Жената зодия Риби - 19

• 33 925
  • 424
  •   1
Отговори
# 375
Направо си ме наказа с безразличие. Усещам го.

# 376
Някаква прогноза за до края на годината знаете ли?
Аз нещо загубих енергия от всякъде. Омръзна ми всичко.

# 377
И на мене... писна ми яко!

# 378
Всички ме дразнят, нещо се разболях и това ми изцеди силите, работата още повече ми втръсна и погнуся и изобщо не ми се работи там вече. За отношения толкова не ме еня, колкото в кариерен план.
Ти как си, 🐿️ и всички други ♓?

# 379
Аз съм на тема хипохондрия и постоянно си намирам някакви тревоги. Сега съм решила, че спирам всички вредни неща и почвам на чисто! А аз съм човек на крайностите и като го реша е закон.
Много ми дотегна и в любовен план и всичко.
Кураж, Рибке!

# 380
Това поне е хубаво, че като решиш нещо е закон. Да можех и аз така.
Само не се самонаказвай с тревожни мисли. Направи си тези услуга.

# 381
Е, сега да припомня, че и 2025 г. няма да е супер за нас. Нали така коментирахме преди време тук? Аз съм се настроила за това, но не знам дали ще имам сили.

# 382
Така, така. Мисля, че 2025 ще е трудна като цяло ама ще видим.

# 383
Леле днес колко ми е ревливоо. 🙆🏻‍♀️ Гледам си застаряващото куче и ми става жал като знам, че си я взех от бебенце дето стоеше нестабилно на лапите си и падаше. Вече и погледът е друг, очетата не слушат, болежки тук-там... Мисля си как ще дойде момент да я няма вече. Гледам днес починало едно куче дето се бориха да го спасят от проблем със сърцето и бяха качили клипче как е мъртво.

# 384
Прекрасна тема!
Как сте мили посестрими?
Какви сте, като характер?
Умеете ли да изразявате чувствата си? Тъгувате ли често по идеализирани спомени? Разсеяни ли сте, размечтани ли сте?
Таите ли обидата?
Как сте в психо-емоционален план? Тревожност или депресия? Или и двете?
Какви филми обичате?
Какви са ви хобитата?
Обичате ли тълпите и шума или сте добре в тихи обстановки?
Ще се радвам да чуя за другите рибки!

# 385
Здравей и добра дошла!
Какви сте, като характер? - Колоритна.
Умеете ли да изразявате чувствата си? - Зависи пред кого, но като цяло гледам да спестявам как се чувствам.
Тъгувате ли често по идеализирани спомени? - Доста често. Връщам се към минали неща и си спомням някои с носталгия.
Разсеяни ли сте, размечтани ли сте? - Винаги съм била разсеяна и много ми пречи.
Таите ли обидата? - Да.
Как сте в психо-емоционален план? - Гледам да се държа.
Тревожност или депресия? Или и двете? - Тревожност по-скоро.
Какви филми обичате? - Почти не гледам филми, но харесвам мистерии, трилъри, хорър, драми.
Какви са ви хобитата? - Да чета и слушам музика.
Обичате ли тълпите и шума или сте добре в тихи обстановки? - Не обичам тълпи. Предпочитам спокойна обстановка.

# 386
Такаааааа
 Отдавна не бях влизала във форума, чак забравих кога за последно рових тука. Гледам, че гемиите ви потънали. Явно много багаж е имало. Разтоварвайте се и пълна газ напреде! Grin Вихрогонче, радвам се, че те мернах и си добре.
Като почна от края на 23-та та и досега - супер година ми е. Обаче някак ми е втръснало от хора и комуникация. Просто вече не ща. За 25-та даже хич не съм погледнала какво може да дойде. Е, каквото, такова.
Едно нещо ми се върти в ума да ви питам: Как разбирате духовното развитие, духовното пречистване и самотата (паузата от запознанства и живот от тесен кръг близки) има ли място в духовното? Начините им за постигане също?
Искам да видя вашите гледни точки или дори житейски примери да сверя/ориентирам Пътя си евентуално.

Темата за късмети и Таро също е интересна за дискусия и не бих желала да я прекъсвам.
Как го разбирам - ами достатъчно пространство си осигурява човек или пък обстоятелствата му го осигуряват, за да обърне поглед навътре. Да има време да се очисти от ненужното и да си пренареди илюзиите в главицата.

Не си втълпявайте колко ще е зле следващата година. Обикновено има от "зле-то" и от "добре-то". И двете ще минат и заминат.

# 387
Рибки кажете професия подходяща за нас. Или според вас нещо не знам..Събирам идейки. По професия съм счетоводител, амаа ми е ужасноооо тегаво това нещо. Искам някъде да започна на половин ден, защото още съм нужна вкъщи, ама уви не намирам. Чудя се какво с какво бих се занимавала, собствен бизнес или нещо с повечко време за домашните...

# 388
Рибки, чух че след след ретрограден Меркурий, следват периоди на ретрограден Марс и ретроградна Венера. Какви са особеностите?

# 389
Какво е мнението Ви за жена Риба и мъж Водолей?

Общи условия

Активация на акаунт