"БРАТЯ" - сезон 2

• 31 810
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
На мен ми е интересно дали отвличането на Борис и убийството на руснака имат нещо общо.

# 91
Много вяло върви този сезон. Нищо общо с първия, който вървеше на бързи обороти. Тук до момента нищо не се е случило, само пълнежи. Имам чувството, че гледам друг Драго/Денис тук, нищо общо с този от миналия сезон. Никаква харизма няма, един безличен такъв... А какъв беше в първи сезон- огън, харизма, чар...
До тук пълен провал на сезона.

# 92
  • На морето!
И на мен ми върви бавно. Майката играе по-зле и от миналия сезон.

# 93
  • Велико Търново
Мда... може да си мигаме на воля. Satisfied

# 94
  • София
Според мен това, че са с два епизода по-малко на седмица също оказва влияние. Вчера гледах на запис и като видях, че е 4-ти епизод се изненадах, имах усещането, че много отдавна започна новия сезон. Да не говорим, че забравих до къде беше стигнало действието с 4 дни пауза.

# 95
  • Другата България
Много вяло върви този сезон. Нищо общо с първия, който вървеше на бързи обороти. Тук до момента нищо не се е случило, само пълнежи. Имам чувството, че гледам друг Драго/Денис тук, нищо общо с този от миналия сезон. Никаква харизма няма, един безличен такъв... А какъв беше в първи сезон- огън, харизма, чар...
До тук пълен провал на сезона.
Няма как да е иначе.
Не знам защо не отчиташ факта, че сега Драго е със съвсем и в друго амплоа.
В сезон 1 беше жаден за мъст мъж, който търсеше отмъщение и нямаше да се спре, а и не се спря пред нищо, за да си постигне целта.
То не огън, пожар имаше. Свикнахме с оня Драго, и сега ни е трудно да приемем добрия мъж, който постигна някакъв вътрешен мир със себе си, прости на брат си и дори беше готов да остави любовта на живота си и детето им, именно заради Боби.
Тя ролята на Влади Михайлов е такава в този сезон, поне до момента. Мисля, че нещата ще се променят. Пак заради Боби.
А Лора вече мега, гига трудно я изтрайвам. Тази никога не е обичала Боби, той просто е бил един заместител. Смешно става това нейното заминаване вече. Върти се буквално като прелъстена и изоставена стрина на средна възраст.
Ива.....също супер зле. Черна завист към Мая я обзема, и пак Мая ще е прецакана накрая, ако не я постави на мястото й.
Продължавам да смятам, че Калин няма нищо общо с отвличането на Борето.

# 96
Калин и Ива са си лика прилика -  еднакво противни. Няма как да си добър човек и изведнъж да станеш изрод, даже и в разочарованието си. Те и двамата се показаха като абсолютно безпринципни и използващи същества без грам съпричастност към никого. Не знам как имат такова свястно дете тези двамата.

# 97
+1, че сезонът е  боза....

Обаче Симката направи сефтето 🥂

😂😂😂

# 98
  • На морето!
Мая е ясна- ще се вземе с човекът на козметичната компания.
Драго сигурно ще умре, спасявайки Боби, а това младото момче, на мястото на Боксьора, ще се окаже човек на новия бос на мафията. Това са ми предположенията.

Ааа, Симо много бързо взе да наваксва, Вики ще го спасява май.

# 99
  • Другата България
Мая е ясна- ще се вземе с човекът на козметичната компания.
Драго сигурно ще умре, спасявайки Боби, а това младото момче, на мястото на Боксьора, ще се окаже човек на новия бос на мафията. Това са ми предположенията.

Ааа, Симо много бързо взе да наваксва, Вики ще го спасява май.
Дано да си права за Мая.
За другите неща не.

# 100
  • София
Някак си оставам с усещането, че Врачански не можел да снима известно време, а те в началото не са знаели какво да измислят за героя му. 😂

# 101
  • Пловдив
Симката се окопити, ама май Викито ще ги прекъсне Simple Smile
И защо Калин отида да спре партито на Ива и да тръгвала...? Това какво общо има с отвличането на Калин?

Инак и на мен ми е мудно...
Лора кво я дават как обикаля и се тюхка? Ами кат го иска толкоз Драго що не го извика да се върне и да си карат заедно...?Ся терзания ше зяпаме...ми не е ок...

А бащата как намери Драго?От де знае къде е?

# 102
Тя Лора се мотае като муха без глава, но и Драго не виждам да прави нещо по различно.

# 103
Общо взето, всички се мотаят! Само Мая прави нещо 😆 И Симо!

# 104
  • Mediterraneo
Онааазиии бааавнаааатааа прииияяятееелкааа нааа Вииикиии е толкова противна. Дано актрисата не е толкова зле, а е само образ. И без това сериалът върви безумно мудно, тая направо ме приспива като зааапооочнеее да влачи.

Общи условия

Активация на акаунт