"БРАТЯ" - сезон 2

• 32 155
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
Вив, така е Simple Smile
Аз мислех, че изчезването на Борис е с цел около него да се завърти главното действие и въобще сюжета на сезона, но то дават всичко друго, само не и действия около търсенето му.
Хората си решават проблеми от личен характер, на Лора й е важно да се движи, Драго урежда заведението, Калин и той с колежката се занимава, Снежа и Велин стоплят отношения със спомени от миналото, а Вики сякаш въобще не е разбрала, че брат й е изчезнал.
Живота продължава, кой му е виновен на Борис, че взел, та зачезнал Joy

# 646
На Калин увлечението по колежката и то падна от небето изневиделица. Досега го показваха фиксиран в изневярата, изпитващ още чувства към Ива, завива я, гали я докато спи... и изведнъж влюбен в колежката.
Е, как изневиделица!? Колко народ тук си го пожела? Ето, уважиха ви хората. 😃
Последните два епизода не съм гледала, ама все тая. Като прочете тук човек и му става ясно, че е оползотворил 1 час от живота си за нещо по-стойностно.

# 647
  • София
JoyJoy Снежа да остави на бившия / и не само бивш/ насилник центъра за закрила на жени, претърпели насилие, а тя да основе детективско бюро. Да се свърже с Петков от "Отдел Издирване" и ще открият Борис при хърватите Joy

# 648
  • София
Той и Вергов изчезна- 3-та седмица го няма в Капките, хич да не разчитат на него. 🤣

# 649
  • София
Той и Вергов изчезна- 3-та седмица го няма в Капките, хич да не разчитат на него. 🤣
Търси Борис Stuck Out Tongue Winking Eye

# 650
  • София
Пореден епизод, без който можехме да минем. До момента серията с изчезването на Борис можеше да си остане и единствената за сезона.

# 651
А помните ли в предишния сезон първите десетина серии как ни грабнаха? Действието се развиваше бързо, имаше някаква логика в поведението и характера на героите. После защо решиха да разтеглят сюжета и да вкарват излишни сцени за сметка на изясняване и уточняване на други по-важни сюжетни линии?
Съща така не мога да приема драстичната промяна в характера на някои от героите. Калин ми беше много симпатичен в началото, а сега е направо злобен. Драго от агресивен и жесток стана миловиден.

# 652
  • София
Ами защото авторите на сериала си падат по нискобюджетните сапунки и локуми. Ако бяха направили един сезон от 13 епизода, но с кадърни сценаристи, а не с тези, щяха да избият рибата и след 1 г.  пауза да направят 2 сезон пак с 13 епизода. Щеше да се гледа много и рейтингите да са добри. Сега отчаяха тотално аудиторията си ако не приключат с този сезон следващия не знам кой ще го гледа.

# 653
  • София
Аз ще го гледам Simple Smile
Значи Борето се е самоотлюспил сам.Калин не знам дали е запознат,но майката-по кадъра с калните обувки и с тези внезапни изчезвания,и с намилането към снахата...

# 654
  • София
Начеса си крастата Калин най-накрая.

# 655
Eй, познахме... Украинката в на Денис бивша...

Мале Лора мега безочлива беше в ресторанта... Но за първи път я бяха гримирали/направили на красива ...

Украинката е мн красива....

# 656
Айде сега да го видим Денис 😁

# 657
  • София
Хах, знаех си аз, че е имало джиджи-биджи между Денис и Юлия. Толкова са предвидими, че чак се плаша.
Сега остава и да е бременна и цирка ще е пълен. Ама за това не съм много сигурен, защото тази може да е звезда само за 1/3 и то от един сезон само, ама да видим де.

# 658
Тая Юлия си знаех, че се познават с Драго някакси. И само как пита Лора какво ще направи ако разбере, че мъжа ѝ си има друга, тук явно ще се завърти втори любовен триъгълник.

# 659
  • София
Тази трябваше да я кастнат за главната роля, да има за какво да се борят братята. Лорчето до нея стои твърде невзрачна, а като добавим и лошата и игра, става оле-мале.

Общи условия

Активация на акаунт