"БРАТЯ" - сезон 2

• 31 786
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
Беше ми първият интересен епизод от този сезон

# 661
Беше ми първият интересен епизод от този сезон

На мен и промото ми изглежда интригуващо, явно оттук нататък ще стават по-интересни епизодите. Аххх, дано.

# 662
  • София
Аз си мислех, че в началото на епизода ще разпознаят трупа на Гаврилов или на Фьодор (ако не им бъркам имената), но явно в този сериал, някой изчезва безследно и край, все едно Танос е щракнал... Grinning

# 663
Интересен беше, но залитаме вече към сапунка с тези триъгълници.
Вече получавам уртикария като дадат хлапетата.

# 664
Нора е повече от отвратителна. Предпочитам сцените с нея да са възможно най-малко както и Симо да прогледне най-накрая какъв манипулатор стои до него.
Мая беше ясно че няма да си замълчи макар и това да й струваше работата от която наистина имаше нужда. Ива може да си е права за себе си, но такива пари щяха да й тежат на съвестта, ако изобщо притежаваше такава. Калин пък не устоя на колежката и ще стане заплетено.
Случват се разни неща, но основните линии се движат прекалено бавно.

# 665
Да, днес за първи път интересен епизод. Лора и Драго са много сладки заедно, живват.

# 666
Готината полицайка да не би да спа с Калин ... в тоалетната?! 🙄 или само се натискаха, защото взе да му сваля сакото ...

# 667
Коя е актрисата, която играе Юлия? Много е красива и за момента се справя убедително с ролята си.

# 668
Ива и съвест!! Тя колко момичета тласна към гибел с нейните далавери с Драго.
Не мога да ги приема добри - нея и Драго. Всички престъпници в тая държава така се измъкват.

# 669
  • Mediterraneo
И Гаврилов го споменаха, ти да видиш!

# 670
И Гаврилов го споменаха, ти да видиш!

Аз днес се чудех за него от този филм ли беше (сериозно, започнаха да ми се сливат)

# 671
  • София
Еврика! Едвам гледам от умора вече, но епизода успя да ме удържи да не клюмна пред телевизора. Радвам се , че нещата се задвижиха малко поне.
Персоната на Ива ме кара да се чудя в един момент противна ли ми е,  в друг - жал ли ми е за нея. Много смесени чувства изпитвам към нея . За Лора нямам такива драми - там съм на едно мнение - трагедия. Дори и с Драго до нея , както някой писа нагоре, пак ми е една такава скучна, безлична и скумрия.

# 672
  • Другата България
Че той Фьодор не е изчезнал.
Намериха си го много умрял, с дупка в челото.
Въпросът е кой го гръмна 

Отвратителен Калин. Ясно е, че само разиграва колежката си.
Още по-отвратителна Ива.

Аз мисля, че от златната гривна, която някак мимоходом споменаха, че са намерили в езерото, ще изскочи нещо.
Все повече си мисля, че Юлия е замесена в отвличането на Борето.

# 673
Аз пък Лора я намирам за красива. Много е женствена. Юлия ми е по грубовата. Ще се окаже, че Юлия е бременна от Драго, а Лора от Борис. И после пак драми и всички недоволни. А Борис къде е хабер си нямам. Но знам, че ще се появи.
За малките се чудех, защо са все трима, но Нора разкара Вики. А Симо си е типичния тийн на който някоя му е пуснала. Ходи като куче след нея. Повече ме изненадва как Вики от най-голямата глезла се превърна в момиче стъпило здраво на земята. По логично ми беше проблемите да я тласнат по лош път и търсене на лесни пари.
Мая ще се оправи. Не могат да оставят положителните си герои да се мъчат. Не разбрах какво стана с апартамента, в който живееха преди да се раздели с Велин. Прехвърлиха го на Вики пък сега не са там.

# 674
Аз мисля, че от златната гривна, която някак мимоходом споменаха, че са намерили в езерото, ще изскочи нещо.
Все повече си мисля, че Юлия е замесена в отвличането на Борето.

И го държи вързан на тайно място, за да изнудва Драго да се върне при нея, иначе ...

Общи условия

Активация на акаунт