Жената зодия Риби - 19

• 33 944
  • 424
  •   1
Отговори
# 360
Как реагират хората като им кажете коя зодия сте? При мен жените обикновено казват колко мила и разбрана е зодията и че имали най добра приятелка риба. Някои от мъжете като чуят казват, че това са най нежните жени или пък даже незабравими. То може това да е нормален диалог за всяка зодия, но така са казвали, че ни опреличават. Оставащи следи в живота на хората. 🤭

# 361
" горките, много объркани и чувствителни". Нещо подобно като коментари.. И са прави... Казвали са ми, че прекалено много мисля и наслагвам някакви неща, които въобще не са истина и влизам в свои филми и създавам сценарии... Страшно е..

# 362
В най-добрия случай са се обръщали настрани с многозначителна усмивка, без да казват каквото и да е.
Иначе съм чувала следните определения: лоши, проклети, инати, хлъзгави, много досадни, несигурни, колебливи, страхливи, избягващи отговорност, приказливи, драма куин. Ако споделиш нещо, го приемат като оплакване. Ако е добро, пък смятат, че се хвалиш.
Ама горе-долу са прави.

Последна редакция: чт, 29 авг 2024, 21:44 от anra

# 363
Споко, Близнаците са по-смотани от нас 🥴😄

# 364
Колко по-смотани? Тези, които познавам, са такива хитреци и нагаждачи, че понякога ми се повдига чак. Обаче са и големи късметлии. Все им се нареждат нещата, сякаш от само себе си.

# 365
  • Sofia
Дами,
Днес следобед станах ВУЙНА на прекрасно момиченце с името САЛИНА Sparkling Heart
Кръстена е на дядо си Салих. Майката всъщност е сестрата на моя съпруг.
Спешно секцио, но и двете са добре Two Hearts  Слава на Аллах / Слава Богу!  ... /ние сме смесен брак/
Малката е над 2 кг, родена е в началото на деветия месец, явно е искала да бъде ДЕВА, а не Везни.
Развълнувана и щастлива съм, меко казано Flowers Four Leaf Clover
Орисвам племенничката си да бъде здрава и много, много щастлива!
А сега... сега отивам да се напия заедно с мъжа ми за нейно здравеееее ..........

# 366
И аз пожелавам много здраве, щастливи мигове със семейството и много късмет!

# 367
Със сигурност е много вълнуващо събитие. Честито! Името ми харесва. Да е здравичка и щастие на цялото семейство и роднини. 🍀
И аз така съм си избрала Рибите пред Водолея. Преносена съм и хванах Рибите в началото им.

# 368
Честито бебче, вихрогонче!
Аз днес имах такава тъпа ситуация. Важен човек за мен не ме поздрави и ме нарани

# 369
Има ли защо? Безразличието е много коварно.

# 370
Ох напълно има защо, но за съжаление аз не съм виновна.

# 371
Ле-ле, обърках се!
Мразя хорското безразличие, независимо дали е насочено към мен или други хора, но се улавям, че понякога "наказвам" някого точно така. Не е хубаво това, но ето - правя го.

# 372
Щом не си виновна намери начин да се свържеш с човека щом ти е важен и да обясниш ситуацията. Хем да се разберете, хем да ти олекне и намериш спокойствие. Успех!

# 373
За съжаление положението е много сложно, Рибке! Ще ми се да можех просто ей така да го оправя. Всъщност може, но с цената да загърбя много неща.

# 374
Човек, който е безразличен не се вълнува изобщо дали се радвате или не се чувствате добре. Безразличието е антипод на емпатията. Сърденето и наказването заради наранено самолюбие показват и доказват, че във Вашите отношения приемате нещата лично - важно Ви е. Има вложени емоция, отношение. Не сте безразлични. Най-добре се разбира кой е способен на емпатия и не е безразличен или емпатията му е маскирано безразличие в трудни времена.
Зодиакалният знак Риби е с възприемчива природа. Попива. Може да е трудно да разграничи чужди мисли и настроения и свои. Като в огледало изважда на повърхността човешките слабости и разочарования. Както и вдъхновява за постигане на мечта.

Последна редакция: вт, 10 сеп 2024, 08:02 от starinthenightsky

Общи условия

Активация на акаунт