Темата за СТИВЪН КИНГ - №15

• 61 806
  • 728
  •   1
Отговори
# 285
Е той сам си го казва героят защо така говори. Това не е езикът в книгата и на автора, и се среща само тук таме..
Какво общо има речта на героят, с речта и езикът на автора? Нищо..според мен..

Едва ли някой си е помислил че Кинг се изразява така, при положение, че е ОБЯСНЕНО кой и защо така говори..

А и тук не сме мрежата, за това коментарът ми стои без връзка с дискусията НИ  ..за това не го разбрах, предполагам...защото е изваден от контекста на друга по място, дискусия..

ПС...езикът не съм коментирала аз, а идеята и историята...Simple Smile...когато казвах харесва ли ми романа..

Благодаря за разяснението.

Последна редакция: вт, 22 ное 2022, 07:53 от teta75

# 286
Много си е хубава "Били Самърс"!

# 287
Тета, някой коментираше езика, това ме подтикна да се включа. Признавам си, не съм отделила много време кой какво точно, преди да коментирам.

# 288
Разбира се, че ще споделиш..нали за това е темата Simple Smile
Аз просто исках да те разбера, обичам да съм наясно...
Поръчах и аз приказката, да видим...

# 289
Сама по себе си книгата и историята в Били Самърс не е лоша, интересна е - отлична основа за развитие с детайли, но точно детайлите на Кинг липсваха, атмосферата. Липсваха ми включване на подробности от историите на подържащите персонажи, за да ги направят пълнокръвни образи.
   Имаше обрат с Мардж, но ми дойде скалъпен, а не изненадващ, точно защото нямаше никакво развитие на нейната личност.

# 290
Бе айде бе ..лошият -добър батко спасява малката  поругана девица в големият лош свят ,разкатава другите лоши и театрално умира БЛЯЯЯЯК 😕

# 291
Боже, коя беше Мардж бе, хора ...вече ми е изфирясало от главата, ужасТ Stuck Out Tongue Winking Eye

Мдам, баткото с травмата от детските години..доста социо така насока.

# 292
Ще ви помоля да не разказвате книгата, защото има хора, които не са я чели още.

# 293
  • Wonderland
Някой получи ли си вече "Приказка"? Досега не съм поръчвала от Бард на pre-order, но като съм взимала от други издателства е пристигала доста преди обявената дата на публикуване и ме изненадаха, че още я няма Grinning

# 294
  • Там където
Някой получи ли си вече "Приказка"? Досега не съм поръчвала от Бард на pre-order, но като съм взимала от други издателства е пристигала доста преди обявената дата на публикуване и ме изненадаха, че още я няма Grinning

Аз я поръчах от БАРД, ама няма нищо още... Уж беше за 15 доставката

# 295
Тета, някой коментираше езика, това ме подтикна да се включа. Признавам си, не съм отделила много време кой какво точно, преди да коментирам.
Аз коментирах, но езика в "Приказка", а не в Били Самърс.

# 296

Още, когато пуснаха pre order писаха, че книгата излиза от печат на 28.11

# 297
И аз помня че в края на месеца излиза..много бързате...

# 298

На 28-ми пишеше аз като поръчах. Иначе наличните идват много бързо.

# 299
  • Wonderland
И аз помня че в края на месеца излиза..много бързате...

Заникъде не бързам, описала съм защо питам Simple Smile

Благодаря за уточненията на другите, чакаме 😊

Общи условия

Активация на акаунт