Прави бяхте всичко е наред! Каза, че това било киста, но не е нищо опасно. Да изчакам още 6 месеца и пак да отида, ако не се разкарало щели да го изтеглят с игла. Също каза, че добре съм направила да отида и в тази връзка искам да ви приканя в колона по един посетете гинеколога, мамолога и стоматолога (за който не го е свършил вече).
emmy предполагам как се чувстваш, но опитай да си спокойна и вярвай, че всико ще бъде наред. С теб сме!!!!

Росита и аз да кажа, че най-добре доктор да ви види може да е от много неща.
Абсолютно сте прави за шефа ще взема да го зарибявам за форума

Пак за гърнето - наистина не опират нещата само до моето желание, но мисля пък да се пробвам може да стане по-бързо от очакваното.
И другата Боянка вече пълзи доста добре и се изправя на секцията

Дес вече съм доста по-спокойна с гледачката, но другата седмица явно пак ще е шок, като мина на цял ден. Сутрин заспива без проблеми вече, а днес нали ме нямаше и доста е помрънкала преди следобедния сън, но предполагам сега по-лесно ще свикне, че няма да ме има още няколкко часа.
mishlentze чаша с накрайник имаме на Авнт и с мек и твърд накрайник, също имам една на Нуби с мек накрайник и от трите пие само по няколко глъдки и предимно си чеше венците с тях. Пийва си повечко от капачката на Авентските шишета - е поолива се ама ще свикне. В събота и купих и чаша на Нуби със сламка та и с нея се справя добре, но пак не пие по много. При нас явно липсва този навик да пие нещо изобщо от друго освен от цица, което пък в момента ми се явява проблем.
Дес още нещо в Пинокио, а и в Хипо ленд гледах едни маратонки испански, но не помня на коя фирма са - мноого мънички ми се видяха 15 номер, но са направо като за кукла обаче струват 30лв.
е много ми се видя. Понеже и ние нямаме още точни обувки де. Но решихме да поизчакаме още месец и ще купим някаква по-висока обувка, а сега има на КОлев и колев - големки са, но за в количка стават.
и мнооого се радвам че всичко си ти е наред
Аз съм забравила да се похваля, че и взех едни които изглеждат доста добре височки са държат глезенчето и с 2 по плътни чорапа и стават
Чела съм за коланите, че не са много за препоръчване(както и за проходилките казват),ама не я държим по много с тях 
Но на мен нещо ми липсва упоритоста на майка ми...

Цяла нощ не сме спали и съм както казвате вие точно като разбит хеликоптер. Цял ден дремам в офиса
Пратих ги при педката днес и нищо - не се чувало нищо обезпокоително - капки в носа и устата и толкоз. То се казано - с или без лекарства - 5 дни
Не ми остава нищо друго освен да чакам 

и аз немога да го гледам как се мъчи, пък нищо да не съм пробвала за да се чувства по-добре
момичета .Днес Дани като свърши работа в гърнето в акитата имаше червени нишки 

) и засега предпочита мекия,с другия пие,ама по малко и размята шишето.
Той обича да готви по принцип,а когато е за Дарина кефа е двоен.Два пъти ми повтори"и да дадеш утре на Дари от супата" и аз го ибъзиках с"ако се сетя ще дам" 
Вдъхвай й кураж, друго няма. Може да е в начален стадий и след операция и лечение да се оправи
Ех, така ми се доидва и на мен при вас ...