ЯНУАРЧЕТАта диви,есента посрещат те щастливи!

• 10 446
  • 289
  •   1
Отговори
# 45
Здрасти мами!
Благодаря за съветите, аз идеално знам че трябва да отидем на доктор, но попитах да не би някой да е преживял подобно нещо Heart Eyes
Та докторът каза, че най-вероятно е от Калпол-а, интересно че  и преди съм и давала и нищо и нямаше. Изписа ни капки - Фенистил. От следобедната ни разходка- от слънцето Боби стана още по-червена, но сега почти не се забелязват червените петна, а снощи имаше по цялото тяло #Crazy
Зайче, дано на Ники бързо му минава Heart EyesТрудно е след безсънна нощ да си адекватна на работа...
Клео много е подтискащо това , което ти се е случило с приятелката ти, но дано са установили болестта на време, защото знаеш че е голяма вероятността да бъде 100% излекувана, ако е открита на време ... Това, от което най-много винаги ме е било страх в живота е загобата/смъртта/ на любим човек...
Бодливке, Клео и Лика, много сте готини и вие и бебоците Simple Smile Ние ходим към парка чак следобед, някак все не мога да успея сутринта Sad
Бодливке, кофти за злополуката...Стискам ви палци за петък Heart EyesТо май наистина най-големия проблем ще е как ще издържи Дари без ядене Simple Smile
И Бояна е много неудържима, с пълзене много не ще да се занимава, но иска непрекъснато да е права Laughing
Поздрави на всички мами и бебоци Simple Smile

# 46
Клео, вдъхвай и кураж и бъди силна заедно с нея Hug Моята баба и тя се влачи вече 4та година с рак, обаче на къвта (по скоро на единия вид кръвни телца) Недаваха много време за нея, но ето 4та година бори вече Praynig А твоята приятелка къде ходи, знам че най-добри са докторите в ракова, от баба познавам двама от тях Praynig
Лика, раничката зараства много добре. Сега е кат белег вече и малко по малко се посвива още Hug
Роси, а дали не си и въвеждала някаква нова храна? Никола цялото му лице е изринато, но при нас е от лазенето по пода, всичко пъха в устата и после маже по лицето си, няма никъде другаде освен по лицето, около устата
Бодливке, така ще е занапред, мила ooooh! само дано са по-леки паданията Praynig

# 47
Здравейте пак  как сте днес до петък ще е хубаво времето така,че за среща е супер идеята пу-пу аз съм първа .АЙДЕ НЕ МЪЛЧЕТЕ А ДА СЕ СЪБЕРЕМ Joy hahaha  bouquet

# 48
Клео, тази новина ме побърка Cry Дано е хванат навреме рака, та да е оправи сато Кайли Миноуг Praynig

В тази връзка е много хубаво напомнянето за доФторите. Аз със стоматолога съм много редовна, както и при гинеколога.  Стоматолога вече го отметнах, другата седмица съм на гинеколог. Обаче на мамолог от 2-3 години не съм ходила Embarassed И май е време да си запиша час newsm78 С тия страшни новини ми настръхна косата Tired

Иначе моите все така са си с хрема, даже кашлят по малко, но засега не ми се струва притеснително.

Аз неусетно съм свалила 1 килограм и съм много щастлива по случая Flutter Дано се стопят и останалите 9-10, които ме делят от перфектната фигура Praynig

Мерси на всички за инфото за чашките, май и аз ще им давам с обикновена.

И аз с удоволствие ще дойда на срещата, стига да не е събота ли неделя  Party

# 49
Зайче, нищо ново не съм въвеждала напоследък...
Не съм давала кус-кус, попари или супи с хляб..сирене и други такива..
Нейните червени петна са по челцето, нослето и клепачите, но не са как да се изразя релефни, а само е червеничко, т.е. не са като пъпки...
А Калпол и преди съм давала но само еднократно за деня- след ваксина, а сега почти 3 дни го давах и за това може би така се е получило, а може и вследствие на температурата, знам ли..
Но не съм го предозирала в никакъв случай...

Мами, какво използвате за болките в зъбките или за температурата?

# 50
Освен Кайли Миноуг, нали и Шерил Кроу и Анастейша се излекуваха май...
Мишленце, браво за неусетно сваления килограм, при мен няма такива грешки Simple Smile

# 51
  • София
Мами, какво използвате за болките в зъбките или за температурата?
За болка в зъбките слагам Генгигел, а когато положението е натърпимо - Панадол 4 мл. Температура още не сме имали  Praynig
Rosita, а този Калпол да бе ни да съдържа парацетамол? Някои бебета развиват алегрия към него, една приятелка детето й има и става подобно като при вас  newsm78 Ама, какво умуваме - докторите трябва да се изкажат.
За чашите, като я захраних от 6ти месец започнахме с неразливащата се (магическата) на Авент. Първата седмица й беше много трудно - нали не беше пила вода и не се сещаше за какво й тикам това в устата, но се сетих да й дам вода с лъжичка, тя я прие и след това веднага предложих чашата, вече успешно Simple Smile
А, ilindi4ka, на снимките Сами със сестра си ли е? Laughing Sunglasses
БОДЛИВАТА, за вас съм се сетила (а все забравям да ти пиша) - за проблемите ти с колектора, нали пак ти предстои. И при нас от първия път не стана - първо - виж дали не е до колектора (нашия от Ремедиум беше ефективен), после - аз втория път го залепих по-надолу, т.е. назад накрая на пишето, и стана. Пуснах чешмата (спомни си номера от лагерите с разливането на вода от чаша в чаша  Mr. Green) и тя се изпишка - всичко в колектора  Party Успех! Peace

# 52
Здравейте, мамчета   bouquet
         nbirthday на днешните мъничета .Да са живи и здрави  
       VIVKA-Няма как да е от храната .Но пък е с разтройство .Сутринта пак имаше червени нишки .Купих каша на Блевит -оризова .Малко да го запече .. Днес му е пробило и третото зъбче .Дали пък разтройството не се дължи на зъбоникненето  newsm78. Няма температура ,спокоен е .  Отказва всякаква храна ,като изключим кашите .И се навира под блузата на мама.  breastfeeding

galita-Дани също е 8 кл. и ползваме но Памперс от4 - 9 кл.  newsm10- няма пропускане
  Мишленце - Браво , и аз съм на тази вълна ,килограмите .
 БОДЛИВАТА-Аплодисменти  smile3501за вашия баща .Дано винаги бъде така на ниво.
   Приятна разходка на всички  ,чао.

# 53
Галита, аз доколкото знам и Панадолът съдържа Парацетамол, както и Калпола. Последният ни е предписан от лекар, естествено.
Аз съм мазала зъбките с калгел и с дентинокс...бях чела за някакво хомеопатично средсво, ефикасно при никнене на зъбки, но как се казва и има ли го по аптеките?
А за температурата джи-пи то не можа да изкаже категорично предположение от какво е - или от зъбките или настинка /то това и аз можех да си го предположа/ Simple Smile Досега, въпреки че има пробили 9 зъбчета не е имала температура newsm78. Обривът почти го няма, незнам дали е от Fenistil-a Simple Smile
Спирам вече да досаждам, че прекалих Simple Smile
Препоръчвам ви  чайче  за бебета, успокояващо се води на ХИП - липов цвят и лайка, сладко е на вкус Simple Smile
Laleva80, Боби също имаше разстройство, възможно е да е от зъбките, дупето и беше леко зачервено, а досега не е било и искаше само мляко да пие, но малко по 60-70 мл. най-много

# 54
Обривът почти го няма, незнам дали е от Fenistil-a Simple Smile

Фенистил ми казаха да давам 2-3 дни преди интервенцията като противоалергично.. Peace А Калпол съм давала 4-5 дни покрай зъбите и настинката 2x5ml.Да не е от слънцето нещо,Боби и тя е беличка като Дари и по-светлите кожи понякога така реагират.. Дано отмине де,но по-добре алерголог или кожен да си каже мнението. Peace

Laleva на мен ми прилича да е от зъбките това разтройство,а и както описваш че отказва твърда храна...Дарина почти две седмици беше само на АМ когато и никнеха 4 наведнъж. Crazy

# 55
Здравейте!
Вчера нямах интернет и колко много сте изписали! А пък снимките в албумчето са страхотни!
БОДЛИВАТА, клео, лика страхотна срещичка сте си направили! Направо ви завиждам, че имате възможност да се видите. Аз тука в тоя град  Rolling Eyes
kleo_80 ужасна новина Sad и то на толкова млад човек! Дано твоята приятелка е силна, а и вие да и вдъхвате много сила, защото тази борба е много трудна Sad Дано се оправи  Praynig Praynig Praynig
mishlentze браво за сваления килограм! Аз имам чувството, че моите се топят от недоспиване  Rolling Eyes
galita не ви ли е студено вече за басейн на терасата?
БОДЛИВКА, а сега видях, че си си сменила ника Wink Имали сте кофти инцидент, но нали знаеш така растат децата! Аз Мони като я оставям в кошарата гледам да няма твърди играчки с ръбове, че и тя се беше набучила на един влак. А устата и ние разбихме. Свекървата уж я гледала, ама не съвсем и се ударила на таблата на спалнята  #2gunfire
Стискам палци манипулацията в петък да мине съвсем леко и без някакви неразположения! Браво и на татито ви!
Бяхте ме питали за подаръците от Тунис. Ми то от там няма какво толкова да се донесе, нали им гледах стоките на камерата  Laughing Но все пак имаме нещичко ето:
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1313205
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1313206

# 56

Здравейте, отново  bouquet .Мисля че се отървахме от червената напаст ,хапна малко и оризова каша но повече е на кърма.
          Я ми кажете някой бил ли е свидетел на развод .Току що ми си обади майката на моя приятелка ,и ме помоли за свидетел ,не можах да откажа..

# 57
Laleva80 , аз не съм била свидетел, но съм била адвокат по дело за развод..е вярно преди няколко години.. Мъжът ми главно с такива дела се занимава... Няма какво да те притеснява..
Ако имаш въпроси питай на лични Simple Smile
Бодливке, утре ако ходите към парка може да се видим...Не са от слънцето петната, но вчера като излязохме на слънце и станаха още по-червени...слънцето е дразнител..но както и да е вече почти ги няма Simple Smile

# 58
nenepugka и аз уж гледам да няма твърди предмети в кошарката,ама ха де!Като се ударят децата е едно,ама свеки щом не е внимавала-това е друго!  Wink Twisted Evil
Подаръците са много интерсни,остава си един чудесен спомен.Ти като идваше до наше село  Mr. Green за количката те изтървах,ама другия път няма да ти се размине,ей! Simple Smile
А ника го смених покрай вас,нали все така ми казвате.. Simple Smile
galita следвам съвета ти за колектора и сега съм го поставила съвсем до долу.Дано има резултат.Предния път за 2 гр.изхабих доста колектори,и на леген я издЪржах рано сутрин белким капне нещо,ама нъцки.Сутринта имаше малко пишнато де,сега я наливам с вода,да има матриал.. Crazy
ilindi4ka да не пропусна и аз да отбележа,че си много готина мама! Peace Сега да не вземеш да скромничиш и да ни убеждаваш,че се дъжли на средиземноморския климат... Laughing

Весел следобяд,отиваме на разходка.

# 59
здравейте на всички Hug
emmy С теб сме!!!!Дано всичко е ок  Praynig
Telma, радвам се че не е нищо опасно.
БОДЛИВКА ,lika,kleo_80 супер срещичка сте си спретнали,снимките са страхотни.
nenepygka   - радвам се, че настоението е екстра,а и подаръците може да са малко,но от сърце и са готини  Peace
БОДЛИВКА нещо нов ник си имаме,а  Mr. GreenДано всичко в петък мине бързо и безпроблемно  Praynig
kleo_80 искрено се надявам всичко да се оправи с твоята приятелка Praynig Друго освен кураж и късмет незнам какво да и пожелая  newsm78 
mishlentze браво за сваления кг и другите ще ги свалиш така неусетно Peace
Rosita дано се оправите бързо  Hug
Laleva80 много добре,че сте оттървали от таз напаст newsm10.А за развод ,не съм присъствала,но ще те поразпитат малко за отношенията помежду им и т.н..Много е лошо това нещо,но за съжаление и тях ги има,разводите
  Сега да се похвалим и да почерпим  beer3,че ни излезе и 4-я зъб  Whistling.След адското реване,най-после   smile3524Иначе сме добре,ядем и лудуваме,постоянно с нови номера и така.
Лек следобед на всички и до после

Общи условия

Активация на акаунт