Благодаря за съветите, аз идеално знам че трябва да отидем на доктор, но попитах да не би някой да е преживял подобно нещо

Та докторът каза, че най-вероятно е от Калпол-а, интересно че и преди съм и давала и нищо и нямаше. Изписа ни капки - Фенистил. От следобедната ни разходка- от слънцето Боби стана още по-червена, но сега почти не се забелязват червените петна, а снощи имаше по цялото тяло

Зайче, дано на Ники бързо му минава
Трудно е след безсънна нощ да си адекватна на работа...Клео много е подтискащо това , което ти се е случило с приятелката ти, но дано са установили болестта на време, защото знаеш че е голяма вероятността да бъде 100% излекувана, ако е открита на време ... Това, от което най-много винаги ме е било страх в живота е загобата/смъртта/ на любим човек...
Бодливке, Клео и Лика, много сте готини и вие и бебоците
Ние ходим към парка чак следобед, някак все не мога да успея сутринта 
Бодливке, кофти за злополуката...Стискам ви палци за петък
То май наистина най-големия проблем ще е как ще издържи Дари без ядене 
И Бояна е много неудържима, с пълзене много не ще да се занимава, но иска непрекъснато да е права
Поздрави на всички мами и бебоци
Моята баба и тя се влачи вече 4та година с рак, обаче на къвта (по скоро на единия вид кръвни телца) Недаваха много време за нея, но ето 4та година бори вече
А твоята приятелка къде ходи, знам че най-добри са докторите в ракова, от баба познавам двама от тях
само дано са по-леки паданията
Дано е хванат навреме рака, та да е оправи сато Кайли Миноуг
С тия страшни новини ми настръхна косата 
Дано се стопят и останалите 9-10, които ме делят от перфектната фигура

- няма пропускане
за вашия баща .Дано винаги бъде така на ниво.
Имали сте кофти инцидент, но нали знаеш така растат децата! Аз Мони като я оставям в кошарата гледам да няма твърди играчки с ръбове, че и тя се беше набучила на един влак. А устата и ние разбихме. Свекървата уж я гледала, ама не съвсем и се ударила на таблата на спалнята 
,че ни излезе и 4-я зъб
.След адското реване,най-после
Иначе сме добре,ядем и лудуваме,постоянно с нови номера и така.