Жената зодия Риби - 19

• 31 582
  • 406
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Жал ми е за Рибата в дуото.

# 391
Тази комбинация сме я дъвкали много. За мен е катастрофална, но и тук в темата има поддръжници. Нека се включи още някой с коментар. Аз продължавам да мисля, че това е мъка и за двете страни, но по-скоро за жената като по-чувствителна натура.
Но и не бива да се обобщава, защото зодиите не са единствено определящи за взаимоотношенията в една двойка.

# 392
Аз имам опит с такава Simple Smile
Всичко е много индивидуално, гледат се целите карти, не само слънчевия знак. Може и добре да се развие връзката и да си живеят хората.

Аз примерно не мога да си се представя с мъж Близнаци - няма шанс просто, но имам позната Риби, която е с мъж с тази зодия и се разбират супер.

# 393
Адриана, не са ми известни други сполучливи връзки при тази комбинация. Което не означава, че няма, но явно аз не познавам такива двойки. Ти си такъв пример и дано нещата са винаги "по мед и масло" при вас! Но мисля, че това се дължи на компромисите, които жената Риби прави.
Не че и ние сме много лесни за съжителство!

# 394
  • София-Лагера
Какво е мнението Ви за жена Риба и мъж Водолей?
Имам син от мъж Водолей,след 12г се разделихме.
Беше задушаващо с него.

# 395
Честита Нова година, риби! Тази година я дават силна за нас, желая ви много сбъднати мечти и постижения! 🍀✨

# 396
И от мен да е честита 2025 година!
Да е здрава и мирна, плодовита и късметлийска!
Май само за Два, Везни Козирог четох, че ще е силна.
Да е по-добра от старата!
Засега не усещам положителни промени, даже напротив.

# 397
Да ни е честита 2025г. Simple Smile Бъдете живи и здрави,вие и семействата ви.

2025г - Започна ударно,затварят обекта в който работя 😁🙈
Дано да предстоят хубави неща 🫶🏽.

Поздрави от февруарска Риба, с асц.Близнак 😁🙈🙈. ( топ комбинация 😁)

# 398
Поздрав от февруарска риба, ама друг асцендент. 😁 И при мен така затвориха малко преди коледните празници и ми беше ужасно. Тегав период, кофти сезон да си стоиш вкъщи, още не мога да го превъзмогна, страхотни спомени бяха. Три години от тогава и още не мога да си намеря мястото. А дано да ни е кариерно тая година.

# 399
Честита Нова Година!Нека има много радост и поводи за усмивки!И да се чувстваме добре...Искам да е добра и слна за нас,дано...но тръгна не добре в личен план ,в емоционален ,не се чувствам      ок...

# 400
Дата, и аз възлагам големи надежди на новата година, че старата беше ужасна. Но така се надявах за 2024 г., пък то какво стана...!?
И при мен началото не е добро.

# 401
Поздрав от февруарска риба, ама друг асцендент. 😁 И при мен така затвориха малко преди коледните празници и ми беше ужасно. Тегав период, кофти сезон да си стоиш вкъщи, още не мога да го превъзмогна, страхотни спомени бяха. Три години от тогава и още не мога да си намеря мястото. А дано да ни е кариерно тая година.

Благодаря Simple Smile Ами по сидерален ли какъв хороскоп беше ми казаха Телец.Но май съм си чист близнак😁😁😁😁. Да ,то не толкова работата,колкото колегите ще ми липсват.Страхотни хора.Дано  се случи пак Simple Smile

# 402
Кой 02 си?

# 403
# 404
  • Tezor Obliš
Здравейте и от мен, една петомартенска риба! Innocent
Не мога да кажа, че вярвам напълно на хороскопите, но ми е интересно да ги чета от време на време. Повечето неща, които съм чела като характерни за нашия знак, се отнасят за мен и оттам се събуди интересът ми. Иначе не мисля, че само зодията е определяща и не съдя човек по нея.

Аз примерно не мога да си се представя с мъж Близнаци - няма шанс просто, но имам позната Риби, която е с мъж с тази зодия и се разбират супер.
И моят партньор е Близнаци, разбираме се чудесно. Blush

Общи условия

Активация на акаунт