ЯНУАРЧЕТАта диви,есента посрещат те щастливи!

• 10 458
  • 289
  •   1
Отговори
# 15
Мамчета на януарчета впишете ни моля ви и нас с моят мъник Мартин, роден е на 07.01.2006 г.
Благодаря предварително  newsm51
Исках и да ви попитам нещо- моят мъник се буди нощем от окло може би месец, месец и нещо. Събужда се и плаче в съня си, гушкаме го и пак заспива. Понякога се буди от това, че много се върти и се удря в таблите на кошарата. Сега сложих обиколник, но уви пак се буди и плаче със затворени очички. Нямаме все още зъби въпреки, че се плюнчи и дъвче всичко което му попадне. Чудя се дали сънува или? Има ли и друго мамче с подобен проблем с бебо? Ако да, моля ви дайте идея от какво може да е и какво да направя за да спинка по-спокойно.

# 16
Добър вечер , милички!

Lauretta, добре дошла при нас   bouquet
Моята дъщеря ги прави абсолютно същите неща докато спи.Ами да ти кажа или сънува нещо детенце или са зъбки (а може и нещо друго да го боли-коремче примерно). Поне при нас това са причините .

пепи, как така го изяде лимона беееее? Моята физиономия се промени само като прочетох  Joy

Поздрави!

# 17
             Добър вечер,на будните мами
   Lauretta-Добре дашла .  bouquet
           Лека вечер

# 18
Lauretta,welcome!!! smile3501Бети също много се буди,мисля,че е от эъбите.Като се събуди й давам вода ,след което бърэо й мушвам бибероната.Обикновенно эаспива эа около 40мин.-1ч.Като ми писне да ставам я слагам на спалнята,някой път се успокоява,друг път пак се буди.Неэнам дали вярваш в теэи работи,но я водих дори да й баят,но реэултат няма.Бабата при която я водих,каза че не се е уплашила от нищо и буденето е от друга причина.Вярвам в тези неща,эащото съм иэпатила с баткото.Мажеш ли го с геловете эа венци?Аэ я мажа с Дентинокс ефекта е эа 1ч.Друго нещо эа което се сещам е че децата който спят неспокойно може да имат глисти.Моят бебок не се върти,тя просто се събужда иэведнъж и се надига в леглото.
Клео80 ти си направила първата стъпка.Браво.Аз баткото съм го иэпишквала от 9мес.Това е че трябва често през 30-40мин.да се иэпишкват-раэбира се ако не сте с памперс.Като эапочнат да си каэват е добре,ама дотогава,който има търпение е добре. newsm30Ние эасега не сме пробвали иэпишкване,а трябва,эащото трябва да эанесем изследване,но как ще стане неэнам.

# 19
Легнала съм си от 8 ч и сън не ме лови Laughing та реших пак да намина от тук.
Lauretta добре  дошла сред януарските майчета  bouquet
Дарис ми прави тези номера с въртенето,когато пръдка.Не винаги се буди,но понякога през 10 мин Crazy.Може и при вас газове да са причината Thinking.
Каква е причината децата да имат глисти Embarassed?
Ей,никакви ви няма Sad

# 20
Лиске, нали знаеш, че в почивните дни е затишие Joy
Добре дошли на новите мами  bouquet
Lauretta - сигурно е от зъбките, не се безпокой, Алекс също се будеше само веднъж през нощта да папка, а откакто започнаха зъбите събужданията не ги броя ooooh!
Вече не им обръщам внимание и понякога сутрин като се мъча да се сетя кога се е будил не помня Laughing
Пепи уби ме с тоя лимон hahaha Ами по принцип цитруси не трябва да се дават до годинката, ама карай то свършило вече Laughing
Аз одеве правех зелева салата и Алекс така гледаше, че нямаше как да не му дам малко Embarassed

# 21
Ето ме отново  Mr. Green Лисана май ние с теб сме нощтните птици,а  Mr. Green
Lauretta добре  дошла сред януарските майчета и от нас  HugРазкажи малко повече,когато имаш време и желание  Naughty Ами и ние си премрънкваме през ноща,но при нас е когато се ударим в таблата или ако бибата ни не е в устата,но и аз като liliq_velikova съм я водила да и баят,но има ефект при нас.Дано всичко да е наред и не се притеснявай Naughty
kleo_80 аз баткото съм започнала да го издържам от 40-я ден, на ръце,както и малката,но на гърнето някъде този период до 1 годинка,но той като седнеше и се заиграе с нещо и забрави за какво е там Crazy

# 22
Vili4ka,kleo_80 еми в чудо се видях и това беше единственото нещо дето можех да и дам Sick,но и мен ме побиха тръпки само като я гледах,а тя все едно ядеше шоколад-супер естествена,даже не премигна и аз бях в шок  #Crazy

# 23
Привет мамчета!
Искам да ви кажа, че подкрепата на всички ви е страхотна! Много съм щастлива, че имам такива виртуални дружки!  bouquet
А болните бебчовци бързо да оздравяват!
Лисана ще излезе Бояна чаровница, но като гледам на Дарис хубавите очи и си представям как ще взема акъла на мацките.
Emmy и аз ви стискам палци всичко да е наред!
Клео ми ще изровя една снимка на бебето и булката и ще кача, нали е бебешки албум и аз тези имах под ръка. А тя Боянка беше само за 10 мин. пред църквата, така че няма много снимки с нея.
Lauretta добре дошла и от мен!
И Боянчето ми се буди доста през нощта, но или мрънка или се разплаква леко и аз я гушвам давам и да си посуче и заспива. Вече нямам и спомени по колко пъти на нощ го прави. Преди не вярвах, че може да не си спомням.
Тя спи при нас и просто не ми го побира акъла как ще я отуча. Crazy
За гърнето – и аз се пробвах вече, но за сега няма успех. Не съм и много редовна де, но гледам след сън поне да я слагам. Явно още не разбира какво прави там, но ще разбере. Не ме кефи мисълта да е дъъълго с памперс. Сега мисля полека лека, а на пролет вече ще действам малко по-настойчиво, тъкмо като се стопли и я пускам по гол гъз да пикае на воля. Мисля, че колкото по-рано се научи, толкова по-добре за нейното дупе. Чела съм и теориите, че като било готово детето само ще си казва, но аз лично не одобрявам дете на 2г., че и отгоре да е с памперс. Мое мнение. Peace
Хайде мацки, че колко работа имам, ако ме види шефа какво правя....ще ми дърпа ушите.
След обяд съм на лекар и ще докладвам.
Лек ден ви желая.

# 24
Vili4ka,kleo_80 еми в чудо се видях и това беше единственото нещо дето можех да и дам Sick,но и мен ме побиха тръпки само като я гледах,а тя все едно ядеше шоколад-супер естествена,даже не премигна и аз бях в шок  #Crazy

И ние сме давали на Ники, прави кисело физиономия и после иска още ooooh!

Лиске, май наистина не ти остава нищо освен да попееш, за да е пълна програмата Joy

А моите още не съм ги пробвала на гърне, както и нещо не ми върви с чашата, вие с какъв накрайник давате?

# 25
Здрасти мами Simple Smile
Моля за съвет, Боби 3 дни имаше температура, предположих че е от зъбките и давах Калпол, температурата беше не по-висока от 37,8. Спазвала съм указанията не повече от 4 пъти в денонощие и за неповече от 3 дни. Звънях на личната лекарка, но не си вдигна телефона вчера Sad Сега няма температура, от снощи всъщност няма, но й се появи един червен обрив по челцето, по клепачите и по вратлето. Дали е вследствие на температурата или се е натровила нещо от Калпол-а? На някоя от вас случвало ли се е?
Аз също не съм пробвала още Боби на гърне.
Но днес може да се каже , че  вечи ЛАЗИ, преди това правеше само някакви нещастни опити, но те не се броят Simple Smile
По случая ви черпя с по една beer

# 26
  • Варна
Здравейте!

Върнахме се от педито. "Дискретните" хрипчета са се разсеяли и аз съм дива и щастлива (също като януарчетата ни)  newsm44.Днес последно давам антибиотика и край. Има още остатъчна кашлица, но е много рядко. Ох, отпусна ми се сърчицето, както се беше свило... И апетита на Александър малко по малко се възвръща. Хайде вече да се мятаме на черешата и да започваме купоните! Обявявам война на болестите!!!  #2gunfire

Rosita, мисля, че задължително трябва да ви види лекар!  newsm12
Lauretta welcome!!! Хайде де, откога те чакам!  newsm53 Надявам се да ти е приятно сред нас! Много си ги уважавам всички от отбора!  thumbsup
pepi, Статси си е чакала джина, ама ти се стискаш, а?!  Joy

Хайде мацки, че колко работа имам, ако ме види шефа какво правя....ще ми дърпа ушите.
След обяд съм на лекар и ще докладвам.
1. Шефа ти като види само колко готини мацки му се разхождат по компютъра, няма да посмее да ти каже нещо!
2. Ще докладваш, я!!! Ха посмей да не докладваш!  smile3534

За гърнето - Александър още не е съвсем стабилен при седенето и още мисля, че му е рано за гърне. Брат му беше голяма скица по този въпрос. На 9 месеца бях започнала да го уча и детето си правеше съответните неща от време на време там, където трябва. Но започнах работа и майка (ми не знам защо) го научи да го държи за голяма нужда над седалото...  newsm78 Колко спорове имах с нея... А после бях виновна, че не съм научила детето на гърне. После имаше период, в който с гърнето се правеше всичко друго, но не и да се пишка в него. Моделът му беше от тези, които започват да свирят, след като има резултат вътре. Нашият изливаше малко вода и то ...започваше да свири, после му прецака "свирката", слагаше си го като каубойска шапка и т.н. Въобще използваше гърнето не по предназначение. Беше вече значително голям, като махнахме памперсите и се научи на гърне. Така че, да не ви отчайвам, ама може да не се получи веднага, дори и след много усилия от ваша страна. Все пак успех на ентусиастките!!!  newsm10

Отивам да видя спящия принц!
Приятен ден на всички!

# 27
Нали е хубаво времето и пак е пусто тук  Mr. Green
Rosita мисля,че ще е най-добре да ви види доктор,за да разбереш от какво е и да не се притесняваш.Дано не е нищо сериозно  Thinking
Telma няма страшно,ако ти каже нещо шефа го прати при нас Mr. GreenИ да не забравиш отчета после,че ще има наказания Naughty
Emmy и аз ви стискам палци всичко да е наред!
mishlentze ние още пием от шише,но и давам да пробва от обикновена чаша.Ефектът е малко намокрени дрехи,но за сега май няма да взимам от тези неразливащите се.Ще се пробваме като големи,пък дано бързо се ошлайфа.
sea woman ами иска тя джин,ама  newsm78 аз си правя оглушки  Mr. Green А на вас браво за добрите новини и аз се присъединявам към войната на болестите.Мойте нещо и двамата са със сополи,та незнам.На Стаси са от зъбите,а на Лъчезар  newsm78 дано му мине бързо,че   #2gunfire И аз съм на твоето мнение за гърнето,че и многото усилия понякога не дават резултат.Но успех на другите мами.Дано се справят.
 Аз довечера съм на родителска среща на бати,та да видим какви ги бърка той в ДГ или ще е само за пари,както си знам  Whistling.
Лек следобед на всички и много усмивки Mr. Green

# 28
Привет на всички Grinning
Тъкмо успах Нейно Величество и седнах малко да почета ида попиша Wink
sea woman,от това по хубава новина здраве му кажи.Много се радвам, че всичко е наред с малкият Hug
Добре дошла на още една морска мама и от нас 55 Lauretta,да ти кажа ние сме така както го описваш откакто се е родила - по цяла нощ се буди,със затворени очи плаче и докато не я гушна не спира.Та немога хич да дам съвет как да спре това нещо.Питала съм,теми съм пускала,където едва не ме изядоха с парцалите,че то детето си знаело и че му било нужно това и аз спрях да се допитвам.Някои казваха,че така се държали техните деца до годинка и половина,две а някои продължавали и след това Thinking Но при вас щом е от месец може би ще отшуми, и както са казали момичетата а и ти предполагаш сигурно са зъбки,щом си нямате още newsm78
Росита,дано не е нищо страшно PraynigАз не съм давала Калпол досега и незнам дали може да е от това Embarassed Браво на Боянка за лазенето Heart Eyes
Телма,я да видя аз какво правиш ти през работно време smile3503Той шефът ако види какви неща се пишат тук едва ли ще посмее да ти се кара rotfImbo С теб сме следобяд,всичко да бъде наред дано Hug А как се чувства Боби с бавачката?Вече по спокойно ли понася липсата ти?
Това за ранното приучаване на гърне много ми се иска и ние да го овладеем,колкото по-рано толкова по-добре - с тези пампи ще има заврат дупетата Mr. Green
Ами за друго не се сещам да пиша.Желая ви лек и усмихнат остстък от деня Peace

# 29
Здравей те!
Днес ходих ме на Транс-фонтанелната ехография-откриха някакво тъмно петно между лявото и дясното полукълбо.Не се знае какво е.Сега трябва да отидем на невролог,за да ни даде направление за ядрено магнитен резонанс.
Направо ще полудея!
Съжалявам,че само се оплаквам!
Моля ви стискай те палци да не е нещо сериозно.
Пак ще пиша!

Общи условия

Активация на акаунт