ЯНУАРЧЕТАта диви,есента посрещат те щастливи!

• 10 463
  • 289
  •   1
Отговори
# 30
Сядам на отчет да не ми дърпате ушите после  Laughing
Прави бяхте всичко е наред! Каза, че това било киста, но не е нищо опасно. Да изчакам още 6 месеца и пак да отида, ако не се разкарало щели да го изтеглят с игла. Също каза, че добре съм направила да отида и в тази връзка искам да ви приканя в колона по един посетете гинеколога, мамолога и стоматолога (за който не го е свършил вече).
emmy предполагам как се чувстваш, но опитай да си спокойна и вярвай, че всико ще бъде наред. С теб сме!!!!  bouquet
Росита и аз да кажа, че най-добре доктор да ви види може да е от много неща.
Абсолютно сте прави за шефа ще взема да го зарибявам за форума  Joy
Пак за гърнето - наистина не опират нещата само до моето желание, но мисля пък да се пробвам може да стане по-бързо от очакваното.

И другата Боянка вече пълзи доста добре и се изправя на секцията  Crazy
Дес вече съм доста по-спокойна с гледачката, но другата седмица явно пак ще е шок, като мина на цял ден. Сутрин заспива без проблеми вече, а днес нали ме нямаше и доста е помрънкала преди следобедния сън, но предполагам сега по-лесно ще свикне, че няма да ме има още няколкко часа.

mishlentze чаша с накрайник имаме на Авнт и с мек и твърд накрайник, също имам една на Нуби с мек накрайник и от трите пие само по няколко глъдки и предимно си чеше венците с тях. Пийва си повечко от капачката на Авентските шишета - е поолива се ама ще свикне. В събота и купих и чаша на Нуби със сламка та и с нея се справя добре, но пак не пие по много. При нас явно липсва този навик да пие нещо изобщо от друго освен от цица, което пък в момента ми се явява проблем.

Дес още нещо в Пинокио, а и в Хипо ленд гледах едни маратонки испански, но не помня на коя фирма са - мноого мънички ми се видяха 15 номер, но са направо като за кукла обаче струват 30лв.  #Crazy е много ми се видя. Понеже и ние нямаме още точни обувки де. Но решихме да поизчакаме още месец и ще купим някаква по-висока обувка, а сега има на КОлев и колев - големки са, но за в количка стават.

# 31
Еми,стискам палци и се моля всичко да и е наред на малката ти кукла Praynig Praynig Praynig
Телма,мерси за инфото за буките Grinning и мнооого се радвам че всичко си ти е наред HugАз съм забравила да се похваля, че и взех едни които изглеждат доста добре височки са държат глезенчето и с 2 по плътни чорапа и стават Mr. Green Ходи с тях та се къса Joy Joy Joy Дадоха ни едни колани за прохождане,ако щете ми вярвайте крачи като лудо тва зверче.Като отпусна колана стои абсолютно права и ме озадачва факта, че все още не се изправя на кошарата и не обикаля както вашите дечица правят Thinking Чела съм за коланите, че не са много за препоръчване(както и за проходилките казват),ама не я държим по много с тях newsm78
Чао от мен и лека вечер Grinning

# 32
Здравейте!
Да ни е 4естита новата теми4ка!

emmy, надявам се да е нещо безобидно - с теб сме - стискаме ти палци!  newsm17 newsm10

Телма, радвам се 4е не е нищо опасно. Да се разкара това нещо барзо... А за профилакти4ните прегледи - е много добра идея - би трябвало да си направим вси4ки... newsm10

за гърнето - аз не съм опитвала, даже и гърне си нямаме още, но за това се трябва постоянство и търпение, а и не са ли малки все още - ина4е и аз не съм привърженик на дългото ползване на памперс... Баба ми разправяше, 4е майка ми ме е шуштила откакто съм проседяла и била много опорита и под 4ас ми сваляла гащите и ме канела... запо4нала съм да давам знак 4е ми се пикае с нещо като ръмжене - някаде около 1 годинка...  newsm12  Но на мен нещо ми липсва упоритоста на майка ми...

Laurettawelcome

за 4ашите - пие си от шишето с биберона, но 4есто му давам и от обикновенна 4аша, 4е тая с накрайника не е неразливаща и се олива целия, а аз така и не купих неразливаща - но по принцип не е много любител на водата и на соковете - циците му по-харесват...

И пак пожелавам на вси4ки болни бързо да оздравяват! newsm51

Али все пове4е се задаржа прав в кошарата без да се държи - всъщност сега това ни е хита - по цял ден само пада-става  - кеф голям...

Целувки на вси4ки от нас!    Kissing Heart

# 33
Ето ме и мен в новата тема Hug
Не ми се пишеше нещо и само ви четях. Не ми се искаше да пиша кофти работи - ама няма как. Никола е болен и то вече доста - сополи и кашлица на макс ooooh! Цяла нощ не сме спали и съм както казвате вие точно като разбит хеликоптер. Цял ден дремам в офиса Tired Пратих ги при педката днес и нищо - не се чувало нищо обезпокоително - капки в носа и устата и толкоз. То се казано - с или без лекарства - 5 дни Naughty Не ми остава нищо друго освен да чакам ooooh! Пък и на петия ден сигурно вече ще съм забравила какво е сън Sick
Телма, много си права мила за прегледите, ама аз си се уфлянквам и това е Embarassed Сега на 20 ще имаме профилактичен от фирмата, та да се сетя и аз ooooh!
за гърнето - докато беше много топло свеки го държеше по слипчета изкъщи и го изпикваше на гърнето (прав Mr. Green) на всеки половин час. Сега скоро не сме го оставяли без пампа, че с толкоз дрехаляк, незнам newsm78
чаша Laughing най-много обича халбите с които пием биричка Joyсмуше вода като невидял hahaha
еми, едно голямо гуш от нас Hug бъди силна и мисли позитивно  bouquet

# 34
  • Варна
zaiche, гадно, ама ще се оправите. Без лекарства не може. По-добре с тях, отколкото да гледаме как дсе мъчат малките душички.  Hug
Telma,браво, моето момиче! Радвам се, че си се поуспокоила и нещата са добре. А кистата да си ходи!!!  smile3521
emmy, стискаме палци, мила! Дано всичко е наред и при вас!!!  newsm17
Дес, моторетка е товойта щерка!!!! Да е жива и здрава! Коланите са голямо удобство. Дали колани или ръцете на мама все едно от двете. А и с коланите има по-голяма свобода детето. Аз така мисля.
За чашите
- аз не съм му давала още от чаша. Имам неразливаща с твърд накрайник на Беби Нова, но и Светлин не я харесваше много. Ще видим Сашонски как ще е .  newsm78

циците му по-харесват...

Ха,хааааааааааа!!!! Сваляч ще е, вижда се!  bombs Шегувкам се, не се докачаш, нали!

# 35
sea woman, в никакъв случай не съм спряла лекарствата Peace и аз немога да го гледам как се мъчи, пък нищо да не съм пробвала за да се чувства по-добре Naughty ето, цяла нощ го разнасях да ми спи на рамото - щото само така можеше - от този курс може само да заприличам на борче с яки мускули hahaha шегата настрана - бебо само да оздравява Praynig

# 36
  • там където ме зове сърцето!!!
Здравейте мамчета и сладки бебчета!
emmy, стискам палци да не е нещо сериозно Praynig!Дано скоро да направите изследванията,че си представям как се чувстваш!Спокойно се оплаквай,а ние ще се опитаме да те успокояваме,а  доколко  ще успеем....!  bouquet
Telma, радвам се ,че не е нещо сериозно!Браво на пълзящата Боянка Hug
Rosita, как е малката,ходихте ли на доктор????Честито ви ново постижение!Мерси за почерпката!
Lauretta и бебо Марти, welcome
sea woman, радвам се ,че всичко е наред при вас!
БОДЛИВАТА, къде се загубихте!Добре ли сте???
Дес, браво на  Нейно Величество учи се  да върви   bouquet
циците му по-харесват...
Ха,хааааааааааа!!!! Сваляч ще е, вижда се!  bombs Шегувкам се, не се докачаш, нали!
rotfImbo Joy
zaicheto,много е гадна хремата и много ги мъчи мъниците, но май никого не го прескочи! Бързо да се оправя малкото зайче! Praynig
За чашите купих му неразливаща ,но я използва  като  чесалка!Много обича да му давам от обикновена чаша-първо пие малко,после  чука със двата зъба и се мокри Joy
Отивам,че на севастократора му се доспа!

# 37
ОООООООООООО мами уморих се да ви издирвам ЧЕСТИТА НИ ТЕМИЧКА радвам се за заглавието bowuu bowuuние почти не се прибираме  гледаме да използваме хубавото време честито на  мини   bouquet  bouquetрождениците.За чашите ние пием от обикновена.за споли имахме когато зъбче излезна давах виброцил  стелимара е солена вода и е само за истичане на силни секрети -аз поне така знам

Последна редакция: пн, 02 окт 2006, 20:37 от DIVA_ORHIDEQ

# 38
Здравейте ,мамчета
        Много съм притеснена  Sad момичета .Днес Дани като свърши работа в гърнето в акитата имаше червени нишки  newsm78,като кръв .Няма как да е от храната ,защото не съм давала нищо червено .Педи то ,каза че не може да е  кръв.Утре пак ако е така ще ходим пак.Възможно ли е да е от разтройство? newsm78

# 39
  • там където ме зове сърцето!!!
Laleva80,ако не е от храната(чушки,домат, сок от червен плод,диня) приета онзи ден или вчера,нещо ново да си дала тези дни??
С разтройство ли сте?

# 40
Привет майчета!

П.С. БОДЛИВАТА,как сте?Пуснала си темичката своевременно , за което  bouquet и благодарим,ама някъде се губите тия дни newsm78 Дано всичко е наред при вас Heart Eyes

Абе аз хубаво я пуснах,ама докато ви открия после.. Mr. Green Joy
Вече трета тема пускам,от [desi] никаква вест. Thinking Дано да са добре!

7of9 честито ти фото!Със здраве да си го ползваш,и чакаме снимки на ТЕБ и Борката!
galita много ми хареса апарата на който сте се спряли,направо професионален! Peace
Lauretta добре дошла сред нас!Като имаш време качи снимки в албумчето да ви видим!А за буденето нощем,и при нас е така от около две седмици.. Rolling Eyes Дари понякога сънува и като я гушна и дам малко водичка се успокоява и пак заспива.Но ако са зъби сме се приспивали бая време.. Tired Нощеска пак се събуди към 3ч.и баща и я гушка а тя се дере в него и протяга ръчички към мен.Нещо беше много раздразнителна,до сега не е ревала от него.Вода не искаше,но и ръцете не си дъвчеше,както прави ако я дразнят зъбките. Дадох и Калпол и се успокои та заспа към 4ч. Crazy
sea woman радвам се,че вече сте по-добре и апетита се е възвърнал!Сега ще си наквакса малкия юнак! Simple Smile
emmy дано всичко се оправи и резултатите да не са обезпокоителни!Стискам силно палци!
mishlentze за накрайниците,имам и с твърд и с мек(Нуби Wink) и засега предпочита мекия,с другия пие,ама по малко и размята шишето.
zaicheto права си,и с капки и без капки-по седмица се точат цифундрите. ConfusedИначе и аз слагах Виброцил и давах вит.C ампула от 0.200г.

mama Di,lilia_Velikova ако искате да ви впиша,дайте данните на бебоците..

Сега малко за нас.Снощи Дари какво направи, та падна в кошарата  Rolling Eyes на едно мини пиано и си удари горната устна в зъбките и като текна една кръв.. Нали се успокоява с палеца и бързо го налапа,та после и тениската прах ама хайде,бързо и мина и се нахили,ама аз се ошашках здраво.Щом в кошарката се преби,представям си вън на асфалта.. ooooh!
В петък ще е сондирането на оченцето.Пак ще даваме кръв и урина(ако упея да взема) и ще я подготвям 2-3 дни с Фенистил.Дано всичко мине добре,незнам как ще е сутринта нали от предната вечер не трябва да е яла,ни вода ни нищо!А тя сутрин е гладна за двама и предвиждам яки ревове. Confused
А мъжа ми сега се е хванал да готви пилешка супа.  chef Той обича да готви по принцип,а когато е за Дарина кефа е двоен.Два пъти ми повтори"и да дадеш утре на Дари от супата" и аз го ибъзиках с"ако се сетя ще дам" Mr. Green Joy Мен пък после ме чака  hang
Днес добре се разходихме в парка с lika и kleo, качих снимките да видите двамата адаши и госпожицата.
Vili4ka а вие кога ще дойдете?!

Хайде,че стана ферман.Лека и мека на мамчета и бебчета!

# 41
Аааааа забранявам вече официално всички болести,падания и неразположения на Януарски Сладури  Naughty Naughty Naughty
Лалева,сигурно както Вивка ти е казала - дано всичко е наред Praynig
БОДЛИВАТА,супер срещичка - снимките са страхотни,а бонбонковци са невероятни HugМного лошо това с паданетои аз всеки път се чуствам ужасно,представям си какво ти е било.
Разгледах всички нови октомврийски снимки - много са сладки.Качих и малко наши Wink
зайче,дано бързо се оправя зайко Никола,че и ти да си починеш.Знам какво е на работа недоспала.
Ние сме все така нервни неспящи нощем и сега ще бягам към банята и се заравям,че скоро ще ме привика Величеството Mr. Green А дали изобщо ще стигна до заравянето - Божа работа Thinking
Лек и спокойна на всички Hug

# 42
Момичета, много съжалявам, че ще ви разваля настроението сигурно, бях обещала само хубави новини в новата темичка, обаче на вас, ако не си излея мъката няма на кого и майка мие командировка цяла седмица
Една от най-близките ми приятелки е с рак на гърдата, просто не мога да повярвам.
Не знам какво да правя, как да й помогна, говорих с нея цяла вечер по телефона и се държдах мъжки , за да не я разстройвам допълнително. Мъжа ми изкъпа детето, аз само го нахраних набързо и му го зарязах да го приспива. В момента си мокря клавиатурата и се чудя защо е толкова скапан тоя живот и все на най-свестните хора се случват всички гадости.
Извинявам ви се за гадния постинг, обаче просто трябваше да си го излея някъде.
Благодаря ви, че ви има и най-горещо ви моля да идете на мамолог и гинеколог, което и аз ще направя, защото се оказа, че за рака възраст няма.

# 43
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Здравейте, виртуални дружки!

Четох, четох ... и все болести и тем подобни ми се набиват в очите ... много ми е болно!
И аз се присъединявам към забраната на ДЕС за болестите, паданията и неразположенията - всички лоши работи ВЪН от темичката ни!
Мами, за да не изброявам поеденично - дано всички болни и неразположени дечица да се оправят бързо!

емми
- силни гушки от нас и успех утре! Мисли позитивно и дано всичко е наред!

зайче
- на Нико раничката от интервенцията, мина ли изцяло?

клео
- ти направо ме разби, мила! Представям си как се чувстваш, но за жалост съвет не мога да дам, само ще ти кажа, дружката ти е щастливка, че има приятел като теб и съм сигурна, че ще съумееш да и вдъхнеш кураж и надежда, че с това все пак много жени са се преборили и продължават да живеят пълноцнно /от цялото си сърце се моля и се надявам каквото се налага като лечение, да бъде успешно/. Ох, сърцето ми се сви! Тя, твой набор ли е? извини ме за любопитството

телма
- радвам се, че при теб не е било нищо сериозно!

дес
- ама тя Вяра, наистина си крачи, като я гледам на снимките си е готова за щапуркане!

пеперудка
- радвам се, че настоението е екстра!

галита
- фотото, което сте избрали е много добро, и няма да съжалявате! Пълно е с много режими и настройки, но зависи и за какво ще го ползвате - само любителски или в друга насока?

Гушанка
- Криско как е?

Лисана
- ей, как се радвам, че Дарис е заспал толкова лесно и спокойно! ДАно да не е само еденичен случай! Гледам много е пораснал хубостника! Целувки!

Вили
- днес се надявах и теб да видя, но уви ще е някой друг път!

извинете ме, ако някого съм пропуснала, но главата от няколко дни ме боли жестоко и днес, и е пикът - цял ден не е спряла, а хем и хапчета пих и резултат никакъв. Поради това съм малко разсеяна!

Сега малко за нас! Днес, както БОДЛИВАТА ви спомена, с Алекс им бяхме на гости!
клео, БОДЛИВАТА - момичета много ми беше приятно и се надявам да не сме ви досадили с Алекс и пак да ни приемете, така топло във вашата компания!  И, аз качих снимки на малките сладурчета!
Та, по този случай малкия ми мъж днес мога да го похваля - държа се на ниво и изтърпя геройски пътуванията с автобус и маршрутка! Изкарахме си супер!

Айде остявям ви, за да положа уморената и боляща ме глава, да поспи малко, че иначе и аз утре ще съм като зайчето - като разбит хеликоптер.
Целувки и лека нощ на всички!

Последна редакция: вт, 03 окт 2006, 00:45 от lika

# 44
  • София
Една от най-близките ми приятелки е с рак на гърдата, просто не мога да повярвам.защото се оказа, че за рака възраст няма.
Много лошо!  Sad Cry Вдъхвай й кураж, друго няма. Може да е в начален стадий и след операция и лечение да се оправи  Praynig ... Баба ми почина от такава болест, лека й пръст, и знам каква мъка е Cry А най-лошото е, че колкото по-млад е човек, толкова по-бързо се разпростират метастазите, при възрастните хора не е така.
Затова, момичета, и аз апелирам - МОЛЯ, ХОДЕТЕ 1 ПОНЕ ГОДИшНО НА МАМОЛОГ (гинеколог, зъболекар). Все едно отиваш на фризьор - така трябва да се мисли и да не се пропуска, както не си пропускаш месечния час на фризьор!
А сега малко по-ведро - клео, БОДЛИВАТА, lika , супер сте си изкарали! Добре сте събрали малките непослушковци заедно. Гледах снимките - голяма банда сте!  Sunglasses Ех, така ми се доидва и на мен при вас ...  Confused ама сте много далече бее. Има ли някой да ходи в парка Гео Милев или Заимов? А, всъщност, защо не си организираме една обща среща на януарчетата? Тази седмица го дават хубаво време?! А? Какво ще кажете?
Ние сме все така нервни неспящи нощем
за нас бих добавила - 'и денем'. Вчера следобед дори и след басейн на терасата не пожела да заспи! Терор от всякъде!
lika, ами за аматьорски нужди ще го вземем фотото. То, аз викам на мъжа ми, че сигурно 1 година няма да му научим само функциите (стария боклук и до ден днешен не можахме!), ама се напатихме от лоши снимки, та затова - да сме сигурни.  Peace
БОДЛИВАТА, много лошо сте паднали! Дано да не се повтаря. Ама ти не се плаши много на такива 'битовизлополуки' - леле, докато закрачат стабилно, колко има да падат! Пък и после - колелета, обелени колена ... не ми се мисли. Тя сега Вики е постоянно с дежурна цицина на челото - като лази и не гледа, та се удря на ръбовете на масата или на столовете! Пък и по краката вечер често и намираме по някоя синина. Дано не е като майка си - аз от всеки ръб в къщата имам синина, като си ги подновявам периодично  Embarassed
Да ви питам, вие давали ли сте качамак? Аз наскоро купих едно фино смляно царевично брашно и вчера реших да й направя каша от него. (Като знам колко обожава царевицата на Семпер!) Ама редно ли е? Е, пред сжършен факт - хапна си го детето смесено със пасирани зеленчуци  Grinning
Иначе захраних и с авокадо - смесих го с 1 пасирана ябълка, леле, разтрепера се  Heart Eyes
И още нещо - нали все ползваме Либеро (7-14 кг), ама напоследък тя нали поналя кълки (8 кг) и нещо често взеха да й пропускат, особено нощем! Та, мисля да посменя марката - Памперс нали бяха по-уголемени от Либеро? За колко кг да взема?
Уф, хайде, че много стана, и ме дърпа, че й се доспа. Дано, дано  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт