# 337
То коя година изобщо писаха да ни е силна? 😁

# 338
За тази - 2024, чух с ушите си, пък и я усещам като такава. Обаче и следващата вече ми идва в повече.
Адриана да каже подробности, моля, че ми се сви сърцето.

# 339
Не се шашкайте, всяка карта е различна, на някой годината може да му е много трудна, но пък при друг да има успехи и повече благополучие.
При мен 2022 беше много трудна година, с много обрати, 2023 също не беше лесна, но малко по-добре. За 2024 няма да коментирам, защото още не е свършила Simple Smile
За 2025, просто гледах, че аспектите не са добри, слушах и астролози да казват, че няма да бъде лесна година.
При нас рибите все още е сатурн все пак, това не е леко, отделно марс, венера и меркурий ще бъдат ретроградни една след друга, като даже в някои периоди и ще се застъпят, венера и меркурий в този период ще са в риби, затова смятам, че ще сме по-засегнати. Ама … както някой писа по-горе, ще мине.

# 340
  • Sofia
То коя година изобщо писаха да ни е силна? 😁

Аз ще ти кажа, защото помня и знам.
На Рибите ни беше екстра, когато Юпитер и Нептун си бяха на трон в Риби.
Това последно се случи годините 2021-2022 година.  Общо взето 2023-2024-2025 са си тегавинЯ.

# 341
Аз да ви кажа не съм съгласна. Точно 2022, когато Юпитер беше в Риби, за мен беше страшно трудна година и смятам, че това че Юпитер е в слънчевия знак, не винаги е положително.

# 342
  • Пловдив
2022 и за мен беше много трудна година. Сегашната пак не е лесна , но по се диша.

# 343
  • Sofia
Благодаря ви за обратната връзка!
На мен лично 2021 и 2022 ми бяха много щастливи.
И силно драматични де... Flowers Four Leaf Clover

# 344
2021 ми беше много силна от различни страни. 2022 претърпях пълен обрат от тези няколко страни и още не мога да намеря средата си. Дискомфортно ми е. Работа загубих, приятелства, любов, формата и мотивацията си даже.

Общи условия

Активация на акаунт